2014. Szeptember 03. 03:04
Hatóság bűnöz!

- Hungyar videói
- Leparcarmen videói
Az oldal videói

Ajánló:

- Tigáz vs Esküdtszék
- PJP vs EDV ZRT
Navigáció
Főoldal
Hírek
Cikkek
Letöltések
Linkek
Kapcsolatfelvétel
Galéria
Keresés
RSS Hirek

EI oldala
Hanganyag
Videók
Kamerák
Dózis hírek
1. Mecseki mocsok

2. Pszichológiai szakvélemény

3. Autó tolvaj Főbíró!

4. Belépési kérelem

5. viz-gáz

6. A képlet

7. Tigáz vs Esküdtszék

8. "INTHETŐ Magyar állampolgár"

9. Minden mindegy

10. Döntöttem

11. Közölmény

12. Ország a Nép ellen

13. Értelmetlen hatóság!

14. Sokezeréves összefüggés.

15. KÁL ŐRZŐJE!

16. Tisztelt Miniszter Úr!

17. "...minek nevezzelek?"

18. Téboly

19. Rólunk...

Hírek oldalra...
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Kapcsolat
Cím:
Kiss Imre
2065 Mány
Alsóörs puszta 3594/1

E-mail:
kissimre3@citromail.hu

Telefon:
06-30/911-85-63
RSS
Hírek

Cikkek

Letöltések

RSS - Puzdra oldal
Három mag-Ister...
Keve Hun gondolatok...
Széna, csikó, ladik, g...
Magyarországra Németor...
Érdemes élni...
RSS - Hunszkíta hírek
Szada előadás...
Csellengők 1...
6. PECSÉT Jásdi Kiss I...
Megjelent Jásdi Kiss I...
Hasi hasadék...
RSS - Hunszkita letöltés
PJP vs EDV ZRT...
Silverlight...
A Tanu...
Budapesti mesék...
JKI Szfvár 2011.11.24....
Tauzin Krisztina 11092...
Tigáz vs Esküdtszék...
Kiss Imre összes...
A modern világ legnagy...
Siklósi András 2011.03...
RSS - Magyar Valós Hírek
Sötét fellegek Eu...
Hamarosan eljön a...
A csapda......
Felhívás a Diáksághoz!...
Serleg vagy urna?...
RSS - Hun Unio
MI ÉRTELME A HELYI PÉN...
Saját bankrendszert ép...
A forint halott, itt a...
Üzembe helyezték az el...
Kulcs az orosz-aranyta...
RSS - Köztársasági elnök
Hogyis van ez? Nagyot ...
Elnök...
A KÖZTÁRSASÁG t&o...
A Leltár...
Az Alkotmány...
Üdvözlet
A törvény a valósághoz való viszonyunk meghatározása lehet. A polgárnak ismerni, és érteni kell a rávonatkozó szabályokat. Tisztába kell legyen cselekedetei közel, és hosszútávú hatásaival.

Esküdtszéki Igazságszolgáltatás honlapja
Az oldalon szereplő feljelentések, levelek a feladást követően kerülnek ki az oldalra.

  
Kulcsár doktornő válasza
"Én egyszerű orvos vagyok,aki az oltandókat, akik védőoltást szeretnének
beoltja állapotuknak megfelelően."

Oltás
A Szent László kórház e-mailjei, az Egészségügy Minisztérium e-mailjei nem működnek.

Több alkalommal tárgyaltunk az Oviedói Egyezmény-t sértő oltás gyakorlat miatt hatósági szervekkel. A beavatkozás előtti kötelező tájékoztatás hiánya miatt az édesanya nem tud döntést hozni lányai járvány esetére vonatkozó védelméről.
Számtalan más, dokumentált esetben történt Egyezményt sértő beavatkozás, amely a hatóságok bűnelkövető magatartását bizonyítják. Ön az egyes esetek vonatkozásában tud megállapítást tenni. Tekintettel a gyámügyi végzés tartalmára, valamint a fent vázoltakra kérem nyújtson segítséget a PJP-nek, hogy az állami kötelezettségvállalás be nem tartása okán felmerült helyzetet megoldjuk. Vakcinagyártók gyári ajánlásai, figyelmeztetései, statisztikai adatok állnak rendelkezésünkre, melyek a felelős szülők számára nehezen elérhetők. A már beoltott gyermekek szülei a ténylegesen felmerült problémák esetén sem tájékozottak a gyermekük egészségkárosodásának valódi okáról. Ez a tény megrendíti a bizalmat az oltás előtt álló szülők körében a vakcina alkalmazását illetően. Immunológiai, járványügyi szakemberek véleményei nem elérhetők az egészségügyi rendszer keretein belül. A z Egyezmény tartalma szerint a beavatkozást végző kötelessége a tájékoztatás.
Az MMR oltáshoz szükséges szülő-gyermek adatösszevetéshez elengedhetetlen adatbázis nem áll rendelkezésére a beavatkozást végrehajtó szakorvosnak. Tekintettel, hogy hiánypótló törekvése nincs az egyezményt aláíró hatalmi rendszernek, alkotmányban rögzített kötelességünknek teszünk eleget az egyes emberek egészségének védelmében.
Hun-krimi 3
A látó-hegyeken beszélt nyelv Lát-on. Belőle fejlődött Lát-in nyelv célja is megegyezik a lát-on beszélt nyelv eredeti céljával. A Látó hegyek vonalai a K.-ÁR-PAD-medencét jelölik centrumnak. A hegyek vízrajzi értékelése párhuzamos a medencék vonalával, melyek ÁRasztása az „ÁR” tartalmú szavakban logikusan helyezkedik el.
„G” Geát jelöli a Hun-G-ÁR területen. A területet ma is használt „ia” jelöli. HUN-G-ÁR-IA.
A beszélő Boglár-KÖVEK
A beszélő Boglár-KÖVEK misztikus értelmezése helyére tett Kál-vonal tárgyi értelmezése a latin „cium” (bizonyíték) tartalommal a KŐ kálcium értelmével hívja fel a figyelmet a Kál-Kolozsvár-Irán-Kalutara-Tasmán-Bermuda-/Stone-henge/-Nyitra egyenes beszélő tartalmára. Tudományos ismeretek nélkül is értelmezhető „bizonyíték-beszédről” van szó. Továbbgondolva, az egyenest alkotó helyek elemzése a tudományos megközelítés szándékos, torzító szerepére világít rá.
Köd előtte, pénz utána
A valóság keresésével töltött éveim alatt kialakult bennem a képesség arra, hogy az információ tárgyi adatai mellett észrevegyem a tudatra, vagy tudatalattira ható sunyi beszúrásokat. Egyszerű a módszer. Az információ tartalmi egységéhez kevésbé illeszkedő elemeket különválogatom, előzményeiket, és jövőre hatásukat külön elemzem. Rettenetesen messziről világít, hogy a magyarok vadnomád múltja mindkét oldal cikkeiben központi helyet foglal. Szent-koronától vakcinákig, I.-től II. V.H.-ig, Vajktól Orbánig minden mögött ott reszket a félelem a magyar valóság felszínre kerülésétől.
A szarhabosítás jelenlegi módja a holózás. Pénzt is lehet vele keresni, a Nemzet tűri a posztokon fosztogatókat. Az életképtelenje elhullik.
Meghúztam a cikkek idővonalát. A vadnomád magyar, és a vagonozott zsidóság között nem történt semmi. A mélysötétség nem igényli a valóságot. Olyan kérdéseket, hogy mi okozta a zsidóellenes hangulatot, hogy hetven évvel később miért a magyar embert vonja felelősségre a saját kormánya, akkor sem tudna feltenni, ha lenne egy magyar ember a parlamentben.
Mindhárom beidézett cikk közös a tekintélyelvű rendszer szolgálatában, magasztalásában.
Annyira holokatyvaszról beszélünk, hogy a sunyin bevitt másodlagosnak beállított tartalmak ellen nem is lehet szólni. A fővonal, vagy a másodlagos a fontosabb? Ebből a szemszögből vizsgálva az ilyen ügyeket, minden esetben az történik, hogy az egyén megoldási lehetőségei fölött álló
nagy-dolgot tesznek a rivaldafénybe. A háttérben bujdosó kicsi tartalom hatása pedig hosszú távú.
Árpád pajzsraemelése Nemzeti döntés, Vajk államalapítása, állami döntés. Nemzeti Dohánybolt, állami döntés. A bemocskolt Nemzeti múlt az állami fosztogatáshoz teremt alapot. Ősi bar, és bár gáztermeléstől ugyanezen az úton jutottunk a szégyellni való barbár jelzőig.
Örülök az adatfeltárásnak, várom a politikai reakciont. A tajgában vágtató írástudó akkor se jön be.

Ion Coja lerántja szerzői munkásságáról a leplet, amikor azt írja, „Évekkel előbb, különböző alkalmakkor kommentáltam ezt az emberiség történetében a legvisszataszítóbb gyilkosságot, különbséget téve a magyarok ázsiai, hun állatias viselkedése és a románok emberiessége és tűrőképessége között.
Megtaláltam az isteneket a Földön.
KÁL. Elé, mögé tett tartalmak nagyon súlyos bizonyítékokat hordoznak. Cium. Maga a szó bizonyítékot jelent. KÁL és CIUM együttes értelme hatalmas kérdéssort nyit. Sem erkölcsi, sem jogi tiltás nincs arra vonatkozóan, hogy az URU bármely elemét rátegyem KÁL-ra, vagy KÁL-CIUMra. Megtettem. Bar-om termékét a „T-URU-t összekevertem KÁL-CIUM-ával. A kapott eredmény CIUM, tehát bizonyíték, hogy a kő cseppfolyóssá tehető.
A Regélő újság képekkel teszi egyértelművé miről is szól a valóság.
Járványos jogtiprás
Járványok kialakulása nem kórokozók elszaporodásának eredménye. Elszaporodásukat kiváltó okot megszüntető megoldások állnak rendelkezésre. A megoldás költsége lényegesen alacsonyabb, mint napjaink gyakorlatának költsége. Megfelelő tájékoztatás mellett széles tömegek támogatnák, mint ahogy támogatják így is, tájékoztatás híján.
Fel-hő viszi a "PÁR-át"
http://hunpjp.com/news.php?readmore=184
A szanaszét csúszott vízmolekula, az ő nagy melegsége okán fel megy a fel-hők magasságáig.
OK. Útközben miért nem hűl le?
Ginzeng hozzászólása az előző cikkhez
Ginzeng hozzászólása az előző cikkhez

A párkányi fürdő Esztergom alól nyúlja le a vizünket. Az Osztrák határon ugyanez a helyzet.
A felvidéki "Új szó" lehozta, hogy a Besztercebányától délre tartó utat azért tartott ilyen sokáig felújítani, mert az út alatti dolinák nehezítették a munkát.
Ha a Nemzet nem állít fel egy vagyonvédő szervezetet, akkor itt télen géppuska tűznél melegszünk. A gáz tényleg vízből lesz. HIT, ISTEN, VALLÁS. Helyesen HÍD a dolina fölött, ahol ISTER a magra folyik, hol megtörténik a gázzá VÁLLÁS. Az OLTÁR jelzi az OLTásra TÁRolt vizet.
Most már érthető miért nyomtak ötven méter magas betondugókat a függőaknákba? Borsodban felszíni fejtéssel is megindíthatjuk a bányászatot, de a vizünket bárhol kezelhetjük sajátunkként. Vagyonleltár híján a Nemzeti Vagyon egytizmilliomod része felett rendelkezik bárki, mint osztatlan közös fölött.
Az Esküdtszéki Bíróságon perbe fogható az állam. Addig a Nemzeti Kormány irányít, a Nemzeti Hivatal a legköltséghatékonyabban megszervezi a munkát.
Nem hiszem, hogy Fico tőlünk puskázott, de 2010 óta szajkózom, hogy stratégiai szempontok alapján kell kezeljük a vízkészletünket.
A rombolás
Az egyszerűség kedvéért tekintsük az államhatalmat egy gazdasági egységnek. Ez a hatalom ma adófizetésre kötelez bennünket, aminek mértéke szoros összefüggésben van az államgazdálkodás eredményességével. Mire is fizetünk akkor? Egy gazdálkodásra teljesen alkalmatlan tolvaj banda eltartására vagyunk kötelezve.

Két évre zárjuk el a gázcsapokat, rögtön kiderül kitől-merre megy a gáz.
Kinek spórolunk a szénnel? Ha megnézzük a születési-halálozási statisztikát, akkor nyilvánvalóvá válik, hogy nem magunknak.
Szegény Tamás
Royal Raymond Rife szupermikroszkópja, és frekvencia módszere, Hamer professzor medicinája alkotta egység megértése nem várható el ilyen előzmények után ettől a szegény embertől, hiszen statisztikai megközelítésben ez csak két tönkre tett ember, értékelésre alkalmatlan százalék. Nem beszélve arról, hogy a vakcina-piac azonnal összeomolna, és azokat a betegségeket sem lehetne ilyen egyszerűen bevinni, melyek később Rife frekvenciákkal feléleszthetők.
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Hunszkita Facebook