2021. Oktber 22. 05:40
Hatsg bnz!

- Hungyar videi
- Leparcarmen videi
Az oldal videi

Ajnl:

- Tigz vs Eskdtszk
- PJP vs EDV ZRT
Navigci
Fõoldal
Hírek
Cikkek
Letöltések
Linkek
Kapcsolatfelvétel
Galéria
Keresés
RSS Hirek

Hanganyag
Videók
Dózis hírek
1. Mecseki mocsok

2. Pszichológiai szakvélemény

3. Autó tolvaj Fõbíró!

4. Belépési kérelem

5. viz-gáz

6. A képlet

7. Tigáz vs Esküdtszék

8. "INTHETÕ Magyar állampolgár"

9. Minden mindegy

10. Döntöttem

11. Közölmény

12. Ország a Nép ellen

13. Értelmetlen hatóság!

14. Sokezeréves összefüggés.

15. KÁL ÕRZÕJE!

16. Tisztelt Miniszter Úr!

17. "...minek nevezzelek?"

18. Téboly

19. Rólunk...

Hírek oldalra...
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Kapcsolat
Cím:
Jásdi Kiss Imre

E-mail:
jki.jasdikissimre@gmail.com

Facebook: imrejasdikiss

Telefon: 0036 20 413 4996
RSS
Hrek

Cikkek

Letltsek

RSS - Puzdra oldal
RSS - Magyar Valós Hírek
Boldog B??k??s Kar??cs...
Eur??pa vesz??lyben...
A csapda... avagy fogl...
Nemzeti v??szhelyzet! ...
M??rcius 15....
RSS - Hun Unio
"A RÁK MEG A FARKAS, ÉS A KESZEG TANÁCSA" 1.rész
Részlet Hajnáczki Csaba novellás kötetébõl:

"A RÁK MEG A FARKAS, ÉS A KESZEG TANÁCSA"
-magyar rémmesék sorozat-

Európa kelet felén, a kárpátnak medencéjén.
Ahol narancsszín sugárzik, ott hol pártérdek virágzik.
Bizony ott a jog hiányzik, mert arra farkas mazsolázik.
Ott van, ami magyar hazánk, az üvegzsebes cudar világ.
Felcsút körül kerek erdõ, ez a mese ott tekergõ!

Megjelent: A Merész-Elek Kapitányság, mint civil kezdeményezés gondozásában
Készítette: Hajnáczki Csaba, 8080 Bodmér Vasvári P. u. 36. tel.: 06 20/210-9334

Fontos! Az irat, mint szellemi termék, a szerzõ, illetve a Merész-Elek Kapitányság tulajdonát képezi. A termék gyógyszernek nem minõsülõ, de gyógyhatású készítmény, ezért közlése, továbbadása megengedett, a Btk.30.§(1). értelmében közcélokra is felhasználható. Olvassa el a használati útmutatót!
A termék alkalmazása során az arra érzékeny egyéneknél, bizonyos esetekben: fejfájás, hangulatváltozás, székrekedés, valamint egyéb tünetek is felléphetnek. Pl.: színelváltozás. Figyelemmel az akut fidesztérikus rohamok (histericus fidesicus) eseti elõfordulására, fontos hogy tartsák be a felhasználási javaslatot: A termék a fentiek figyelembevételével adagolható cseppenként, de célszerû azonban nagyobb dózisban, napi 3x1 alkalommal, kúraszerûen, lehetõleg hidegzuhany során beadni. A kúra tetszõleges számban ismételhetõ. A termék alkalmazása javasolt: krónikus orbánfóbia tüneti kezelésére, kleptomatikus végrehajtási farkaséhség csillapítására, valamint a demokratikus jogállam immunrendszerének erõsítésére /dr.merész/

Az iratban szereplõ cselekmények bûncselekmények, ezért a megismétlésük jogszabályokba ütközõ dolog, ezért a cselekmények bármilyen módon való reprodukálása, ismétlése tilos! Minden jog fenntartva!
Felkért lektorok:
- ENSZ szervezete
- Dr. Sólyom László, Magyar Köztársasági Elnök
- Dr. Baka András, Legfelsõbb Bíróság Elnöke
- Dr. Kovács Tamás, Legfõbb Ügyész
- civil szervezetek
- sajtó képviselõi
- és még sokan mások

Az Óperenciás tengerben éldegélt egy keszeg, a keszeg ezt a mesét szivárvánnyal írta a tenger tükrére. A keszeg már több lehalászást is ügyesen megúszott, az aranyhal mégis elúszott a meséje mellett. Te biztosan bölcsebb vagy az aranyhalnál és elolvasod a keszeg meséjét, így aztán te is megúszhatott a következõ lehalászást.
Valahol Európenciában lehet, hogy a Tiszán innen lehet, hogy a Dunán túl, de ott, ahol a Felcsúti harang zúg, történt egyszer hogy a bíróságon a végrehajtóknak nyári szünidõt ítéltek. Nosza rajta, kitört ám az unalom a végrehajtók között! Már úgy volt, hogy ezen túl ok lesznek a világ lustái mikor az ügyeletes bírósági hopmester kitalálta, hogy tartsanak horgászversenyt a végrehajtók számára. Van a Felcsút környéki kerek erdõ mélyén egy zavaros vizû tó, abban lehetne szerencsét próbálni. Megörültek, ám a végrehajtók, amikor ezt megtudták! Végre hajtani lehet valamit! Azzal rögvest elkezdtek a zavarosban halászni. Volt a végrehajtók között egy igazi farkas. Ez olyan vérszomjas ordas volt, hogy ettõl a farkastól rettegett a Felcsút környéki kerek erdõ. Amikor a farkas hírét vette a horgászversenynek, nem sokat tíborkodott bizony o is felkerekedett. Szeretett ám o a zavarosban halászni! Horgot kötött a farkára és belógatta a lompost a vízbe. A többiek meg közben már fogtak is ezt, azt a zavarosba. Ki autót, ki betétkönyvet, ki ezt, ki azt. A farkas meg csak lógatott. Egyszer aztán érzi, ám az ordas hogy valami húzza a farkát. Húú! Megörült ám a farkas! O is fogott valamit a zavarosba! Hanem amikor kihúzta a horgát majd hanyatt esett úgy meglepõdött. Bizony azon nem volt egyéb, mint egy jókora rák. A farkas majdnem megpukkadt mérgében. A többiek betétkönyvet, meg autót fogtak, neki meg egy rút rák jutott! Már éppen laposra akarta taposni, mikor a rák megszólalt:
-Hagyd meg az életemet te farkas, cserébe kapsz tõlem valamit.
Meghökkent a farkas: -micsoda rák vagy te hogy tudsz beszélni? A rák hátrált egy kicsit aztán elkezdte csattogtatni az ollóit, és ezt mondta:
-Én egy polgári szabó vagyok, a mûhelyem ott van a zavaros legmélyén. Sajnos elszabtam már két választást, és munka nélkül maradtam. Most éppen új megrendelést kaptam, amikor te kifogtál.
Elámult a farkas- polgári szabó mûhely a zavarosban! Ilyet még nem pipált Európa! A polgároknak rákjuk van méghozzá a zavarosban! Kíváncsian kérdezte:
-Aztán mit szabsz éppen te rákszabó?
-Most bizony nekem való megbízást kaptam -felelte a rák. Egy takarót kell átszabnom. Az van a takaróba szõve nagybetukkel: DEMOKRÁCIA. Ezt kell rövidre szabni. Azt mondják ebben mini lesz a divat. Az sem baj, ha ezt is elszabom, van takaró másik. Igaz azon másféle a szöveg, de takaródzni azzal is lehet!
A farkas unta már a szöveget és rámordult a rákra: -Azt mond inkább mit ér az életed te párt szabó!
-Az én mûhelyem a zavarosban van -felelte a rák- és a szomszédban a zavaros múltnak van lerakata. Annak a raktárába járok szabásmintáért. Ha meghagyod az életemet, hozok neked valami hasznosat a zavaros múltból. Csak mond el mi gondod-bajod, van majd én, segítek!
Na -gondolta a farkas- ez megér egy próbát. Ha becsapna, legfeljebb agyonlapítom ezt a polgári zavarost!
Azzal elkezdte mondani a gondját.
-A múltkor egy ürgét hajszoltam, már majdnem a markomban volt, amikor megbotlottam egy paragrafusban! Majd orra buktam, az ürge meg közben meglógott. Na, erre keress valamit a zavarosban! De, rögvest ha kedves az életed!
-Elmondom a varázsigét és már itt is, vagyok -felelte a rák.
Azzal pattintott a farkával és ezt mondta:

Múlt idézõ varázslat,
ez polgári varázslat!
A múlt raktára nyitva áll,
mindenféle kincset ád.
Egy kis cérna egy kis tu,
Ha elszabom nem lesz bun.
Fércelem és stoppolom,
a jelent is átszabom!

Aztán a rák eltûnt, mint a kámfor. De aztán nagy hirtelen elõtermett az ollójában egy seprûvel. Így szólt a farkashoz:
-Fogd ezt a seprût, és mond el ezt a varázsigét:

Seprû seprû Fideszé,
paragrafus kifelé!
Hol én seprek ott másnak nincs,
itt a Fideszé minden kincs!

-Aztán meglátod, nem fogsz megbotlani többet a paragrafusban. A farkas fogta a seprût bement a legközelebbi hivatalba és elmondta a varázsigét: Seprû seprû Fideszé, paragrafus kifelé! Hol én seprek ott másnak nincs, itt a Fideszé minden kincs!
Hanem mikor ezt elmondta! Uram fia fakereszt! Mi történt? A paragrafusok úgy széljel futottak, hogy hírmondó sem maradt utánunk!
Huhúú! Megörült ám a farkas! Mákja van, hogy rákja van! Már azt sem bánta, hogy polgári. Sietett vissza a zavaros vízhez. Ott aztán újra rámordult a rákra:
- A seprû elõlegnek megjárja! De most aztán lódulj és hozz nekem valamit a zavarosból! A rák szabódott, hogy így meg úgy, o annyit nem járhat a zavarosba. Tulajdonképpen a szabó mûhely sem az övé, az tulajdonképpen Polgári Szabászat&Fidesz Off Shore! De nem volt mit tenni, mert a farkas nem tágított. Már mondta is a kívánságát:
-Az a bajom te polgári zurszabó hogy már térdig koptattam a lábamat a sok lótástól, futástól, aztán mégsem tudom, hogy az ürgék mikor melyik vacokba rejtõznek.
Egyszer meg egy mókusnak még a bundáját is átkutattam, mégsem találtam meg a mogyoróját! Úgy eldugta elõlem!
Máskor meg a málnásba nyúlra vetõdtem, aztán kiderült nem nyúl az, hanem medve! Majdnem megszaggatta az irhámat!
-Na erre hozz valamit, de rögvest! Azt sem bánom, ha Off Shore csak szaporán, ha kedves az életed!
A rák sóhajtott egy nagyot aztán pattintott a farkával és elmondta a varázsigét:

Múlt idézõ varázslat,
ez polgári szabászat.
A múlt raktára kelléktár,
mindegyik csak engem vár!
Stoppolófa meg az olló,
a múlt rendszerbe nyíljon ajtó!

Aztán a rák eltûnt, de kisvártatva újra ott termett a farkas elõtt, és azt mondta:
-Na farkas nem lesz többé titok elõtted a Felcsút környéki kerek erdõben. A kártékony hármasok majd segítenek! Csak ezt a varázsigét kell megjegyezned:

Hej három per hányasok,
a Fidesz nektek váratok!
Munkát adó elrejto,
múltat újra szervezo.
Ha e verset halljátok,
a dolgotokat tudjátok.
Perhányasok lidércek,
a figyelésbol megéltek.
Ha hármas vagy ne feledd,
a Fidesz ezért jól fizet!
Lombrágók és poloskák,
sáskaszájú mihasznák.
A jelentést adjátok,
és megbecsülés vár rátok!

De alighogy a rák elmondta a varázsigét, Fidesz fia fakereszt! Mi történt? Egy szempillantás pillantás alatt ott termett a hernyó, a sáska, meg a poloska. A hernyó lombrágó volt ott araszolt minden fa meg bokor levelén. Olyan ügyesen rejtõzködött, hogy senki emberfia észre nem vette, de o mindent jól látott. A hernyó odaállt a farkas elé és ezt mondta:

Araszolok jövök, megyek,
közben mindent megfigyelek.
Aztán mindent jól lerágok,
mert igen éhes a családom.
Kit figyeljek, merre menjek?
Farkas mond az ütemtervet!

A sáska meg imádkozó sáska volt. O ott gyülekezett, ahova ez volt írva: antireformatikusok1háza. Aztán az oda járókat jól kikérdezték, így aztán a sáska mindent tudott a Felcsút környéki kerek erdõ lakóiról. A sáska imádkozott kicsit aztán odaállt a farkas elé és ezt mondta:

Imádkozunk és figyelünk,
ilyen a mi hitéletünk.
Csendben gyere, hozd az infót,
mi meg várjuk majd az aprót!
A mi zsebünk nem ürül ki,
rabló farkas jól megtölti!

A polska meg csak lapult lapult, aztán odalapult a farkas elé és ezt mondta:

Hol én nagyon hallgatok,
többé ott már nincs titok.
Elbújok én bárhová,
nincsen aki, megtalál.
Egy jó füles sokat ér,
a farkas eztán vígan él!

Huhúúúú! Megörült ám a farkas! Ez aztán a kártékony hírszerzés! Nem kell többé korzóznia a Felcsút környéki kerek erdõben, ha valamit tudni akar. A három per hányasok majd megemelik a profitot! Hanem a farkas már nem bánta, hogy rákot fogott. Többet ér ez a polgári elszabó minden betétkönyvnél. Nem is tétlenkedett sokáig, hanem újra ráförmedt a rákra:
-Tüstént húzz vissza a zavaros múltba és hozz el mindent a múlt raktárából! Igyekezz, ha kedves az életed!
De a rák csak reszketett, hogy így meg úgy, o már többet nem hozhat a múlt raktárából. A farkas erre iszonyú dühbe gurult. Még a farkán is égnek állt a szõr olyan mérges lett:
-Te zavaros polgári pocsolyakavaró! Te talán nem tudod, hogy az én parancsomnak senki sem mer ellenszegülni a Felcsút környéki kerek erdõben?! Hogy az ördög használjon téged fûnyírónak!
Hanem mikor a farkas ezt elmondta! Fidesz ura fakereszt! Mi történt? A Felcsút környéki kerek erdõben olyan vihar kerekedett, mint még soha. A farkas szerencséjére volt a közelben egy ügyészség, a farkas abban kapaszkodott. A rák meg visszahátrált a zavarosba. Aztán a vihar egy szempillantás alatt elcsendesedett… És utána nagy dirrel-dúrral ott termett az ördög! De most aztán megrémült a farkas! Még az ügyészséget is elengedte, amibe kapaszkodott úgy reszketett! Itt van a Felcsút környéki kerek erdõ ura és parancsolója az ördög!
A farkas hallani hallott már az ördögrõl sokat, de látni még sohasem látta. Volt, aki azt mondta az ördög olyan kövér.., volt, aki azt mondta az ördög olyan sós.., volt, aki meg azt mondta az ördög a Felcsút környéki kerek erdõt juhász képében, járja.. Most meg itt állt elõtte az ördög narancsszínû köpönyegben meg sporttrikóban! A farkas persze nem tudta, hogy az ördög annak a képében jelenik, meg amelyikben csak akar. Csak fordít egyet a köpönyegén és már át is, változik. Volt az ördög már mindenféle: liberális meg polgári, most meg.. olyan izé, szóval olyan sportkedvelõ. Hanem az ördög nem volt éppen virágos jókedvében. Rögtön a szõnyeg szélére állította a farkast:
-Te telhetetlen ürgefojtogató! Nem elég hogy kifogtad a rákomat, még a zavaros lerakatomat is ki akarod rabolni?! Hogy a molyok rágják rojtosra a farkadat! A farkas már majdnem nyúllá változott úgy reszketett. Csak makogott, hogy így meg úgy, o csak pecázgatott, nem tudta o hogy a polgári zavarosok éppen ívnak, és hogy horgászati tilalom van a zavarosban. Már éppen úgy volt, hogy az ördög elviszi a farkast a pokolba, amikor a farkas belátta, hogy ez most egy olyan eljárás, ahol most o igen pórul járhat. Dehogy kívánkozik o a pokolba! Jó õneki a Felcsút környéki kerek erdõ! Ezért aztán a farkas könyörgésre fogta a dolgot. A farkas így könyörgött az ördöghöz:
-Ó te minden polgári zavaros ördöge! Én sem, szebb sem jobb nem vagyok tenálad, kérlek, hagyj engem itt a Felcsút környéki kerek erdõben! Ezen túl legyen úgy, hogy a prédám csontja meg a bõre legyen az enyém, de a zsírja az mind legyen a tied!
Erre aztán megenyhült az ördög haragja:
-Na, jól van farkas. Mivel elismerted, hogy sem, szebb sem jobb nem vagyok énnálam, ráadásul a prédád zsírja is mind az enyém lesz, meghagylak a Felcsút környéki kerek erdõben! Hanem már eleget idõztem veled te prédasikkasztó, add vissza a rákomat!
Erre aztán a rák reszketve elõbujt a zavarosból. Az ördög meg rögtön ráparancsolt a rákra:
-Ide fideszelj szabókám! Meguntam én már a sok köpönyegforgatást! Hiába hordom a futballtrikót, még sincs nálam a labda. Ennek vége! Úgy döntöttem király akarok lenni! Ezután csak olyan pályán játszom, amelyik mindig felém fog lejteni, és nem gurul el tõlem többé a labda! Ezért te meg fogd a narancsszínû köpönyegemet és szabjál belõle királyi palástot. Aztán a zavaros raktáramból hozzál nekem királyságot.
Hanem a rák csak most kezdett igazán reszketni. Magyarázott, hogy így meg úgy, a köpönyeget o átszabhatja, de királyságot szerezni nem olyan egyszerû. Valami varázslat ül a Felcsút környéki kerek erdõn, valami alkotmány vagy mifene. Hogy rúgná fel a Fidesz! Ezért aztán az ördög királyságot csak úgy szerezhet, ha elõbb lóvá teszi az embereket.
Az ördög erre csak legyintett:
-Csak ennyi a baj? Semmi az nekem. Már annyiszor lóvá tettem az embereket legfeljebb megint fordítok a köpönyegemen egyet.
Biztos, ami biztos a rák adott az ördögnek egy varázsigét, hogy ezzel tegye lóvá az embereket:

Gímbelem meg gombolom,
a köpönyegem fordítom.
Narancsszínû párt állom,
lóvá teszlek a nyáron.
Neked dolgod annyi csak,
hogy eszedet a zsebbe rakd.
A Fidesz mellé ixet húzz,
és fix az ördög lesz az úr!
A királyod én így leszek,
és jogállamot megvetek.
A fazonját majd átszabom,
így enyém lesz minden haszon!

Az ördög zsebre tette a varázsigét és elindult, hogy lóvá tegye az embereket. A keszeg idáig írta a mesét a tenger tükrére, amikor a tenger kezdett zavarossá válni. Vajon sikerül az ördögnek megszerezni a királyságot? A keszeg mielõtt tovább úszott volna csak annyit mondott:
-Legyen inkább futballista! Mert hosszú már a rablólista!

A keszeg mese véget ért,

de te imádkozz a lelkedért.

A végére meg mi kerül?

Egy keszeg tanács, megbecsüld.

Mert ki e mesét nem hiszi,

azt az ördög elviszi!

Választáskor eszed legyen! Hogy az ördög nehogy lóvá tegyen!

Kedves Olvasó! Hisz ön az ördög létezésében? Korunk fejlett civilizációs vívmányai között élve, komolyan feltehetõ a kérdés -létezik az ördög? Néha azonban történnek körülöttünk olyan dolgok, amikor komolyan úgy véljük, talán az ördög okozza valamelyik furcsaságot. Mi Magyarországon egy Európai jogállamban élünk, ahol életünk fontos részeit a nemzetközi normáknak megfelelõ jogszabályok szabályozzák. Vajon az ördögre is vonatkoznak a szabályok? Esetleg az ördögöt valaki üldözi? Az hogy a bûnt üldözik elégé köztudott. Erre valók a Magyar Büntetõjog Általános, és a Magyar Büntetõjog Különleges Részébe foglalt jogszabályok. Az már viszont kevésbé közismert hogy a magyar valóságnak van egy sehol le nem írt, ámde mégis sûrûn alkalmazott gyakorlata, amit méltán nevezhetünk -A Magyar Jogrendszer Különös Részének. Ez néha olyan különös dolgokat produkál, hogy lehet, hogy az ördög is itt tanyázik. Feltûnõ különlegessége hogy alkalmazása Felcsút környékén, a Fideszt, Fideszeseket érintõ ügyekben különösen gyakori. Igen figyelemre méltó az a különleges tulajdonsága az is, hogy ahol megjelenik ott az írott jogszabályok, különösen kezdenek viselkedni, kezdenek, eltûni az ügyekbõl. Hogyan lehetséges mindez? Tényleg az ördög keze lenne a dologban? Tartson velem a Kedves Olvasó, tegyünk egy sétát Fejér Megyében, Felcsút körül és eredjünk a Magyar Jogalkalmazás Különös Részének nyomába. Pillantsunk be néhány ügybe, és közben figyeljük meg menyire, tisztelik az állampolgárok jogait Fejér Megyébe, Felcsút körül. Kis szerencsével talán még az ördögnek a nyomára is rábukkanhatunk.

Gondolom, arról hogy a bort vizezik a Kedves Olvasó is hallott. De azt hogy a vizet vizeznék az ugye nem valószínû. A jelek szerint nem is vizezik. A vizet ugyanis lopni érdemes. Na persze ennek a foglalatosságnak is megvannak a trükkjei. Például az egyik ilyen trükk, hogy nem a vizet magát, lopják, hanem a víz árát. Pontosasban azt az összeget, amit a Tisztelt Vízfogyasztó tartozik fizetni a szolgáltatónak. Ez elég logikus. A víz árát sokkal könnyebb bankba tenni, kastéllyá változtatni, vagy pártkasszába tölteni, mint magát a vizet. A dolog úgy jelentkezik, hogy a tisztelt Vízfogyasztó megfizeti a víz árát, esetleg az ebbõl származó tartozását, és késõbb kiderül a pénz, valahogy eltûnik. Ezen a jelenségen, Felcsút környékén éli vízfogyasztók, közöttük sokan Farkas Tibor Bírósági Végrehajtó ügyfelei már sokat töprengtek. A dolog annyira rejtélyes hogy többen úgy vélik az ördög keze, lenne a dologban. Mások szerint egyszerûen csak lopnak valakik. Az viszont bizonyos hogy a Felcsút környéki vízügyekben is fellelhetõ a Magyar Jogrendszer Különös Része. Sõt! Az Igen Különös Része! Többek között az ellenem, a Székesfehérvári Városi Bíróságon folyó 5.P.22.071/2008/ számú perügyben. Az ügy különös részei miatt feljelentést is tettem a 2009. november 27. kelt. A vizes hordó meg a farkas, és az uraság vegyesboltja, címû iratban. Hogy mi az ügyben a különös? Például az is elég különös hogy a Legfõbb Ügyészhez eljutatott irat, tartalmaz egy kizárási kérelmet, amelyben kérem egyebek mellett a Székesfehérvári Nyomozó Ügyészség ügybõl való kizárását. Az ügyet Dr. Stellin Tamás, A Legfõbb Ügyészség Ügyésze különös módon intézte. A 2009. december 3. kelt. NF.10321/2009/1-II. számú iratában értesített, hogy biztos, ami biztos, de az ügyet a kizárási kérelem elbírálása nélkül a Székesfehérvári Nyomozó Ügyészségre továbbította. A kizárási kérelmet majd akkor vizsgálják, ha majd nyomozás lesz elrendelve. Aha. Elõbb megvárjuk, amíg az elkövetõk saját maguk ellen nyomoznak, és ezután kizárjuk õket az ügybõl. Ez különösen viccesen hangzik, bár meg kell jegyezni én értékelem az ügyész Úr humorát. Most nekem is egy vicc jut az eszembe: Móricka az iskolában, felelés közben valami kapitális hülyeséget mond. Mire a tanár így korholja: Fiacskám! Ha olyan magas lennél, mint amilyen hülye vagy ülve nyalnád a holdat! Komolyra fordítva a szót gondolom ez az intézkedés teljességgel, megfelel az Ügyészségi Joggyakorlás Különös Részének. A jelek szerint az ügyészségen már annyira koncepciós alapon zajlanak, hogy ha mondjuk Rákosi Mátyás, visszatérne, és látogatást tenne kis hazánkba, minden bizonnyal az ügyészség elõtt díszmenetben szalutálna. -Gratulálok Elvtársak! A koncepciós ügyintézésben önök az elsõk! Bár az Isten óvjon, hogy az ügyészség személyi kultuszba vetett hitét kritizáljam, azért megjegyezném, hogy Európában a jogintézmények egy ideje fejlettebb jelképrendszerekhez igazodnak.
Azonban úgy tûnik mifelénk az: -ügyész vagyok nem jogszerû, mert ez most az idõszerû - séma egyelõre használatban marad. De vajon minden ügyész tapsol mindehhez? Nem valószínû. Akkor ok miért nem hallatják a hangjukat? Nyílván ok nagyon jól tudják, hogy Rákosit még csak várják az ügyészségen, de az ördög már be is tette a lábát a hivatalba. Az ördög lábnyoma egyre világosasban kirajzolódik a Fejér Megyei, Felcsút környéki ügyekben, az Ügyészség Joggyakorlásának Különös Részeiben. Csak egy kicsit jobban kell figyelni.
De hagyjuk most az ügyészséget és nézzünk körül a bíróságon, ott mi is a helyzet. Vajon ott hogyan folynak a vízügyek? Itt van például a már említett, a Székesfehérvári Városi Bíróságon folyó - 5.P.22.071/2008/ számú perügy. Az ügyben kizárási kérelmet nyújtottam be, és kértem - Dr. Soós Gyula, a Fejér Megyei Bíróság Elnöke, az ügyben való érintettsége miatt- Fejér Megye összes bírójának az ügybõl való kizárását. A Legfõbb Bírósághoz címzett irat benyújtása után, a pert mintegy két éve vezetõ -Dr. Hegyi Gyula, a Székesfehérvári Városi Bíróság bírája- intézkedett és hiánypótlást rendelt el az ügyben. Ügyes! De a Pesti vagányok ilyenkor szokták feltenni: a mondjam, vagy mutassam? -költõi kérdést. A jelek szerint a benyújtott irat el sem jutott a Legfelsõbb Bíróságra. Határozottan úgy tûnik, hogy Dr. Hegyi Tamás, bíró nem érzi magát a Fejér Megyei Bírósághoz tartozónak. De vajon akkor o vajon hova tartozik? Lehet, hogy Dr. Hegyi Gyula, bírót a Magyar Jogrendszer Különös Része alkalmazza? Különös lenne az a feltevés, hogy neki lehet, hogy az ördög parancsol?
A perügyben panaszt tettem mindezért, és a kért hiánypótlás keretében csatoltam az ügyhöz a -2009. szeptember 16. kelt. A kecskegidák meg a farkas, és a farkasok juhásza- valamint a -2009. november 27. kelt., A vizes hordó meg a farkas, és az uraság vegyesboltja- címû feljelentéseket. Valóban ezek kapcsolódnak az ügyhöz és eddig hiányoztak belõle. Most mellékeltem, a panaszhoz természetesen a Legfõbb Bírósághoz címezve. Most aztán hogy hogysem, a Legfelsõbb Bírósághoz címzett iratot -Dr. Soós Gyula, a Fejér Megyei Bíróság Elnöke asztalára tették. Ez jó! Ugyanis kizárási kérelmet éppen Soós Gyula érintettsége miatt tettem, és most így o újra a saját ügyében tud dönteni. Remélhetõen a Bíróság Joggyakorlásának Különös Részének megfelelõen.
Velünk, egyszerû állampolgárokkal elõfordul, hogy tévedünk. Én például akkor tévedtem mikor azt hittem, hogy a magyar jogrend úgy mûködik, hogy az adott ügy cselekményeit összevetik a jogszabályokkal, és a szerint intézkednek. Mondom tévedtem. A jelek szerint a jogszabályokkal csak néhány jogállami álmodozó foglalkozik. Az ügyeket a Magyar Jogrendszer Különös Részének megfelelõen intézik, és elsõsorban azt vizsgálják, hogy az ügyben mi az érdeke a Fidesznek, vagy valamelyik haszonélvezõjének. Jelenleg, mondhatnánk egyelõre még a nemzetközi normáknak megfelelõ jogszabályok is érvényben, vannak. Ezért a félreértések elkerülése végett célszerû lenne: a -Magyar Köztársaság Nevében, és hasonló kezdetû iratok végére odatenni az alábbi megjegyzést:
A bíróság (egyéb hivatal) a tévedés jogát fenntartja, és semmiféle felelõsséget nem vállal!
Esetleg néhány esetben a címsort is lehetne a -Tévedés Jegyében- formátumra cserélni.
Valamikor még az államszocializmus idején, a munkahelyek illemhelyeiben gyakorta volt olvasható:
Rövid az élet hosszú a sír! Lopjon mindenki, ahogy csak bír! -feirat.
A felírat idõközben eltûnt, lehet, hogy ezt is ellopták. Gyanakszom. Lehet, hogy a feliratot a Fejér Megyei Bíróság hivatalaiban rejtegetik. Hogy mit lehet a bíróságon ellopni? Ott bizony az egyik legfontosabb dolgot lehet ellopni, amivel az állampolgár csak rendelkezhet. A jogszabályok által biztosított jogait. És, ugye akitõl már a jogait ellopták, attól már a maradék holmija a háza, meg az inge-gatyája már könnyûszerrel elvehetõ. Az biztos, hogy az eltûnt felirat jelenlegi õrzõje nem egy vécés néni. Erre enged következtetni az a tény, hogy Farkas Tibor Bírósági Végrehajtó ügyfeleit, a bíróság tudtával károsítják meg -jelentõs mértékben, Felcsút körül.

A jelentõs méretû jogsértésekrõl több alkalommal tájékoztattam a Magyar Köztársaság Legfõbb Közjogi Méltóságait is. Sajnos nekik egyelõre valami rejtélyes okból, nem sikerült még odáig sem eljutniuk, hogy értesítést küldjenek -foglalkoznak, az ügyel.
Ha esetleg ezt az iratot valamelyik mértékadó jogállam diplomatája olvasná, kérem alkalom adtán, tájékoztassa a Magyar Köztársaság prominens elöljáróit, hogy a világ fejlettebb részén nem ciki sok embert megkárosító ügyekkel foglalkozni. Ámbár lehet, hogy a Magyar Jogrendszer Különös Része, a magyar prominens vezetõket is érinti.. És lehet, hogy az ördögszemmel tartja õket is..

Kissé betekintve a Magyar Jogrendszer Különös Részeibe, talán nem tûnik különösnek, ha bevallom: - Én hiszek az ördög létezésében. Különösen az óta amióta kezemben tartom az ördögöt. Jó jó! Tudom, ezt most meg kell magyaráznom. Úgy kezdõdött, hogy Felcsút környékén felhívásokat tettem közzé: -Várom azok jelentkezését kiket Farkas Tibor Bírósági Végrehajtó megkárosított-. Ezek után az ördög nálam is megjelent! Az történt, hogy az addig kifogástalanul mûködõ telefonom kezdett furcsa tüneteket produkálni. Néha a készülék azt jelezte, hogy a bejövõ hívások átirányítottak, az ügyfélszolgálati beállítások rendre meggabalyodtak, az online szolgáltatások, pedig kezdtek úgy viselkedni, mintha az ördög költözött volna beléjük.
Szóltam is a szolgáltatónak: -az ördög bújt a vonalba. Legyenek szívesek, üssék bottal az ördög nyomát! A bejelentést kivizsgálták, és értesítettek: Az ördögnek nyoma sincs a szolgáltató rendszerében. Vajon hol kell akkor keresni az ördögöt? Nos, ehhez tudni kel azt, hogy minden távközlési szolgáltató rendszerében, -kötelezõen-, be van építve egy berendezés, ami az esetleges lehallgatásokat végzi. A távközlési rendszer ezt a részét a szolgáltatók nem ellenõrizhetik, mint ahogy a részemre küldött iratban ezt jelezte a szolgáltató. Nocsak! Ez egy olyan hely, ahol kevesen nézelõdhetnek. Ez elég jó helynek tûnik, hogy az ördög megbújjon benne! Ha kissé jobban belegondolunk miért is ne? Mint ahogy az mára már köztudott, ha a pártérdek úgy kívánja, számtalan helyen meglopnak bennünket. Egy kis párt mutyi itt, egy kis párt mutyi ott.. Miért pont a bizalmas információinkat ne lopnák? Hogyan? Elõfordul, hogy a Kedves Olvasó is küzd valamelyik kommunikációs szolgáltató ügyfélszolgálatával? A rendszerek világszínvonalúak, a szoláltatók segítõkészek, akkor hol a baj? Ennen megértéséhez tudni kell, hogy korabeli sajtóhírek szerint, a 2000.-ik év környékén nagy értékben kerültek behozatalra az országba titkosszolgálati eszközök, amelyek további sorsa -ismeretlen. Nem valószínû, hogy ezek egy raktárban porosodnának. Hol lehetnek? Vélelmezheti, hogy a távközlési rendszerekben jelentkezõ hibák egy részét az okozhatja, hogy a rendszerben van valahol egy olyan adatgyujtõ- lehallgató berendezés, ami nem illeszkedik tökéletesen a szolgáltató rendszerébe. Ezért aztán a rendszer olyan tüneteket produkál, mintha az ördög bujt, volna bele.
..Most egy rémkép jelent meg elõttem.. egy olyan ügyészség, bíróság, ami a Magyar Jogrendszer Különös Része alapján mûködik. Ezt most csak különösen azért rémes mert az ügyészség, bíróság jogosult az úgynevezett titkosszolgálati megfigyelések elrendelésére... Vajon ezek az ügyek is a Magyar Jogrendszer Különös Részének szokott módja szerint zajlanak? Nem szeretnék ünneprontó lenni de, eszerint lehet, hogy a Kedves Olvasó is kezében tartja az ördögöt. Esetleg a zsebében.. de ha talán ma még nem, holnap vagy holnapután lehet, hogy már ott lesz..
Amióta világossá vált számomra hogy Felcsút környékén, milyen méretekben folyik Farkas Tibor Bírósági Végrehajtó ügyfeleinek megkárosítása, elgondolkodtam. Hogy lehet egy ilyen méretû néprabláshoz a szükséges információ mennyiséget beszerezni? Az nyilván való hogy csak úgy vaktában nem megy a dolog, mert lépten, nyomon bonyodalmak keletkeznének, mikor kiderülne, hogy a lerabolt egyén valakinek a valakije. Talán itt is az ördög keze van a dologban, és segít a tájékozásban?
Mi az, amit tudni lehet? Lássuk! Valamikor a múltban mûködött egy megfigyelésre-információ, gyûjtésre létrehozott szervezet. Úgy hívták, hogy III/III -as ügyosztály. Azt hogy oda kik tartoztak máig nem tudni. A Fidesz minden ilyen kezdeményezést megakadályozott. Miért tette ezt a Fidesz? Például azért mert a Fidesz magához vonzotta a volt ügynökök azon részét, akik tovább szerettek volna dolgozni.

Õket könnyen felismerheti a Kedves Olvasó is, ha egy kicsit szemügyre veszi a lakóhelye tágabb környezetét. Könnyû felfedezni azokat a múlt rendszerbeli, pártonkívüli személyeket, kik bár nem voltak kommunisták mégis mindig az élet szerencsésebbik felén éltek. Pedig gyakran ok szidták a rendszert a leghangosabban, a hasznot mégis ok húzták belõle. Persze, mert õket a múlt rendszer azért fizette, hogy emberek bizalmába férkõzzenek, és jelentéseket írjanak róluk.

A diktatúra jóvoltából mindenütt ott voltak. A településeken, a munkahelyeken, és az embereket érintõ ügyeken. Csak egy kis részük állt kényszer alatt. Jelentõs részüket más motivációk mozgatták. Fölöttébb jövedelmezõ foglalkozás volt mindez. Ugyanis a párt állam hagyta õket lopni. Vajon ok most mit csinálnak? Nagyon úgy tûnik egy jelentõs részük -ugyanazt. Csak annyi változás történt: gazdát cseréltek. A Fidesz megüzente- III/III -nak AMNESZTIA! Egy rendszerváltó pártnak vajon menyire esett nehezére mindez? Vélhetõen semennyire. Az ügynök meló jól fizetett, és nyilván az ilyen családokban felnõtt csemeték könnyedén elsajátították a mesterség minden csínját-bínját. Ezért aztán könnyedén szót értettek a III/II -as körökkel. Már ok régóta fiatalok és demokraták és a mindennapokban, szép csendben a múlt besúgóinak új gazdái lettek. Ezért mára a III/III -ok alkották a Fidesz egyik legharsányabb rétegét. Csak figyelje meg a Kedves Olvasó a körülötte levõ Fideszes szurkoló tábort..
Ugye így már érthetõ hogy Farkas Tibor Bírósági Végrehajtó sem szokott mellényúlni. Vélhetõen csak a megfelelõ adatbázisra kell klikkelnie. Idõrõl idõre felröppen a hír: a Fidesz adatbázist vezet az emberekrõl. Az adatbázishoz az adatokat nyilván sok helyrõl szállítják. Felcsút környékén az egyik ilyen beszállító a Református Egyház lehet. Amint tapasztaltam a Felcsúti-Bodméri Református egyház a Jézusi tanításokkal nem sokat törõdik. A Bodméri Református egyház gondnoka -Baltás Pajtás- Kiskorú iskolásokat gyaláz, baltával támad emberekre, de semmi gond Baltás Pajtás régi motoros a szakmában, és a fõnokét a Felcsúti papot sem az új rendszerben nevezték ki. Az információ legyen begyûjtve, és aztán ha valamelyik paragrafus akadékoskodna azt majd elsöpri az ördög.
2010. március 16. án az egész országot megrázta egy szörnyû hír: - a Gyõr melletti Tényno egy férfi baltával az egész családját megölte. Talán megelõzhetõ lett volna a tragédia, ha idõben felfigyelnek a tettes beteges hajlamaira.
Vajon nekünk Felcsút környékén miért kell tétlenünk várnunk, arra hogy Baltás Pajtás újra kénye kedve szerint rontson valakire? Csak, azért mert o a Fidesz megbecsült informátora. Az ügyészeknek, bíráknak az emberek biztonsága élete - ennyit ér? Az infó jöjjön aztán még a baltások is pajtások? Vajon másutt is ennyire megbecsültek a Fideszes holdudvarhoz tartozó aberrált egyének? Vagy csak itt Felcsút környékén szeretett bele az ördög a református egyházba ennyire?
Aztán itt van a másik mákvirág, Mani Lali bodméri autószerviz tulajdonos. Nyilván o is perfekt beszéli a III/III -as szakzsargont mert, könnyedén beépült a Felcsút környékén elõforduló reprezentatív körökbe. Úgy hírlik, hogy meg Orbán Viktort is saját lakásán látta vendégül. Biztosan Mani Lali az ingatlanok mellett a futballért is rajong. Én azonban gyanakszom, hogy Mani Lali zsákja nem a futball labdától gömbölyödik. Különösen azóta hogy úgy lenyúlta az ingatlan tulajdonom egy részét, hogy az eset a jogrendszer különlegességeinek tananyaga lehetne. Szerettem volna, ha a 2.Pf.22.191/2009/ számú, a Fejér Megyei Bírósági ügyben pártatlan és elfogulatlan bíróság döntene, és ezért kizárási kérelmet nyújtottam be. Ezt elutasították. Furcsa módon ez csak utólag derült ki. És hogy milyen indokkal? Azt nem tudni. Nem kötik azt akárki orrára! Vajon melyik Paragrafus rendelkezik, arról hogy Orbán Viktor barátainak jár a másé? Ezt csak az ördög tudja! Vajon a Felcsút környékén ingatlan panamázóknak is az ördög parancsol? Ki tudja? Úristen! Most jut eszembe, hogy Orbán Viktor agy internetes oldalon gyûjt barátokat. Már több ezren vannak! Ha közöttük is vannak kiknek, jár, ami nem az övék, ki fogja ezeket gyõzni, telekel?!
De talán hagyjuk most ezeket. Tessely Zoltán Fideszes, Bicskei polgármester így is perbe fogott rágalmazás miatt. Nyilvánosan kiplakátoltam: Vigyázat! Veszélyben vagyunk! A Fideszesek lopnak! Az ügy jelenleg is folyik. Semmi gond, természetesen a már megszokott módon, a Magyar Jogrendszer Különös Része alapján, azaz koncepciós alapon. Az eljárás során mindent figyelembe vesznek, egyedül a jogszabályokat nem. Ez már csak így megy ez itt Felcsút környékén. Miért pont velem tennének kivételt? Szóval sínen van az ügy. 2009. szeptember 21.-én a Bicskei Rendõrségen a -07020/469/2009/bü. számú ügy során, a gyanúsítás ellen panaszt tettem, persze szokás szerint ezzel senki sem törõdik. Kértem, hogy az ügybõl zárják ki a Bicskei Rendõrséget, mert a személyemmel kapcsolatos ügyekben még egyszer sem sikerült a jogszabályoknak megfelelõen intézni. Ezt a kérelmet sem vizsgálja senki. A Bicskei Rendõrség zavartalanul nyomoz tovább. A rendõrséggel ismertettem, hogy a cselekményt bûnmegelõzési céllal tettem. A végszükségrõl szóló, Btk.30.§ (1) Nem büntethetõ, aki saját, vagy mások javait közvetlen és másként el nem hárítható veszélytõl menti, vagy a közérdek védelme érdekében így jár el, feltéve, hogy a veszély elõidézése nem róható a terhére, és a cselekménye kisebb sérelmet okozott, mint aminek elhárítására törekedett.
A kifogásolt plakáton szerepel: -Te bíróságon bujkáló Fideszes, ne lopj!- szöveg is, ami teljességgel megfelel a Btk.30.§ (1) pontja meghatározásainak. Ugyanis az hogy a bíróságon ne lopjanak igen fontos közérdek, lenne.. Persze Felcsút környékén nem szoktak belebotlani a paragrafusokba, ha a Fidesz érdeke úgy kívánja. Az ügy a megszokott módon zajlik immáron a Bicskei Bíróságon. Ott aztán senkit nem zavar, hogy az ügyben már kazalban áll a jogsértõ szabálytalanság. Most újra elfogultságot jelentettem, és kértem, nem lehetne esetleg, mégis hogy az ügyet egy elfogulatlan és pártatlan bíróság intézze. Illúzióim persze nincsenek. Már akkor sem fogok meglepõdni, ha az ügyben Mani Lali fog határozni, és igen szerencsés leszek, ha az ítéletnek nem a Bodméri Református gondnok fog érvényt szerezni. Baltával..
A kezemben, Tessely Zoltán Bicskei Polgármester idõközben már a Fidesz országgyûlési képviselõ jelöltjének választási brosúrája. Érdekes. Vajon miért kell Tessely Zoltánt a valóságosnál jóval világosabb színben ábrázolni a fényképen? A választási anyagon már úgy fest, mint egy fehérítõszer reklám arca. A Fidesz körül nem szoktak véletlenül történni a dolgok. Ez a púderezés sem lehet véletlen. Lehet, hogy a Fideszes Tessely Zoltán azért fehérebb a valóságosnál, mert a Fidesznél már elõre tudják, hogy olyan idõk jönnek, amikor az emberek jobb, ha eltitkolják valamely rasszra utaló jegyeiket? Ki tudja? Azt már korában megtudtuk Orbán Viktortól, hogy Európán kívül is van élet.. Ha betekintünk a Felcsút környékén folyó, Fideszeseket érintõ esetekbe, azt hiszem már sikerült is Európán kívülre kerülnünk az ügyekkel..
A világ közben változik, és egyre újabb és újabb bûnelkövetési módok alakulnak ki. Ezért aztán a bûnt meghatározó fogalmak is változnak. Számos új meghatározással találkozhatunk napjainkban. Ha belepillantok a Felcsút környéki Fideszeseket érintõ iratokba, határozattan úgy érzem, újabb fogalommal kell megismerkednünk. Ugyanis nagyon valószínû, hogy létezik FIDESZ BÛNÖZÉS is. Vajon Tessely Zoltán lenne a Felcsút környékén folyó jogszabálysértõ ügyek koordinátora? Nem Valószínû. Az ügyekben Dr. Kovács Tamás Legfõbb Ügyész is mattot kapott. Tessely Zoltán zsebre vágta volna a Legfõbb Ügyészt? Ugye ez kevésbé hihetõ. De akkor hol bújik meg az ördög Felcsút környékén? Vannak olyan vélekedések, melyek szerint érdemes lenne az ördögöt a Felcsúti Puskás Ferenc Futball Akadémia környékén keresni, mert úgy tûnik Orbán Viktor holdudvara különleges jogosítványokkal, rendelkezik a hivatalokban. Ki tudja? Az viszont valószínû, hogy a Futball Akadémia füvét a Fejérvíz vízével locsolják..
A foci persze jó játék, egészen addig, amíg nem az emberek jogaival kezdenek focizgatni. Sajnos jelenleg éppen ez történik. Mindenesetre a jogsértésekrõl újra értesítem a Legfõbb Közjogi Méltóságokat. Õket már több alkalommal értesítettem a folyó jogsértésekrõl, sajnos nekik még nem sikerült odáig eljutniuk, hogy értesítést küldjenek, foglalkoznak, az ügyel. Persze jól tudom. Azon a meccsen, ahol az ördög a játékvezetõ, bizony hamar kiállíthatják valamelyik játékost. Sõt! Lehet, hogy a játékengedélyét is megvonják, így aztán labdába sem rúghat.
Szóval, ha az illetékesek úgy gondolják, engedelmeskednek a jogszabályi elõírásoknak, kérem õket, vegyék figyelembe, hogy Felcsút környékén a Fideszt, Fideszeseket érintõ ügyekben folytatólagos a - bûnismétlés, és nagy méretekben zajlik a jogszerû eljárások meghiúsítása- ezért erre tekintettel intézkedjenek, és vegyék figyelembe a -2008. december. 9. kelt. Merész-elek Kapitányság, a 2009. szeptember. 16. kelt. A kecskegidák meg a farkas, és a farkasok juhásza, továbbá a 2009. november. 27. kelt. A vizes hordó meg a farkas, és az uraság vegyesboltja, címû iratokat, amelyekben foglaltak jelenleg is irányadóak.
Addig a magyar hatóságok intézkedni fognak a Fideszt érintõ ügyekben minden bizonnyal még egy kis idõbe telik. Ez alatt beszéljünk kicsit arról mit, bár nem tettek közhírré mégis többen tudnak arról -Fideszék háza táján nagy esemény történt. Egy régóta várt gyermek megszületett! A szülés körül sokan bábáskodtak. A születés rendben lezajlott, és az újszülött a bábáitól a Diktatúra nevet kapta. (Fideszes Diktatúra, családi és utónév) A papa -maga az ördög! A kis Diktatúra már ügyesen játszik a játékokkal, amit a papája a múlt raktárából hozott neki. A kisded már járni tanul. Egyelõre még fogják a kezét, de nemsokára önállóan is tud majd közlekedni. A dadái a -lopás Fidesszé tesz címû mesébõl, mesélnek neki, és arra nevelik, hogy hatalmas legyen. Így aztán lehet, hogy nemsokára a Kedves Olvasó is a játékszerévé válik. Nem kizárt, hogy nemsokára a Kedves Olvasó családját érintõ fontos dolgokban a már felserdült Fideszes Diktatúra fog dönteni. Munkahelyi, iskolai, jogi, vagy más fontos ügyekben.
A parlamenti pártok közül a legtöbb tiszteletben tartja a demokratikus jogrend szabályait.
CSAK A FIDESZ NEM!
Így aztán a Fideszt érintõ esetekben különleges ügyintézés folyik. Az említett ügyekben, a jogszabályok szerint személyemet már régóta -SÉRTETT- ként kellene nyilvántartani, hiszen személyem (és más emberek) sérelmére folynak Felcsút környékén jogsértések. Azonban az erre utaló adatokat figyelembe sem veszik, sõt! A bíróság elõtt már, mint -GYANÚSÍTOTT- személyként állok. Ugyan a koncepciós alapon lefolytatott ügyek Magyarországon már-már nem is mennek újdonságszámba, de azért mintha valami mégsem lenne rendjén.
Jelenleg ugyanis még -az a helyzet- hogy a Magyar Köztársaság demokratikus jogállam, és a Magyar Alkotmány 7.§(1), illetve a 8.§ (1) pontja értelmében elismeri, és a jogrendjében érvényt is szerez a nemzetközi jog elismert szabályainak. Legalábbis elméletben. Valójában azonban a Magyar jogalkalmazás rendszeresen megsérti a nemzetközi jog szabályait. A Magyar Államnak kötelessége lenne védenie az állampolgárait a bûncselekményekkel szemben. Ahogy ezt az ismertetett példák mutatják a Magyar Állam, ezt nem teszi. Mindenkinek joga lenne, ahhoz hogy az ügyében pártatlan és elfogulatlan jogintézmény járjon el. Ahogy azt láthatjuk Magyarországon ez sem lehetséges. Az ügyekben érintett (jogsértést megvalósító) ügyészek-bírák a saját ügyeikben intézkednek, és akadályozzák a pártatlan és elfogulatlan eljárást. Az ügyekben a Magyar Köztársaság Legfõbb szerveihez több esetben fordultam, sikertelenül. A jogsértések folytatódnak. Valószínûsíthetõen személyem is elõre kitervelt, koncepciós eljárás áldozatává válik.
Mindezekre figyelemmel, kérelemmel fordulok az ENSZ szervezetéhez, mert a Magyar Köztársaság nem teljesíti a vállalt kötelezettségeit, és megsérti az elismert nemzetközi jog szabályait, mert ezeket a saját jogrendszerében a mindennapi ügyintézés során nem engedi érvényre jutni.
Jelenleg a Magyar Köztársaság eltûri, hogy állampolgárait -politikai érdekbõl megkárosítsák, jogaikat csorbítsák.
Mindezek miatt a Magyar Köztársaság ellen panaszt teszek, kérem az illetékes nemzetközi szervet, hogy vegye vizsgálat alá a Magyar Jogrendszert, mert a mindennapok gyakorlata jelentõsen eltér a nemzetközi jog vállalt kötelmeitõl, Magyarországon.

Kelt.: Bodmér. 2010. március. 26. Hajnáczki Csaba

Kedves Olvasó! És vajon mi mit tehetünk? A mindennapokban hogyan védekezhetünk az egy re szaporodó furcsa esetek ördöginek tûnõ módszerei ellen? Az ördög ellen vannak régi praktikák, azonban az ördög ûzése igényel bizonyos ismereteket. Ezért még a Vatikánban is külön szakemberek foglalkoznak az ördög ûzésével. Azt hiszem az lesz a legjobb, ha a mindennapokban odafigyelünk a részletekre -az ördög mindig ott bújik meg, az ördög ûzését, pedig mi is szakemberre bízzuk. Ebben a Merész-elek Kapitányság is részt vállal, és ezért felhívást tesz közzé:

FELHÍVÁS

A Merész-elek Kapitányság hivatásos ördögûzõ szakemberek jelentkezését várja.

Az ördögûzõ szakember feladata: a Felcsút környéki jogügyekben megbújó ördög, jog és szakszerû eltávolítása, hivatalok ördög mentesítése.

A feladat elvégzése történhet:

-nyilvános ráolvasással

-jogszabályok tömjénes, vagy töménytelen alkalmazásával

-egyéb, jogszerû ördögûzõ praktikák bevetésével

A pályázók a jelentkezéseiket az - ördög szíve - jelige feltüntetésével, a mereszelek@mailbox.hu címre küldjék.

A sikeres pályázóknak hosszú távú munkalehetõség biztosított!

Merész-elek Kapitányság

mereszelek@mailbox.hu

Áprilisban ne fideszelj, így ördögûzõ te is leszel!


A VIZESHORDÓ MEG A FARKAS, ÉS AZ URASÁG VEGYESBOLTJA

MAGYAR RÉM MESÉK SOROZAT

Megjelent: A MERÉSZ-ELEK KAPITÁNYSÁG, mint civil kezdeményezés gondozásában
Készítette: Hajnáczki Csaba, 8080 Bodmér Vasvári P. u. 36, tel.: 0620/210-9334

Fontos! Ezt az iratot sokszorosítani, információs rendszerben tárolni, bármilyen módon továbbítani, a készítõvel való megállapodás nélkül: lehetséges, sõt szükséges! Feljelentésként is kezelhetõ!

Felkért lektorok:

- Sólyom László, Magyar Köztársaság Elnöke
- Katona Béla, Magyar Országgyûlés Elnöke
- Baka András, Legfelsõbb Bíróság Elnöke
- Kovács Tamás, Legfõbb Ügyész
Továbbá:
- EU- sajtó

-és még sokan mások

Hol-volt hol nem volt, valahol a demokrácia szélén, egy jogállam helyén, ott ahol az üvegzseb kidudorodik, ahol a Felcsút környéki kerek erdõ sûrûsödik, volt egyszer egy vizes hordó. A vizes hordó hatalmas nagy volt és igen jóságos. Mindenkinek friss vizet adott, amikor csak kértek tõle. Kértek is sokan a Felcsút környéki kerek erdõben mindenki a jóságos vizes hordóhoz járt vízért. A vizes hordó pedig nagyon boldog volt, mert ott mindenki szerette.
Történt egyszer, nem is tudom mikor, talán az ügyészség privatizálásának idején, amikor az üvegzsebet is elsötétítették, a vizes hordót meglátta egy manó. A manó önzõ volt és telhetetlen. Amerre csak járt mindenütt csak mutyizott. Hip-hop! Milyen szép nagy vizes hordó, gondolta a manó. És milyen sokan járnak hozzá! Bizony épp ilyet keresek. Ez lesz a jó mutyi buli! Azzal ripsz-ropsz a manó beköltözött a vizes hordóba. De a manó nemcsak önzõ és telhetetlen volt, hanem elég politikus is. A nevét nem írta ám rá a hordóra. Meghagyta azon a régi felírást: Fejérvíz Zrt. Hogy mi volt a neve a manónak? Azt senki sem tudja. A manó titokzatosan csak annyit mondott: ott a narancsszínû uraság küldte, és o csak egy nevesincs mutyi manó. Akik látták csak annyit tudnak, a manó elég kövér volt...
Szóval a vizes hordónak lett egy lakója. Így éldegélt tovább, a vizes hordó meg a mutyi manó. A manó sok vizet elpacsált a hordó vízébõl, ezért a vízért járóktól kellett elcsípni valamicskét, hogy a hordó vízébõl ne hiányozzon. Egyszer aztán arra járt a farkas. Hallja ám az ordas hogy a hordóban lics-locs valaki lubickol. Ejnye, ki merészel az én területemen lubickolni? Azzal kipp-kopp bekukkantott a vizes hordóba. Egek ura! Mi volt ott? Hát a mutyi manó lubickolt a hordóban. A mutyi manó így szólt a farkashoz:

Lompos farkas figyelj rám, engem küldött az uraság.
Mutyizok és elveszek, üvegzsebbe termelek.
De a narancsszínû uraság, rabló farkast szeret ám!
Dolgozz nekünk egy komám, hasznod sok lesz cimborám!
Vízívókat lenyúljuk, a sok zsét meg elosztjuk.
A vizes hordó jó nekünk, ez aranybánya lesz nekünk!

A farkas így töprengett: Na, most én Farkas Tibor, fontosok ivadéka, mit tegyek, hogy még több zsére szert tegyek?

Ordas farkas bólint rá, még több zsé lesz cimborám.
Sok zsével mit kezdhetek? Minden ügyészt megveszek!
A farkas király én leszek, törvényt én nem tisztelek.
Ha gondom lesz maholnap? Majd szólok a manónak.
A narancsszínû uraság, vegyesboltja hazavár.
Ott pénzért minden kapható! A jogállam ellopható!

Fideszesek, farkasok, hogyha sok zsét akartok.
Szóljatok a manónak, az ügyeteket megtolja.
A narancsszínû uraság, vegyesboltja nyitva áll!
Ügyészség meg bíróság? Ott semmi sem akadály.
Csak a jelszót fújjátok, és lesz elég prédátok:
Futballisták elõre! Lesz sok zsé majd jövõre!

Így esett, hogy a farkas meg a mutyi manó egymás markába csaptak, és a farkas belelógatta a lábát a hordóba. Lip-lop, így bótólt a mutyi manó meg a farkas a vizes hordó vízével, a sok vízívó keserûségére. Szegény vizes hordó meg csak tûrte tûrte, hogy a farkas mossa a lábát az o vizébe, amit o olyan szívesen adott azoknak, akik ott úgy szerették! Bizony egészen megkeseredett bánatában. De bizony keserû lett még a víz is, amit adott. Ezért aztán egyre több vízívó kapott maffiaszerû kiütést a Felcsút környéki kerek erdõben. Hiába forralták fel szegények magukban a mérgüket, a kiütés bizony csak megmaradt. A sok kiütéstõl bánatukban így keseregtek:

Keserûvíz nagy bánat, lenyúlták a bukszámat!
Ordas farkas elvette, a manó vele, tehette.
Hát a házam megmarad? Ha jó víz-ár áradat?
A vizeket mutyizzák, a vízivókat lenyúlják.
Narancsszínû rengeteg, ebbõl jól él értheted.

Ezért komám úgy szavazz, hogy inge gatyád el ne hagyd.
Mert ha rosszul szavazol, úgy jársz, mint a vízívó.
Inged-gatyád levetik, a házadat elveszik.
Ezért komám fontold ám, ikszet majdan kinek ádsz?
Mert szavazatod beveszik, de bajodat ki nevetik.

Házadat a pártkassza, úgy nyeli, mint borissza.
Narancsszínû uraság, hatalomra nagyon vágy.
De mutyi manók farkasok, jogállamba nem lakók.
Ezt ok is tudják betéve, ezért jog sem lesz majd jövõre!

Szóval, hip-hop, ripsz-ropsz, meg lics-locs? Aztán meg lip-lop?

Mindez pedíg megesik, felcsút körül hihetik.
Ezért most a vízívók, csiripelik halihó.
Új táblát a hordóra, mert ezt isszuk mi akóra!
Ez nem Fejérvíz Zrt., hanem mutyi manó Zsé-rt.!

Hát a zsé meg nem tiszta? De ki az, aki beissza?
Na, ki?

Ha vizet iszol, ügyelj nagyon, mert ettõl hízik a párt vagyon!

Kedves Olvasó

Mindannyian tapasztalhatjuk, menyi furcsa dolog történik körülöttünk. Néha bizony magunk sem hisszük hogy ilyenek megtörténhetnek egy európai jogállamban. Gyakran töprengünk, ez valami rósz álom? Vagy tényleg a valóság? Sajnos egyre valószínûbb hogy nem álmodunk, a valóság egyre inkább hasonlít egy elvarázsolt világhoz. De vajon kik a varázslók? Hol kell õket keresni, és miért teszik mindezt? Tartson velem Kedves Olvasó néhány oldal erejéig, és lehet, hogy közelebb jutunk az elvarázsolt valóság titkainak megismeréséhez.

Javaslom, maradjunk a vízügyeknél, igen szerencsésnek mondhatom magam, mert ebbõl is van sajátom. Lássuk."

FOLYTATÁS A Merész Elek Kapitány2 menüpontban.

Szerkesztõ megjegyzése:

A fentiekben említett email cím idõközben Hajnáczki Csaba tudtán kívül, számára ismeretlen okokból, ismeretlen személyek megszüntették. Hajnáczki Csaba mûködõ email címe: hajnaczkicsaba@gmail.com
Hozzszlsok
Mg nem kldtek hozzszlst
Hozzszls kldse
Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
rtkels
Csak regisztrlt tagok rtkelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrlj

Mg nem rtkeltk
Bejelentkezs
Felhasznlnv

JelszMg nem regisztrltl?
Regisztrci

Elfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse
Könyv beszerzése
Januártól a könyv, itt rendelhetõ meg!
Kattints az alábbi képen a könyvre!