2014. Július 24. 07:13
Hatóság bűnöz!

- Hungyar videói
- Leparcarmen videói
Az oldal videói

Ajánló:

- Tigáz vs Esküdtszék
- PJP vs EDV ZRT
Navigáció
Főoldal
Hírek
Cikkek
Letöltések
Linkek
Kapcsolatfelvétel
Galéria
Keresés
RSS Hirek

EI oldala
Hanganyag
Videók
Kamerák
Dózis hírek
1. Mecseki mocsok

2. Pszichológiai szakvélemény

3. Autó tolvaj Főbíró!

4. Belépési kérelem

5. viz-gáz

6. A képlet

7. Tigáz vs Esküdtszék

8. "INTHETŐ Magyar állampolgár"

9. Minden mindegy

10. Döntöttem

11. Közölmény

12. Ország a Nép ellen

13. Értelmetlen hatóság!

14. Sokezeréves összefüggés.

15. KÁL ŐRZŐJE!

16. Tisztelt Miniszter Úr!

17. "...minek nevezzelek?"

18. Téboly

19. Rólunk...

Hírek oldalra...
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Kapcsolat
Cím:
Kiss Imre
2065 Mány
Alsóörs puszta 3594/1

E-mail:
kissimre3@citromail.hu

Telefon:
06-30/911-85-63
RSS
Hírek

Cikkek

Letöltések

RSS - Puzdra oldal
Három mag-Ister...
Keve Hun gondolatok...
Széna, csikó, ladik, g...
Magyarországra Németor...
Érdemes élni...
RSS - Hunszkíta hírek
Szada előadás...
Csellengők 1...
6. PECSÉT Jásdi Kiss I...
Megjelent Jásdi Kiss I...
Hasi hasadék...
RSS - Hunszkita letöltés
PJP vs EDV ZRT...
Silverlight...
A Tanu...
Budapesti mesék...
JKI Szfvár 2011.11.24....
Tauzin Krisztina 11092...
Tigáz vs Esküdtszék...
Kiss Imre összes...
A modern világ legnagy...
Siklósi András 2011.03...
RSS - Magyar Valós Hírek
Hamarosan eljön a...
A csapda......
Felhívás a Diáksághoz!...
Serleg vagy urna?...
Bábel tornya és a poko...
RSS - Hun Unio
A pénz mint adósság .....
A feltörekvő...
Világsiker lehet a mag...
Durvul a harc a Visa é...
Szabadulhatunk e a gya...
RSS - Köztársasági elnök
Hogyis van ez? Nagyot ...
Elnök...
A KÖZTÁRSASÁG t&o...
A Leltár...
Az Alkotmány...
Üdvözlet
A törvény a valósághoz való viszonyunk meghatározása lehet. A polgárnak ismerni, és érteni kell a rávonatkozó szabályokat. Tisztába kell legyen cselekedetei közel, és hosszútávú hatásaival.

Esküdtszéki Igazságszolgáltatás honlapja
Az oldalon szereplő feljelentések, levelek a feladást követően kerülnek ki az oldalra.

  
Járványos jogtiprás
Járványok kialakulása nem kórokozók elszaporodásának eredménye. Elszaporodásukat kiváltó okot megszüntető megoldások állnak rendelkezésre. A megoldás költsége lényegesen alacsonyabb, mint napjaink gyakorlatának költsége. Megfelelő tájékoztatás mellett széles tömegek támogatnák, mint ahogy támogatják így is, tájékoztatás híján.
Fel-hő viszi a "PÁR-át"
http://hunpjp.com/news.php?readmore=184
A szanaszét csúszott vízmolekula, az ő nagy melegsége okán fel megy a fel-hők magasságáig.
OK. Útközben miért nem hűl le?
Ginzeng hozzászólása az előző cikkhez
Ginzeng hozzászólása az előző cikkhez

A párkányi fürdő Esztergom alól nyúlja le a vizünket. Az Osztrák határon ugyanez a helyzet.
A felvidéki "Új szó" lehozta, hogy a Besztercebányától délre tartó utat azért tartott ilyen sokáig felújítani, mert az út alatti dolinák nehezítették a munkát.
Ha a Nemzet nem állít fel egy vagyonvédő szervezetet, akkor itt télen géppuska tűznél melegszünk. A gáz tényleg vízből lesz. HIT, ISTEN, VALLÁS. Helyesen HÍD a dolina fölött, ahol ISTER a magra folyik, hol megtörténik a gázzá VÁLLÁS. Az OLTÁR jelzi az OLTásra TÁRolt vizet.
Most már érthető miért nyomtak ötven méter magas betondugókat a függőaknákba? Borsodban felszíni fejtéssel is megindíthatjuk a bányászatot, de a vizünket bárhol kezelhetjük sajátunkként. Vagyonleltár híján a Nemzeti Vagyon egytizmilliomod része felett rendelkezik bárki, mint osztatlan közös fölött.
Az Esküdtszéki Bíróságon perbe fogható az állam. Addig a Nemzeti Kormány irányít, a Nemzeti Hivatal a legköltséghatékonyabban megszervezi a munkát.
Nem hiszem, hogy Fico tőlünk puskázott, de 2010 óta szajkózom, hogy stratégiai szempontok alapján kell kezeljük a vízkészletünket.
A rombolás
Az egyszerűség kedvéért tekintsük az államhatalmat egy gazdasági egységnek. Ez a hatalom ma adófizetésre kötelez bennünket, aminek mértéke szoros összefüggésben van az államgazdálkodás eredményességével. Mire is fizetünk akkor? Egy gazdálkodásra teljesen alkalmatlan tolvaj banda eltartására vagyunk kötelezve.

Két évre zárjuk el a gázcsapokat, rögtön kiderül kitől-merre megy a gáz.
Kinek spórolunk a szénnel? Ha megnézzük a születési-halálozási statisztikát, akkor nyilvánvalóvá válik, hogy nem magunknak.
Szegény Tamás
Royal Raymond Rife szupermikroszkópja, és frekvencia módszere, Hamer professzor medicinája alkotta egység megértése nem várható el ilyen előzmények után ettől a szegény embertől, hiszen statisztikai megközelítésben ez csak két tönkre tett ember, értékelésre alkalmatlan százalék. Nem beszélve arról, hogy a vakcina-piac azonnal összeomolna, és azokat a betegségeket sem lehetne ilyen egyszerűen bevinni, melyek később Rife frekvenciákkal feléleszthetők.
Oltás csakis erőből.
Az ügymenet kapcsán értesültek a törvénysértésről, de nem intézkedtek a törvénytelen eljárás megállítása érdekében, sőt fenyegető fellépésükkel az édesanyát igyekeztek megfélemlíteni.
Ezért feljelentjük dr. Balogh Lídia VI. kerületi helyettes tisztifőorvost, és dr. Frankó Erzsébet kerületi tisztifőorvost hatalommal való visszaélésért.
Tényleg ennyire sötét van?
http://hvg.hu/gazdasag/20140618_Dol_a_magyar_gaz_Ukrajnaba
A bar, és bár-ból ez a bar.
Ezért vagy barbár.
http://www.youtube.com/watch?v=3hchGiyqsqM


A pusztító. Patikalipszis, vagy farmageddon.
A fordító- Titz Enikő- kommentárja:
Régóta próbálom felhívni a figyelmet az oltások veszélyeire, különösen azokéra, melyeket csecsemőknek és gyerekeknek szánnak, akiknek immunrendszere még nem érett meg arra, hogy idegen anyagokkal és mérgező konzerválóanyagokkal birkózzanak meg. De több oka is van, hogy felnőttek se oltassák be magukat. Most először vállalkozott arra egy korábban oltóanyag-gyári bennfentes, hogy az oltások veszélyeiről beszéljen.
"Dr. Mark Randall" egy egykori vakcina-kutató, aki éveken keresztül az USA-ban nagy gyógyszergyárak laborjaiban és a National Institues of Health-nek, az USA egészségügyi kutatóintézetének dolgozott. Kijelentései megegyeznek azokkal a hallott információkkal, melyek az utóbbi években megütötték a fülemet.
A fenti interjú nemcsak azért fontos, mert Dr. Randall a számára megbízható információkat a védőoldások veszélyeivel kapcsolatban továbbadja, hanem azért is, mert beszámol a kormányzat és oltógyárak rejtett munka- és eltussolási módszereiről - minkét intézményről, melyek bizalmat csikarnak az amerikaiakból. Ez a kivonat, mely az interjú nagy részét visszaadja, talán a legjobb összeállítás bizonyítékokról és argumentumokról az oltási kampányok ellen, melyet valaha felsoroltak.

Titz Enikő


J.R.: Ha visszapillant, talál csak egy okot is, ami az oltás mellett beszél?
M.R.: Nem, nem tudok. Ha azon tényezők ismerete mellett, amit most tudok, egy gyerekem lenne, az oltás lenne az utolsó, amit megszavaznék neki.
Léhmann György Siófokon 2014. május 18. napján.

Szerintem az igazi hazaárulás ez. Hiszen itt már nem szorosan körbehatárolható bűnt követnek el a hatalom emberei az évek óta ismert „megmentjük az adósokat” magatartásukkal, hanem éppen ennek a banki kifosztásnak eredményeként már eddig figyelembe vehető sokszázezer olyan magyar embernek külföldre vándorlása folytán, akik a ország legjavát jelentik, illetve hozzátartozóikkal együtt szerintem több millió magyar embert érintve eltörték a nemzet gerincét.
Röhej
Tisztességes gondolat a közrend fenntartásának alapvető fontossága, de fontosabb a közrend Nemzetet szolgáló értelmezése. Konkrétan, nem az a közrend, hogy kushadunk a fosztogatóink előírása szerint, hanem olyan világot építünk, amiben lehetőségünk van a rendes életre.
Búcsú a békés törekvéstől.
A Polgári Jogokat Pártolók Egyesületének számlájára a 2014-es esztendőben egyetlen forint sem érkezett, ami munkánk értékelésének tekinthető, ezért nem nagy kérés, hogy a PJP számláját mindenki tekintse semmisnek, mivel az alperes NAV beterhelte.
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Hunszkita Facebook