2014. április 24. 04:14
Hatóság bűnöz!

- Hungyar videói
- Leparcarmen videói
Az oldal videói

Ajánló:

- Tigáz vs Esküdtszék
- PJP vs EDV ZRT
Navigáció
Főoldal
Hírek
Cikkek
Letöltések
Linkek
Kapcsolatfelvétel
Galéria
Keresés
RSS Hirek

EI oldala
Hanganyag
Videók
Kamerák
Dózis hírek
1. Mecseki mocsok

2. Pszichológiai szakvélemény

3. Autó tolvaj Főbíró!

4. Belépési kérelem

5. viz-gáz

6. A képlet

7. Tigáz vs Esküdtszék

8. "INTHETŐ Magyar állampolgár"

9. Minden mindegy

10. Döntöttem

11. Közölmény

12. Ország a Nép ellen

13. Értelmetlen hatóság!

14. Sokezeréves összefüggés.

15. KÁL ŐRZŐJE!

16. Tisztelt Miniszter Úr!

17. "...minek nevezzelek?"

18. Téboly

19. Rólunk...

Hírek oldalra...
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Kapcsolat
Cím:
Kiss Imre
2065 Mány
Alsóörs puszta 3594/1

E-mail:
kissimre3@citromail.hu

Telefon:
06-30/911-85-63
RSS
Hírek

Cikkek

Letöltések

RSS - Puzdra oldal
Magyarországra Németor...
Érdemes élni...
JKI-Akták...
Az Inkák halála Craugo...
Lovasnomád bányász-ipa...
RSS - Hunszkíta hírek
Szada előadás...
Csellengők 1...
6. PECSÉT Jásdi Kiss I...
Megjelent Jásdi Kiss I...
Hasi hasadék...
RSS - Hunszkita letöltés
PJP vs EDV ZRT...
Silverlight...
A Tanu...
Budapesti mesék...
JKI Szfvár 2011.11.24....
Tauzin Krisztina 11092...
Tigáz vs Esküdtszék...
Kiss Imre összes...
A modern világ legnagy...
Siklósi András 2011.03...
RSS - Magyar Valós Hírek
Kellemes Húsvéti Ünnep...
Kiket akar "megme...
Az európai vágóhíd......
Armageddon az ör&...
Petőfiért! - Kere...
RSS - Hun Unio
Így nyúlhatják le a ba...
EURÓPAI PARLAMENT ált...
OROSZORSZÁG BEVEZETI A...
GODFREY BLOOM AZ EU PO...
Nemzeti kataklizma k&o...
RSS - Köztársasági elnök
Hogyis van ez? Nagyot ...
Elnök...
A KÖZTÁRSASÁG t&o...
A Leltár...
Az Alkotmány...
Üdvözlet
A törvény a valósághoz való viszonyunk meghatározása lehet. A polgárnak ismerni, és érteni kell a rávonatkozó szabályokat. Tisztába kell legyen cselekedetei közel, és hosszútávú hatásaival.

Esküdtszéki Igazságszolgáltatás honlapja
Az oldalon szereplő feljelentések, levelek a feladást követően kerülnek ki az oldalra.

  
Magyar internacionalizmus
Mi ISZTER urságának „po-GÁNY” lakói bevágjuk az ajtót Af GÁNY-ISZTER előtt, mert mint malacot a répával, elcsalnak bennünket nacionalista irányba.
Állam
Orbán Viktor a Magyar Köztársaság Alkotmányára esküdött föl, mert ezen az úton kapott meghatalmazást a Nemzettől. Ez már állami keretek között létrejött működési forma, de ha ezt sem lehet betartani, akkor semmilyen ígéretünknek sincs értelme.

Demoralizáló hatása lemérhető a nemszavazók arányával.
Hárommillió hatszázezer ember nem élhet négy éven keresztül úgy egy magát demokratikusnak valló országban, hogy érdekképviselet nélkül szédölögjön.
Husvéti köszöntő
Craugonorban éltek 1020 esztendőn keresztül. A Portugálok vitték át őket
az Inka-birodalomba 1510-ben. Elég volt 20 év, hogy kiirtsák, kifosszák az Inkákat. Nagypofályú szónokaik harsogják, hogy a valóságos történelem ismerete teremti a tisztességes jövőt. Innen kell kezdeni a valóság feltárását, hogy tényleg minden tisztességes szándékú ember tudja mi vár a gyermekére, ha nem tesz semmit a patkányok inváziója ellen. Papok, tanárok, orvosok, bírók, politikusok dolgoznak ellenünk. Állami pénzen kollaboráns mind, egytől egyig. A Nemzetért cselekvők már nem kérnek az államiságból, 39% nem szavazott.
Jog-erő
A személyemre átkoreografált határozatra válaszolva közöltem az Ön jog-szerint eljáró
kollegájával, hogy miért nem fizetek egy vasat sem. Na ettől visszamenőleg, jogszerűen nem lett jogszerű az előzőleg jogszerű. Innentől jogerős lett. Pintér Úr ez idő tájt adta parancsba a rend őreinek, hogy tizennyolc milliárd bírságot be kell szedniük. A rendért nehéz bírságolni. A rend őreinek megszűnt a munkaviszonya azonnal, hiszen a bírságszedés alaphelyzetének, a rendetlenségnek megteremtése vállt parancsba kapott kötelességükké. Természetesen jogerősen.
Mivel nekem nincsen munkaviszonyom, ahonnan szintén jogerősen el lehet venni a pénzt, ezért jogszerűen visszacsinálta a rendőrség a szabálysértést arra a Káli Károlyra, akit jogerősen lehet fosztogatni.
Hét év
Alapbeadványom, valamint a későbbi kiegészítések tartalmi része a Közhiteles Adatbázisok szándékos meghamisítását bizonyítják. Ennek értelmében nem veszek részt az elkövetők által fenntartott rendszerek támogatásában. Elfogultsági kifogásaim ellenére folytatnak eljárásokat ellenem a szervezet tagjai.
Csak törvényesen.
Esztergomi Rendőrkapitányság
Igazgatásrendészeti osztály
2500 Esztergom Kiss János vezérezredes u. 27


Feljelentés

Hatósági hatalommal visszaélés, valamint az eljárás szabályainak megsértése miatt feljelentem Debreczeni István r. alezredes Esztergomi kapitányság vezetőt, és Stekler Tamás r. őrnagyot.
Fent nevezettek a1160-130/55/4/2014.kkt. ügyiratszámú határozattal súlyosan sértették alapvető emberi jogaimat.
A határozat valótlan adatokat tartalmaz, hivatkozott szabálysértés körülményeinek vizsgálata nem történt meg.
A határozat visszavonásával, valamint az ügy tényleges vizsgálatával kérem a jogtalan helyzetben állás megszüntetését.Kiss Imre Mány-Alsóőr 3594/1 2014 április 08
Tömören
Definitív meghatározásokkal tudunk eredményesek lenni. Jogszerűnek látom a meghatározását annak a ténynek, hogy a Nemzet nem kíván idegen érdeket képviselő kormány hatása alatt működni. Ugyanilyen alapon nyilvánvaló, hogy érdekképviselet nélkül maradt a Nemzet egyharmada.
Bírósági bűnözgetés
Tekintettel arra, hogy a bíróság tudomására jutott a Bicskei Bíróság 1.P.012/2009/23/1 számú ügyének 32. számú végzése, mely az igazságügyi elmeorvost vizsgálat nélküli szakvélemény kibocsájtására szólítja fel, és mégsem intézkedik a jogi kötelezései szerint, nyilvánvaló, hogy egyetért, és gyakorolja is az elmeszakértői vélemény tartalmának bíró általi meghatározását, ennek utasításba adását.

„ Elmeorvosi szakvélemény
1.P.012/2009/23/1 számú ügy 32. sz. végzésében 2010 január 22-én felszólított a bíróság, hogy amennyiben lehetséges, a rendelkezésre álló iratok alapján a perlekedési tébolyt az alperesnél megállapítani, akkor írásban kéri a szakértői vélemény elkészítését.”
Eredeti megtekinthető az Egyesület hunpjp.com honlapján.
Mű-köd
Idézet az idézetből, „ EU-s pályázatokat is kezelje”. Meg még mit? Miért kell meghalnia valakinek egy állammal kötött üzlet után.
Terror szintek
Kúria (Legfelsőbb Bíróság)
Cím: 1055 Budapest, Markó utca 16.
Levelezési cím: 1055 Budapest, Markó utca 16.
Telefon: +361-268-4500
Telefax: +361-268-4740
E-mail: kuria@kuria.birosag.hu
Honlap: www.kuria-birosag.hu
Tárgy: 21.Szpá.8542/2013/3 számú Székesfehérvári Járásbírósági végzés.

A végzés törvénysértő.
Az ügymenetben szereplő valamennyi hatóság érintett, a Strasbourgi Bíróság által 49344/07 lajstromszámozott ügyben.
21.Szpá.8542/2013/3 számú Székesfehérvári Járásbírósági végzés alapját a törvények megsértésével, ugyanazok a személyek, és hivatalok készítették elő, mint a Strasbourgi Bíróság által 49344/07 lajstromszámozott ügyben.
Hatósági bűnszövetkezet működését feltáró eredményeim alapján joggal vélelmezhetem, hogy a törvénysértések sorozatával elért helyzet, kiszolgáltatott állapotomban személyem, esetleg életem elleni bűncselekménnyé fajul. Napjaink hatósági eljárásai közben elhunytak, /Welsz, Komáromi, Ditter Würden/ halálának körülményei megingatták bizalmamat a hatóságokban, ilyen vonatkozásban is.

Kérem a 21.Szpá.8542/2013/3 számú végzés visszavonását, az ügy teljes körű kivizsgálását a tényleges alaphelyzet kialakulásának pillanatától!

Az okmányirodai szinten, hamisított tartalmú dokumentumok kiállítóinak, felettes szervek vezetőinek felelősségre vonását, a bizonyítottan folyamatos elkövetés megállításának érdekében kérem!
21.Szpá.8542/2013/3 számú ügy alapját, gépjármű forgalomból kivonás szolgálja. A hunpjp.com honlap „Talentisz agresz” címü cikk dokumentumai bizonyítják, hogy a kivonás nem történt meg.
Ez irányú jogi rendezésre semmilyen esélyt sem látok, hiszen a Fejér-megyei hatóságok szervezetten állítanak elő hamis tartalmú iratokat, anyagi érdekből. Az elfogultsági kifogás figyelmenkívűl hagyása mindennapi szinten zajlik. Felelősségre vonást a megyei illetékesektől nem várhatok.Kiss Imre Mány-Alsóőrs 3594/1 2014 április 05


Kapják: Strasbourgi Emberjogi Bíróság
PJP Egyesület
Hunpjp.com
Talentisz agresz (Az ész ereje)
A Gárdonyi Bátrak, akik nem merték befogadni feljelentésemet a Bicskei Rendőrség fegyveres rablásban vállalt szerepére vonatkozóan, most bosszút állhatnak, mivel a feljelentés be nem fogadásáért természetesen Őket is feljelentettem, majd az elutasító ügyésznővel együtt, bűnszövetkezetben elkövetett bűnpártolásért mindkettőt. A leg-ügyészség kettéválasztotta az ügyet, hogy kitáncoljon a bűnszövetkezet témakörből, de két vizsgálat eredménye ellentmondásosra sikeredett. A kimentő manőver annyira szinten aluli, de leg-ügyészi felsőszintű, hogy jogorvoslatnak esélyét sem láttam.Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Hunszkita Facebook