2021. Oktber 22. 06:21
Hatsg bnz!

- Hungyar videi
- Leparcarmen videi
Az oldal videi

Ajnl:

- Tigz vs Eskdtszk
- PJP vs EDV ZRT
Navigci
Fõoldal
Hírek
Cikkek
Letöltések
Linkek
Kapcsolatfelvétel
Galéria
Keresés
RSS Hirek

Hanganyag
Videók
Dózis hírek
1. Mecseki mocsok

2. Pszichológiai szakvélemény

3. Autó tolvaj Fõbíró!

4. Belépési kérelem

5. viz-gáz

6. A képlet

7. Tigáz vs Esküdtszék

8. "INTHETÕ Magyar állampolgár"

9. Minden mindegy

10. Döntöttem

11. Közölmény

12. Ország a Nép ellen

13. Értelmetlen hatóság!

14. Sokezeréves összefüggés.

15. KÁL ÕRZÕJE!

16. Tisztelt Miniszter Úr!

17. "...minek nevezzelek?"

18. Téboly

19. Rólunk...

Hírek oldalra...
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Kapcsolat
Cím:
Jásdi Kiss Imre

E-mail:
jki.jasdikissimre@gmail.com

Facebook: imrejasdikiss

Telefon: 0036 20 413 4996
RSS
Hrek

Cikkek

Letltsek

RSS - Puzdra oldal
RSS - Magyar Valós Hírek
Boldog B??k??s Kar??cs...
Eur??pa vesz??lyben...
A csapda... avagy fogl...
Nemzeti v??szhelyzet! ...
M??rcius 15....
RSS - Hun Unio
KECSKEGIDÁK MEG A FARKAS, ÉS A FARKASOK JUHÁSZA 2.rész
MerészElek Kapitány - 2 rész

FOLYTATÁS A MerészElek Kapitány1 menüpontból.

Részlet Hajnáczki Csaba novellás kötetébõl:

Szerkesztõ megjegyzése:

az alábbiakban említett email cím idõközben Hajnáczki Csaba tudtán kívül, számára ismeretlen okokból, ismeretlen személyek megszüntették. Hajnáczki Csaba mûködõ emailcíme: hajnaczkicsaba@gmail.com.

"Javaslom maradjunk a vízügyeknél, igen szerencsésnek mondhatom magam mert ebbol is van sajátom. Lássuk!

Helyszín: Székesfehérvári Városi Bíróság, 5.P.22.071/2008.számú perügy
Tárgy: vízdij tartozás
Felperes: Fejérvíz Zrt.
Alperes: Hajnáczki Csaba
Per kezdete: 2008. szeptember
Elozmények:
2008.-év nyarán, adatgyüjtést végeztem Farkas Tibor müködési körzetében Fejér Megye 20 településén. Az adatgyüjtés során többen jelezték - a Fejérvíz tartozásuk során károsították meg oket. Aztán felhívott Farkas végrehajtó és közölte valami fog majd velem történni...Az történt hogy a Fejérvíz Zrt. pert inditott ellenem a tartozásom miatt. Aztán néhány fellebbezés, elfogultsági inditvány, meg elhalasztott tárgyalás után, 2009. julius 20.án kelt iratomban jeleztem a bíróság felé hgy Farkas Tibor végrehajtónak a Fejérvíz Zrt.-nél is lehetnek elköveto társai, és mellékeltem a 2008. december 9.kelt. Merész Elek Kapitányság címu feljelentést. És ezután...nos, Dr. Soós Gyula, a Fejér Megyei Bíróság Elnöke levélben érdeklodött, ugyan már közöljem mi a célom a perhez csatolt feljelentéssel? Írtam is a Tisztelt Feljelentettnek, hogy a cél a jogállami normáknak megfelelo ügymenet lenne, ami elvezethetne az emberek megkárosításának megakadályozásához. Javasoltam ha már az Elnök Úr úgy is az Országos Igazságszolgaltási Tanács tagja, esetleg tehetne valamit az ügy érdekében. Azt hogy a perben mi történik nem tudni, értesítés nem érkezett. Érkezett azonban a Fejérvíztol, a 2009. november 14.kelt. értesítés szerint amenyíben nem rendezem a tartozásom, perelni fognak. Ej ha! Egy éve tartó per után a jelek szerint még egyszer beperelnek ugyanazért. Ez már döfi! Egy tartozást töbször behajtani. Logikus ugye, dupla a haszon. Valami rémlik, ilyesmikrol meséltek a felcsútkörül megkárositott emberek. Egy tartozást többször is megfizettek velük. Ilyen kezdetek után mire lehet számítani? Nézzük tovább hogyan szoktak folyni a vízügyek Fejér Megyében Felcsút körül. A már jól elokészített adósságra a farkaskirály végrehajtó is dob még egy-két lapáttal, így aztán egy 60-70 eft. tartozás simán elkerüli a milliót. Közben a delikvens háza meg elértéktelenedik, nem ér már az sokszor egy gyenge milliót sem. És lássanak csodát , ilyenkor szokott a házra vevo érkezni az árverésen. A delikvensnek meg marad cirka ötszázezer forintja.. mármint továbbra is fennálló tartozás formájában...Értik ugye?
Az alkimisták évszázadokon keresztül keresték az aranycsinállás módját. És most Fejér Megyében Felcsdút körül, sikerült! Vízbol aranyat! Sokat! De menyit is? Kerek Fejér Megyében nyilván sok víz-ár adóst lehet találni, esetleg kreállni. Nos ha ezt a számot megszorozzuk a farkaskirály végrehajtó, és társai -intenzív behajtási módszereivel- az eredmény bizony akár a milliárdot is közelítheti, persze nettóban. Ha valakik alapossan utánna néznének a millcsiknek, bizony lehet hogy a BKV autóbuszain utazó, ügyesen végkielégített pénzügyi sztárcsapatot, a Fejérvíz vizilován nyargaló farkaskirály és társainak csapata utcahoszal megelozné..
Mindezek ismeretében nemcsoda hogy a fideszesek kissé izgalomba jöttek amikor e sorok irója 2009-év juniusában néhány száz helyre felhívást ragasztott Felcsút környékén:
Felhívás: Farkas Tibor végrehajtó a fidesz közremuködésével megkárosítja az embereket,-te bíróságon bujkálló fideszes ne lopj, -Vigyázat veszélyben vagyunk a fideszesek lopnak! -felírással.
Ugyanis egyéb megoldás már nem lévén az emberek megkárosításának megakadályozására mert már csak három helyre nem irtam ez ügyben: Moszkvába a Kremlbe, Wasingtonba a Fehér házba, és a Vatikánba a Pápai hivatalba. A többi lehetoséget már mind kimerítettem. De hiába nem intézkedett senki. Ezért végszükségben nem maradt más mint a nyilvánosság. Persze a fideszes bírósági gépezet beindult. Jelenleg rágalmazás elkövetésével gyanúsítanak. Igaz hogy a lopásokat bizonyítani lehetne ha a hatóságok a fideszesek ügyeit alaposan és jogszeruen vizsgállnák. Azonban hamarabb fog a kezük leszáradni, mint hogy ilyent tegyenek. Legalábbis itt Fejér Megyében. Gondos kezek elore gondoskodnak hogy a fideszhez valamilyen módon kötheto személyek ügyeiben semmi se derüljön ki. Ezután már gyerekjáték a rágalmazást bizonyítani. Hogy ez koncepció? Hát persze hogy az. 952-es model. Koncepcióban ez az egyik legjobb évjárat. Nyilván a személyi kultusz mellé dukáll az ilyesmi. Apró ügy ez itt kérem! A Kaiser Edét is símán elitélték, pedig nem is volt ott Móron. Abból sem volt gond. Európa meg jogállam? Ugyan már! A minap hallottuk a fidesztol valami olyasmit hogy az alkotmányt sem kell tisztelni. Ezekután mit várhatunk az alattvalóktól? Amilyen az úr, olyan a szolgája! Pedig az alkotmányban lennének figyelemre méltó részek. Itt van például a tisztessége eljáráshoz való jog.. Fideszes vezetoség! Pánikra semmi ok! Tisztességes eljárásról Felcsútkörnyékén szó sincs! Ha nekem esetleg nem hinnének kérdezzék Farkas Tibor végrehajtó ügyfeleit, esetleg valamely Fejér Megyében zajló perben érintettet. Persze vannak azért szerencsések. Itt van például a Bodméri Református Egyház gondnoka. O arról nevezetes hogy a helyi kultúrteremben békésen zajló ifjusági rendezvény résztvevoire baltával támadt. Talán híveket akar igy toborozni. Baja senkinek nem esett, különösen nem neki. Baltás Pajtást ugyanis valamiféle rejtélyes amnesztia illeti meg...Részleteket nem tudni...Csak anyi a biztos hogy Bodmérra a pap Fecsútról érkezik, vele együtt onnan jön az ige is. Lehet hogy a Felcsúti pap fohászkodott valami istenféléhez Felcsúton egy kis amnesztia érdekében? Hááát, ki tudja? Az azonban biztos hogy Baltás Pajtás nyugodtan uzheti különféle jogszabályokba ütközo ügyeit. Dicséretére legyen mondva csak az -a- betüvel kezdödoeket lopja...Igyekeznek is az illetékesek szorgalmasan, nehogy ki derüljön valami. Az meg hogy a Református Egyház Bodméri gondnoka iskolás gyerekeket gyalázkodó szavakkal illet, a hatóságok szerint emlitésre sem méltó. Igy aztán Baltás Pajtás nyugodtan dalolja:
Ha bemegyek a Bodméri klubházba,
Cifra baltám vágom a gerendába!
Aki legény vegye ki....
A református egyház meg a sajtóban a kirekeszto mega gyulölködo beszédrol papol, mi meg közben Felcsút körül európáról állmodunk, mert ott elkülönitik a társadalomtól az ilyeneket...
De vannak erre más szerencsések is. Mondjuk itt van Bodmérról. az az autószervíz tulajdonos aki arról közismert hogy olyan autószervize van, hogy csodájára jár a Puskás Ferenc Futball Akadémia. A jelek szerint nem is hiába, mert az ügyeit nincs az a hatóság , aki a dolgait vizsgállni merné. Az illetot mostanság a telkek érdeklik, amióta utcát szeretne nyitni. Persze a más telkén. Igaz ugyan hogy ehez elobb el kell vennie a másét, de a jelek szerint ez nem okoz különösebb problémát. Ez erre felé sima ügy, még fizetnie sem kell a telekért..Legalábbis a telek tulajdonosának nem...O vajon kit ismerhet? Az biztos hogy az ismerosének elég jó hivatali öszekötetései lehtnek.Lehet tippelni? Én bizony egy Felcsútkörnyéki futballistára tippelnék. Talán egy orbán ketto gurít le neki? Ki tudja?
Pedig ha mindezeket jogszeru tiszteséges és alapos eljárásokban vizsgálnák, akkor e sorok íróját nem kellene elitélni rágalmazásért. Ugyanis akkor kiderülne hogy a fideszesek tényleg lopnak. És akkor még nem is beszéltünk a farkaskirályról. Csakhát az ügyeket nem lehet kivini Fejér Megyébol. Az ügyek valahogy mindig Juhász András Fejér Megyei Foügyész asztalán kötnek ki. Az o kizárását az ügyekbol nem lehet kérni. Nincs kinél. Az történt hogy amikor a fonököket osztották, neki már nem jutott. Pech. Igy aztán Fejér megyében azt az ügyet sem vizsgálják amikor közmü-csatorna beruházás során vélelmezhetoen közpénzeket lophattak el egyesek.
Meglepo lenne, ha mondjuk kiderülne hogy a 2000.-ik év környékén az Eu támogatással létesülo csatornaberuházások során a pénzekbol elloptak valamicskét? Fejér Megyében, Felcsút körül? Hogyan? A Kedves Olvasó ezen meg sem lepodik? Micsoda! A Kedves Olvasó ezt eddig is gondolta? Puff neki. Én meg azt hittem valami újat tudok mondani...Na hagyjuk is ezt , inkább mesélek valami jobbat. Nem is olyan régen, 2009 szeptember 16-án feljelentést tettem a kecskegidák meg a farkas, és a farkasok juhásza címu iratban, többek között Dr. Kovács Tamás Legfobb Ügyésznél. Az ügyben a Fejér Megyei Foügyészség ügyésze, Dr. Gál Szilvia, a 2009 október 5. kelt. NF.2813/2005/8/III számú iratban közölte, idézem: -új tényt és körülményt tartalmazó beadványát- mi történt? Kitört a jogszerüség a Fejér Megyében? Azért még itt nem tartunk, mert az ügyészno igy folytatja: -válaszsdás nélkül irattárba helyezem- Nem vitás az iratározás is fontos momentum, mert amenyiben kis hazánkban esetleg mégis fent maradna a többpárti demokrácia, esetleg valamikor még valakik elrendelhetik a jogszabályok alkalmazásának kötelezettségét. Egyébként pedig a jelenlegi gyakorlat szerint a hatóságok az iratokat nem az elnevezésük, hanem a tartalmuk alapján itélik meg, és eszerint Dr. Gál Szilvia nevezett irata beismero vallomásként tekintheto.Figyelemmel Dr. Gál Szilvia által elismert új tények re és körülményekre is, Tekintettel arra hogy az ismertetett, informácíók alapján indokoltan vélelmezheto hogy Fejér Megyében vízdíj tartozás kapcsán, Vélhetoen szervezetten, akár bírósági, ügyészségi, illetve más hatóságok közremuködésével allampolgárokat károsítanak meg. Emiatt, továbbá egyéb jogszabályokba ütközo cselekmények miatt:
FELJELENTÉST
teszek, ismeretlen elkövetok ellen. Mivel az ismertettek buncselekmény gyanúját keltik, továbbá fennáll a bunismétlés, illetve a jogszeru eljárás lefolytatásának megakadályozásának veszélye, kérem a Legfobb Ügyészt a szükséges intézkedések meghozatalával, az eljárás megintításáról határozzon.
Továbbá kérem az alábbiak az ügybol való kizárását:
Központi Nyomozó Foügyészség, Fejér Megyei Füügyészség, Dr. Juhász András Foügyész, továbbá a személye alá rendelt ügyészségek, Székesfehérvári Nyomozó Ügyészség, Dr. Kató Miklós ügyész kizárását, mert a kapcsolatos ügyekben folytatólagosan jogszabályok megsértésével akadályozták a jogszerü eljárások menetét. Dr. Soós Gyula Bírósági Elnök az ügyben érintett, ezért ot és a Fejér Megyei Bíróságokat ezért szükséges az ügybol kizárni.

Kelt.: Bodmér 2009. november 27. Hajnáczki Csaba
Kedves Olvasó! Szinte ide hallatszik a szomorú sóhajtása. Hiába való mindez. Hogyan? A Bochumi ügyészségnek írjak. Mert ott még a bundázó futballistákat is le tudják fülelni? Ne legyünk enyire türelmetlenek kérem. Mifelénk még húsz éve sincs demokratikus jogállam. Idot kell adni amig jogalkalmazóink felnonek a feladathoz. Hogy mire ok felnonek az ügyeket meg fújhatjuk? Kedves Olvasó, mi közben oket fúrhatjuk! Fúrjuk oket együtt! Persze jó lenne egy fúrómester is. Keressük együtt!
FELHÍVÁS
A Merész-elek kapitányság -vizibunda- jeligével képzett munkavállalókat kers, vezeto beosztásba, Fúrómesteri munkakör betöltésére. A Fúrómester feladata a Felcsútkörnyéki, felszín alatt folyó vízügyek felkutatása, megfúrása, és felszínre hozása.
Az ideállis jelentkezonek:
-korrupcióval fertozott jogalkalmazói környezetben megbízhatóan kell tájékozódnia
-mocsaras, ingoványos terepen magabiztosan kell manovereznie
-továbbá árral szemben is hatékonyan kell fúrnia
Kérjük a jelentkezoket hogy jelentkezésüket a -vizibunda- jelige feltüntetésével, a mereszelek@mailbox.hu címre küldjék.
A pályáuatokat elore is köszönjük!
A sikeres fúrás kivitelezoinek szélesköru ismertséget biztosítunk!
Merész-elek Kapitányság


ELTÜNT SZEMÉLY BEJELENTÉSE

közérdeku irat

Készült: a Merész-Elek Kapitányság, mint civil kezdeményezés észrevételei alapján

Az iratot készítette. Hajnáczki Csaba, 8080 Bodmér Vasvári P. 36. tel.: 0620/210-9334

Címzett:

Országos Rendor-fokapitányság, Bp. 1139. Teve u. 4/6

EU állampolgárok

civil szervezetek

és még sokan mások

Részlet a Merész-Elek Kapitányság jelentésébol:

Felcsút körül a kiemelt zónában több akciót hajtottunk végre az ellenség (=FIDESZ) eroi ellen. Az akciók során sikeresen megközelítettük, és több esetben átléptük a vakmeroség határát. A vakmeroség határán túl szerzett információk alapján nyilvánvaló hogy az ellenség (=FIDESZ) folytatta az elorenyomulást, és vélhetoen már Kovács Tamás Legfobb Ügyészt is bekerítette, és foglyul ejtette. A jogbiztonság megszunt! Ezért, a jogbiztonság visszaszerzése érdekében: a Merész-Elek kapitányság az akciót, a vakmeroség határát átlépve is folytatja. Az irány továbbra is: egyenesen ELORE! A cél: utat nyitni a jogállamiság barátainak. Az akció fedoneve: Feltámadunk.. pontosítok, az akció fedoneve: Fel! Támadunk!

Eltunt személy adatai:

Név: Dr. Kovács Tamás

Foglalkozás: Legfobb Ügyész

Ideiglenes tartózkodási hely: Legfobb Ügyészség, Bp. 1055 Markó u. 16.

Az eltunés elozményeinek ismertetése:

2006. év novemberétol kezdodoen számos alkalommal írásbeli feljelentésben, egyéb iratban, lásd. Merész-Elek Kapitányság címu, 2008.december 9. kelt., továbbá, KECSKEGIDÁK MEG A FARKAS ÉS A FARKASOK JUHÁSZA címu, 2009. szeptember 16. kelt. Iratok -, fordultam Dr. Kovács Tamás Legfobb Ügyészhez. Az ügyek indokoltan tartoznak a Magyar Köztársaság Legfobb Ügyészére, mert a jelek szerint az ügyészség tudomásával, valószínusíthetoen a FIDESZ Párt megbízásából, a végrehajtási eljárások során nagyszámú embert jelentos mértékben károsítanak meg. Az ügyel kapcsolatban Dr. Gál Szilvia, a Fejér Megyei Foügyészség ügyésze 2009. október 5.-én megállapította: az irat újdonságot nem tartalmaz, ezért válaszadás nélkül iratárba helyezi.

A Legfobb Ügyész még egyetlen személyesen hozzá intézett iratra sem reagált. Megállapítható hogy az ügyek a Legfobb Ügyész érintése nélkül, jogszabálysértoen folytatódtak, mert a buncselekményekre gyanút adó eseteket nem vizsgálták. Indokoltan állítható hogy a Legfobb Ügyész az ügyészség hivatalai felett álló, a legfobb irányítást megvalósító intézményrendszerbol -érzékelhetoen hiányzik.

Figyelemmel, arra hogy a Magyar Köztársaság Legfobb Ügyészének, a jogszabályokban biztosított jogosítványainak legcsekélyebb mérvu csorbítása is, nagymértéku veszélyt jelenthet a magyar jogrendszer egészére, az ismertetettek miatt a jogbiztonság megléte indokoltan megkérdojelezheto. Emiatt a magyar jogintézmények jogszeruségére adott esetben rászoruló magyar állampolgárok, továbbá a Magyar Köztársaság területén tartózkodó más országok állampolgárai is veszélyeknek lehetnek kitéve.

A fentiek miatt kérem az Országos Rendor-fokapitányságot a Magyar Köztársaság területén élo, vagy ideiglenesen itt tartózkodó emberek jogos érdekeinek védelme érdekében, a bejelentéssel kapcsolatosan a szükséges intézkedéseket tegye meg.

kelt.: Bodmér, 2009 október 16. Hajnáczki Csaba

Most pedig következzék aktuális kvíz kérdésünk Kedves Olvasó! Ön szerint mi történhetett a Legfobb Ügyésszel? Válassza ki a megfelelo választ

a, A Legfobb Ügyész csinos adminisztrátora társaságában, a Bahama szigeteken, a Grippen repülogépek körüli korrupciós ügy szálai után kutat. A forró mikroklíma, illetve az ügy egyedi természete nagymértéku koncetrációt igényel, ezért nem tud olyan, csip-csup dolgokkal törodni, hogy az embereket az ügyészség tudtával károsítják meg.

b, A Legfobb Ügyész a FIDESZ fogságába esett, a Fideszes ügyektol elszigetelve, kezét megkötve és egyéb módon is kínozva fogságban tartják. Idonként hasonmás személlyel helyettesítik. Ezért legfobb sajnálatára nincs intézkedésre képes helyzetben.

c, Szerintem a következo történt: (véleményét a kipontozott helyre írja)

......................................................................................................................
........................................................................................................................

Értékelés

a, válasz: Ön egy romantikus álmodozó! A jelek szerint az ügyészséget semmilyen Fideszes korrupciós ügy nem érdekli. Álmai, a magyar valóságban szükségszeruen bekövetkezo ébredés után komoly csalódást okozhatnak az ön számára! Ezért kérje meg egy ébren élo ismerosét (nem fideszes) segítsen az ön részére javasolható használati utasítás betartására: HASZNÁLAT ELOTT FELRÁZANDÓ!

b, válasz: Ön egy abszolut racionalista! Ön éles szemmel figyeli a közügyek történéseit, és észreveszi a részletekben rejtozo igazságot. Önt a hazugság olimpián szerzett elokelo eredménnyel nem lehet megtéveszteni!

c, válasz: Ön egy igazi realista! A véleménye még sokat érhet! Vegyen rá másokat is hogy az embereket megkárosító fideszes ügyekben véleményt alkossanak. Az ilyen ügyekben változást az emberek kinyilvánított véleménye hozhatja meg. (sajnos az ügyészekre hiába várunk) Önben valahol biztosan bujkál egy kis merész-elek!

A Merész-Elek Kapitányság Híradója:

A Merész-Elek Kapitányság felderítette hogy számos helyen Demokratikus Partizánok elszigetelt csoportjai harcolnak az elszenvedett jogsérelmek miatt.

Ezen Demokratikus Partizán egységek jogszeru célkituzéseinek hatékonyabb elérése érdekében, a Merész-Elek Kapitányság felhívást tesz közzé:

Felhívás!

A jogállamiság mezején küzdo Demokratikus Partizánok részére!

A Merész-Elek Kapitányság az akciós bevetései során szerzett tapasztalatai alapján nyilvánvaló:

- a demokratikus jogrendet, illetve a jogszabályokat sem tisztelo intézmények (pl.:ügyészség) az interaktív állampolgári jogérvényesítéssel szemben, meglehetosen védtelenek-.

Ezért a jogszabálysértések elszenvedésére kényszeríttet, emiatt küzdelemre kényszerült, akcióképes egységek, az ellentámadásra használt állampolgári beadványaikat az -interaktív állampolgári jogérvényesítés- jogszeru módszereivel kiegészítve alkalmazzák.

Intenzív alkalmazás esetén a hivatalokban rejtozo öntörvényu antidemokratikus ellenség (=FIDESZ) soraiban zavarok keletkeznek, és a jogszabályok ellen tanúsított ellenállás megtörheto.

Demokratikus Partizánok figyelem! Az ellenség legyozheto!

Demokratikus Partizánok ELORE!

Az ellenség LEGYOZHETO!

Merész-Elek Kapitányság

mereszelek@mailbox.hu


KECSKEGIDÁK MEG A FARKAS, ÉS A FARKASOK JUHÁSZA

Magyar rém mesék sorozat

Az ügyészségrol, a narancsszoru bárányról, és arról hogy mi történhetett a móri ERSTE bankfiók ügye körül

Megjelent: A MERÉSZ-ELEK KAPITÁNYSÁG, mint civil kezdeményezés gondozásában
Készítette: Hajnáczki Csaba, 8080 Bodmér Vasvári P. u. 36, tel.: 0620/210-9334

Fontos! Ezt az iratot sokszorosítani, információs rendszerben tárolni, bármilyen módon továbbítani, a készítovel való megállapodás nélkül: lehetséges, sot szükséges! Feljelentésként is kezelheto!

Felkért lektorok:

- Sólyom László, Magyar Köztársaság Elnöke
- Katona Béla, Magyar Országgyulés Elnöke
- Baka András, Legfelsobb Bíróság Elnöke
- Kovács Tamás, Legfobb Ügyész
továbbá:
- EU- sajtó

-és még sokan mások

Hol volt, hol nem volt, valahol europenciában, ott, ahol a demokrácia kezdodik, volt egyszer egy ország. Ez olyan ország volt, ami hol volt jogállam, hol meg nem volt az. Ebben az országban volt egy hatalmas üvegzseb. Abban lakott egy törpe. Az üvegzseb feneketlen mély volt, és olyan suru sötétség volt benne, hogy abba senki emberfia bele nem láthatott, csak akinek azt az üvegzseb törpéje megengedte. Ennek az üvegzsebnek a szélén surusödött a Felcsútkörnyéki kerek erdo. Ebben a kerek erdoben élt a sündisznó, a fürge mókus, kecskegidák, és még sokan mások. Az erdo lakói vidáman élték napjaikat a kecskegidák vidáman kergetoztek az erdei tisztáson, és legelték a dús erdei gyepet.
Sajnos azonban a kecskegidák könnyelmuek és bohók voltak, túlságosan nagyokat ettek a finom erdei zöldbol, ami megülte a hasukat, némelyik kecskegida pedig túlságosan nagyot akart ugrani és megbotlott. Ezért a kecskegidák sajnos nem tudtak gyorsan elmenekülni, ha veszély közeledett. Ekkor a Felcsútkörnyéki kerek erdo lakóival szörnyu dolog történt: megjelent A FARKAS!
Ennek a farkasnak nagy füle, és nagy szája volt, és nagyon nagyon hosszú keze. A farkas amúgy Tibor volt, mert minden farkasnak van igazi neve és önálló bírósági végrehajtó volt. Nos ez a farkas kecskegidákra vadászott. Rövidesen hírhedt lett az erdo lakói között. Kíméletlenül fosztogatta rabolta a kecskegidákat, feldúlta mindenüket, sot még a házaikat is elvette. Szegény kecskegidák teljesen összezavarodtak. Nem is tudták kihez fordulhatnak segítségért. Az erdo lakóinak vitás ügyeiben a szarka szokott bíráskodni. Elmentek hát a szarkához. A szarka azonban nem segített nekik.
-Azt mondta hogy a kecskegidák csak ne nagyon mekegjenek, mert legelik az erdo zöldjét, és az erdokincstárba nem fizetnek semmit, ezért még pórul is járhatnak. A farkas meg lehet hogy nem is járt az erdoben, a kecskegidák lehet hogy káposzta helyett véletlenül farkast álmodtak.
A kecskegidák nagyon elszomorodtak, mert a szarka nem segített rajtuk. Elkeseredésükbe futottak fuhöz, fához de egyik sem tudott segíteni. A fák azért annyit elsusogtak hogy a szarka feje sós.. mert a szarkát látták az erdo szélén a farkassal pusmogni. A kecskegidák nagyon nekibúsultak.
Lakott az erdoben egy csipkebokor tövében egy sündisznó. A Sündisznó nem félt a farkastól, mert neki eros hegyes tüskéi voltak, ami megvédte a veszélytol. A sündisznó megsajnálta a kecskegidákat és azt mondta:
-menjetek Fehérvárra, van ott egy juhász annak akkora az ereje, hogy parancsol az még a farkasnak is. A kecske gidák hitték is meg nem is amit a sündisznó mondott, de a bátrabbak közülük elindultak hogy megkeressék a nagy ereju juhászt, hogy utasítsa rendre a farkast. A juhász máskülönben András volt, és ráéro idejében a Fejér Megyei Foügyészségen ücsörgött, merthogy o volt a megyei foügyész. Amikor a juhász meghallotta, hogy mit akarnak a kecskegidák csak mosolygott a subája alatt. Ezek a kecskegidák biztosan el vannak varázsolva -gondolta. O a farkasok juhásza nem pedig a kecskegidáké! Azt meg hogy milyen finom a gida pecsenye, a Fejér Megyei Foügyészségen is tudják, de még mennyire hogy tudják! Dehogy parancsol o a farkasra hogy ne raboljon többet. ...Hét határba mesélik hogy volt ennek a juhásznak egy narancsszínu furulyája. Amikor azt megfújta és muzsikálni kezdett rajta a fideszes ügyek mind táncra perdültek és.. Na várjunk csak! Ez itt a mesék oldala, a valóság más lapra tartozik!
Szóval a kecskegidák hiába fordultak az ügyeket terelo juhászhoz, az nem segített rajtuk. A farkas pedig tovább fosztogatta a kecskegidákat. A kecskegidák pedig búsabbak lettek mint annak elotte.
Lakott az erdoben az öreg tölgy ágai közt egy mókus. A mókus nem félt a farkastól, mert neki ügyes lábai voltak és gyorsan el tudott menekülni a fákon a veszély elöl. A mókus megsajnálta a kecskegidákat és azt mondta nekik:
-menjetek a fovárosba, van ott egy bárány, annak akkora az ereje van hogy parancsol az a juhásznak is, meg a farkasnak is.
A kecskegidák hitték is meg nem is, amit a mókus mondott, de a bátrabbak közülük elindultak hogy megkeressék a nagy ereju bárányt, aki majd rendre utasítja a juhászt is, meg a farkast is. A bárányt szerencsésen meg is lelték. A bárány a Központi Nyomozó Foügyészségen lakott, mert ügyész volt. A bárány egyébként Sándor volt, mert a bárányoknak is van igazi nevük. Nos ez a bárány, amikor meghallotta, hogy a kecskegidák mit akarnak tole, nagyon dühös lett! Dúlt fúlt mérgében! Még hogy ot a kecskegidák zavarni merik! Fogta az ügyüket és visszaküldte Fehérvárra a juhászhoz. Olvassa csak el a juhász a farkassal együtt, hogy a kecskegidák mit akarnak a Felcsútkörnyéki kerek erdoben. Hát rendet!
Ez a bárány amúgy igen furcsa volt, ugyanis ez egy narancsszoru bárány volt. Az még furcsább volt hogy a báránynak szorös mancsa volt. Ezért lehet hogy nem is igazi bárány volt, hanem ez is egy farkas, csak belebujt egy narancsszoru bárány borébe. Hogy miért éppen narancsszoru bárány borbe bujt ez a farkas? Hát ezt most nem tudjuk elmesélni...
Szóval a kecskegidák hiába fordultak a bárányhoz, az nem segített rajtuk. A kecskegidák pedig még búsabbak lettek mint annak elotte.
A farkas, aki Tibor volt, és végrehajtó, pedig tovább fosztogatta a kecskegidákat, mert a Felcsútkörnyéki erdoben úgyis az lesz, amit o akar, mert az o keze hosszú, és itt az o törvénye az érvényes a FARKASTÖRVÉNY.
Ezért a kecskegidák már nem is hiszik, hogy az o kerek erdejük egy jogállam közepén volna. Azt meg hogy ok europenciában lennének biztosan csak valami térképészeti hiba miatt gondolhatják róluk egyesek. Határtalan elkeseredésükben könnyes szemmel így énekeltek:

A kecskegigák dala:

Vonít a farkas a válságba! Nyomorúság a nyomába!
Hatalmas az étvágya, fideszes a barátja.
A gidákat felfalja, mindenüket lenyúlja.
Üvegzsebbe eldugja, a törpével elosztja.
Neki baja nem lehet, fidesz koma integet.
A gidák meg remegnek, könyörögve mekegnek.
Ordas farkas elég már! Lophattál már batár szám!
Kastélyod már sok lehet, de nekünk helyünk hol lehet?
Európa? Hol vagyunk? Az üvegzsebbe elveszünk!
Egy jó vadász kellene, aki ordast ejtene.
Jó vadász ha hallanád, kecske gidát óvhatnál!
Jó vadász ha kérhetnénk, jó lenne ha sietnél!

A vadász azonban lehet, hogy nem hallotta meg a kecskegidák hangját, mert nem jött el a Felcsútkörnyéki kerek erdobe hogy segítsen rajtuk. Ezért aztán a kecskegidák olyan szomorúak lettek, mint még soha. És a farkas tovább fosztogatta oket.

Lakott az erdoben, egy bodzabokor tövében egy róka. A róka nem félt a farkastól, mert ez a róka a Merész-Elek Kapitányság rókája volt. A róka megsajnálta oket és azt mondta a kecskegidáknak:
- fogjatok össze, mert a farkasok sokan vannak, fide.. akarom mondani falkába tömörülnek, védi oket az ügyeket terelo juhász, meg a narancsszoru bárány is, és a FARKASTÖRVÉNY ellen csak összefogva boldogulhatok.
A kecskegidák hitték is meg nem is, amit a róka mondott nekik, de közben a kecskegidáknak feltunt hogy a kerek erdobe új lakók érkeznek. Ezek érdekes lények voltak. Nem fogta oket a törvény, kicsik voltak, de nagyon falánkok. A mézet nagyon szerették, ezért a méhecskék már többször bepanaszolták oket a szarkánál, hogy ellopják a mézüket. Mindeddig még hiába. Szóval ezek az apró torkosok narancsszínu koronát hordtak a fejükön, ezért a kerek erdo lakói elnevezték oket kiskirályoknak. Ezek a kiskirályok keresztül kasul járták az erdot, és harsány énekük messze elhallatszott.

A kiskirályok éneke:

Hali hali halihó kiskirálynak jaj de jó!
Jobbra dul meg balra dul, ha a fidesz hegedül.
Ha válság jön mit tegyünk? Mézes bödönt keresünk!
Futballpálya tövébe vidámak a legények.
Szurkolni itt szeretünk! Itt mézes bödönt leshetünk.
Mézes bödön? Csuda jó! Kiskirálynak az való!
Csurran cseppen egy kis méz, a kiskirály vígan él.
A törvénytol nem félünk, ha lesz préda megélünk.
Aranylábú messiás, prédát ossz ne prédikálj!

Hát így történt, hogy a kecskegidák farkasok prédái lettek, a Felcsútkörnyéki kerek erdot pedig lassan birtokba vették a nyalánk méz-kedvelo kiskirályok.
Ha a törpe megengedte volna, az üvegzsebbe beleláttunk volna! Itt a mese vége.


NE HAGYD MAGAD FÉLREVEZETNI! A MESÉNEK NINCS VÉGE, A FARKASOK RÁD IS VADÁSZHATNAK!

MÉG TE IS LEHETSZ ÁLDOZAT!

VÉGE?

A mese kitalált történet, a valósággal való bármilyen hasonlóság csupán a véletlen muve! (ez is mese)

A következok azoknak akiket mesék helyett, a valóság jobban érdekel!

Most nézzük tehát valójában, hogyan is folynak az ügyek Fejér Megyében- Felcsút körül. Itt van példának Farkas Tibor Bírósági Végrehajtó 139.V.25/2001 számú ügye, amely során Farkas Tibor társaival mintegy ötmillió forintot kísérelt meg eltulajdonítani-jogtalanul egy árverés során. Mindez dokumentált tény, hiszen az ötmillió már az árverési hirdetménybol hiányzik a korábban Farkas Tibor végrehajtó által megállapítotthoz képest. Ez az eset több feljelentés tárgyát is képezte, mivel buncselekmény gyanúját kelti. Nézzük mi is szokott történni ilyen esetben. A végrehajtó az ügyészség hatáskörébe tartozik. A Fejér Megyei Foügyészség az ilyen feljelentést általában nem kezeli feljelentésként, az csak beadvány?! és szabályos elutasítás helyett küld egy értesítést, hogy az eset további intézkedést nem igényel, bla-bla-bla, stb. A Legfobb Ügyészségre érkezo ilyen feljelentéseket intézkedés céljából átküldik a Központi Nyomozó Foügyészségre, ahol általában egy Bárány Sándor nevu ügyészhez kerül az ügy, és o általában és menetrendszeruen az ügyet elküldi Fehérvárra az ügyészségre. Ahol aztán újra történik- a semmi. Bárány Sándor ügyész olyankor is Fehérvárra küldi az ügyet, amikor név szerint nevezett fehérvári ügyészek a feljelentettek, akik elmarasztalhatóak mert Farkas Tibor végrehajtó ügyében kimutathatóan nem intézkedtek. Ez így történt a MERÉSZ ELEK KAPITÁNYSÁG címu, 2008. december 9. kelt feljelentés esetében is, amelyben egyebek mellett, Juhász András Fejér Megyei Foügyész nevezett illetve feljelentett személy. Ez az ügy is háborítatlanul alussza csipkerózsika álmát. Még nem mertek hozzáérni, biztos attól félnek, hogy esetleg felébredne... Nos az az ügyész amelyik saját magát vád alá helyezné valószínuleg még nem született meg, de az biztos hogy ilyen a Fehérvári Foügyészségen nem található. Végül farkas Tibor Végrehajtó ötmilliós ügyérol az ügyészség egy hosszabb feljelentés sorozat után (lásd.:MERÉSZ ELEK KAPITÁNYSÁG címu, 2008.december 9.kelt feljelentés) kiderítette: az ügy nem vizsgálható, mert idoközben elévült...ugye érdekes kis hely ez a Fejér Megye? De apropó elévülés. A szabályok szerint az elévülési ido a büntetési tétel felso határa, de minimum három év. Az ügy ugyan a három évet alapul véve sem stimmel, de nézzük tovább! Indokoltan vélelmezheto hogy Farkas Tibor Végrehajtó cselekményeit üzletszeruen, valószínusíthetoen másokkal együtt -csoportosan- vélhetoen -bunszövetség, vagy bunszervezet- részeként követi el. Nos ilyen esetben a büntetési tétel - és vele együtt az elévülési ido oly mértékben megemelkedik, hogy a feljelentett cselekmény még ma is büntetheto lenne. Továbbá ha mindehhez hozzá vesszük -bunhalmazat- az ügyben az ügyészek által megvalósított jogszabály sértéseket -hivatali visszaélés, bunpártolás- meg ilyenek, boven lenne ma is lehetoség az eset vizsgálatára. Csak hogy el ne tévedj Kedves Olvasó a fenti cselekmények a szabályok szerint: -hivatalból üldözendoek, tehát a -lehetoség- helyett a -az eljárás megindítása kötelezo- kifejezés a helyes. Illetve lenne helyes, mert ilyen eljárás még nem indult. De most arról, hogy miért is ajánlom mindezt például a köztársasági elnök , és az országgyulés elnöke figyelmébe hiszen bunügyekben nekik vajmi kevés dolguk lenne. Az eset kapcsán dokumentáltan megállapítható hogy egy komplett megyei ügyészség (Fejér Megyei) rendszeresen semmibe veszi egy jogállam jogszabályait, mindezt annak érdekében, hogy embereket lehessen megkárosítani jelentos mértékben, például végrehajtási eljárások során. Úgy tunik a Fejér Megyei Foügyészség állam az államban, saját szabályokkal, olyanokkal melyeket senki nem vitatott meg, nem emelt jogerore, és soha sem jelentek meg a magyar közlönyben... Ez már egy olyan történet, ami egy legfobb közjogi méltóság számára is érdekes lehet. Olyan ismeros mindez, öntörvényu igazságszolgáltatás, önös gazdasági érdekek, mintha már halottunk volna hasonlóról. De hol is? Persze, Szicília! Így muködik a maffia! Milyen szerencsések vagyunk, nem is kell odautaznunk ilyesmiért, elég csak Fejér megyében körülnézni.. kedves, a címoldalon nevezett közjogi méltóságok, biztos hogy mindez teljesen rendjén volna? Vélelmezheto, hogy ez a maffiaszeru képzodmény párt-segédlettel muködik, de vajon a Fidesz mellett egyéb pártok érintettsége is felvetheto? Vizsgálat hiányában mindezekre nincs válasz. Minden esetre célszeru lenne az embereket tájékoztatni akik Fejér Megyei Ügyészség-Bíróság intézményeit kénytelenek felkeresni, hogy ember! Ha ide belépsz hagyj fel minden reménnyel, de legalábbis azokkal a reményekkel amelyek jogállamot remélnek. Ezért célszeru lenne a Fejér Megyei Ügyészség-Bíróság intézményeinek bejáratait az alábbi figyelmezteto felirattal felszerelni:

A JOGBIZTONSÁG PÁRTÉRDEK MIATT BIZONYTALAN IDEIG
SZÜNETEL!

Ez ügyben számítok a címoldalon nevezett legfobb közjogi méltóságok közbenjárására is..
Mi közben persze türelmesen turjük, hogy hathatós ügyészi-Bírói közremuködéssel fosszanak ki bennünket. Mit tehetünk mégis? Például bízzunk az Istenben! Ha Isten velünk kicsoda ellenünk! Mondjuk ez sem kevés, de egy jogállamban az állampolgár azért ettol világibb megoldásokat is elvárna. Végül is ne legyünk ennyire telhetetlenek. Némelyeket farkasék jogtalanul kipucolnak a saját házukból. Ugyan már egy ház! Hát meddig tart ma Magyarországon egy másikat szerezni? Inkább örüljünk neki, hogy ez a maffia csak a házakra vadászik, máshol ártatlan emberek fizetnek az életükkel, mert a maffia így akarja. Apropó ártatlan emberek. Ugorjunk egy kicsit, de ne nagyot maradjunk azért Fejér Megyében.

Az idopont: 2002. május 9.

A helyszín: Mór, ERSTE bankfiók

Nyolc ember halott!
A többit a sajtóból tudjuk: az eljárás meg indult, sikeresen elfogtak, majd megvádoltak valakit a móri vérengzés elkövetojeként. Bár a Bírói ítélet elott, bizonyos sajtó hírek szerint a megvádolt személy (K.E.) nem biztos, hogy tettes, mert a DNS mintája nem azonos a móron találtakéval. Az ítélet azonban megszületett K.E. a tettes. Móri ügy lezárva! Csak hogy véletlenül elokerültek az igazi tettesek! Az illetékesek melléfogásról meg Bírói tévedésrol regélnek. A sajtó szerint a móri ügyre, egy egymilliárdot költöttek.
Ebbol a nagyon sok pénzbol olyan emberek, akik hosszú évek tanulmányai után vélhetoen sok évet töltöttek bunügyek felderítésével, produkáltak egy olyan tettest, aki talán soha nem is járt a móri ERSTE bankban. Tényleg ennyire balfékek ülnek az igazságszolgáltatás székeiben? Mond Kedves Olvasó, te is most léptél le a falvédorol? Tudom, hogy most mi jár a fejedben. A fenti recept alapján bármelyikünket, igen téged is Kedves Olvasó akár életfogytig tartó börtönre is lehet ítélni. Egy ilyen koncepciós eljárásért a kivitelezoinek, még csak túlságosan nagy kockázatot sem kell vállalniuk, hiszen a móri ügyben sem kérdezte meg oket senki: Tisztelt jogszolgáltatók! Ugyan már mit produkáltatok egymilliárdból? Úgy tunik az illetékeseknek nem sürgos az ügy helyre hozása. Valamiért a móri ügy tévedéseit nem szeretnék piszkálni. Igazságszogáltatásbeli hibaszázalékról, melléfogásról, félrecsúszott nyomozásról regélnek. Ezekrol is csak csendesen. Érdekes. Határozottan az az érzése az embernek, hogy valamilyen érdek fuzodik, ahhoz hogy a móri ügyben történt nem csekély igazságszolgáltatásbeli anomáliákat senki ne vizsgálja. Lehet, hogy azért kellett a móri ügyben tettest kreálni, ne hogy kiderüljön valami. Aztán most a Bírói tévedéseket sem kellene firtatni, ne hogy újra kiderüljön -ez a valami-. De mi is derülhetne ki? No lássuk! Fejér Megye-Mór-bankfiók. Mint minden bankban itt is pénzt forgatnak. Most ugorjunk vissza egy kicsit! Fejér Megye-Farkas Tibor bírósági végrehajtó, kinek milliós jogtalan lenyúlásait senki nem akarja vizsgálni. Mind ez a lenyúlás több év alatt sok millió akár százmillió is lehet. Hova lehet tenni ennyi pénzt? Például a bankba, általában ott tartják még a maffia is. Persze a rabolt pénzbol, akik ezt kezelik, vastagon, kamatostul kiszokták venni a részüket (kezelési költség), ez ügybol kifolyólag gyakran robbannak ki elszámolási viták, amelyek néha véres leszámolásokba torkolnak. Ilyet a filmekben gyakran láthatunk.
-Mi történhetne, ha mondjuk a móri ügy tévedéseit piszkálnák? Lehet, hogy például az eljárás elvezetne Farkas Tibor végrehajtó és társai által folytatott pénzügyi lenyúlásaihoz?
-Aztán mi történhetne, ha mondjuk Farkas Tibor végrehajtó milliós lenyúlásait vizsgálnák? Lehet, hogy egy ilyen eljárás elvezetne a móri ügy igazságszolgáltatásbeli tévedéseihez? Lehet. De egy biztos: egyiket se vizsgálja senki. Mindketto Fejér megyében, ugyanazon ügyészség, és ugyanazon bíróság körzetében történik. Vajon hogyan történhet, meg hogy egy teljes megyei Foügyészség mintegy törvényen kívül helyezheti magát? És mit ad isten a magyar igazságszolgáltatás legnagyobb tévedése is éppen itt gyökeredzik! Kár hogy a magyar jogrendszer nem olyan fejlett hogy mindezt feltárja. Lehet, hogy túlságosan elhamarkodottan mondunk véleményt. Tegyünk egy próbát és lássuk mi történik, és ezután ítélkezzünk.
Íme:
Az ismertetett esetek: az az Farkas Tibor végrehajtó és társai jogszabályt sérto tevékenységéhez kötheto- ügyészségi, és bírósági jogszabályokba ütközo tevékenység- buncselekmény gyanúját kelti. Továbbá az ismertetett móri ERSTE bankfiók ügyével kapcsolatos -igazságszolgáltatásbeli tévedésnek- nevezett cselekmény mögött elképzelheto hogy egyéb jogszabályokba ütközo cselekmény is található. A két eset idobeli, területi, továbbá egyéb egybeesései illetve hasonlóságai felvethetik, hogy ezen jogszabályt sérto cselekményeknek közös szálaik- személyeik is vannak hiszen vélhetoen ugyanazon ügyészségen-bíróságon kerültek megvalósításra. Indokoltan vélelmezheto, hogy a Fejér Megyei Ügyészi, illetve a Fejér Megyei Bírói állományán belül muködik olyan csoport, vagy csoportok, amelyek a Magyar Köztársaság jogrendjét saját érdekeiknek megfeleloen manipulálják, illetve ezen jogrendtol ? legalábbis részben elszakadva függetlenül muködnek. Feltételezheto hogy mindezek - emberek megkárosítását segítik elo, vagy okozzák. Tekintettel arra hogy az ilyen cselekmények az érvényben levo jogszabályok szerint -buncselekmények- ezért az ismertetettek miatt, ismeretlen személyek ellen:

FELJELENTÉST

teszek. Kérem az esetek jogszabályoknak megfelelo vizsgálatát, felelosök felkutatását, törvényes feleloségre vonását.

kelt.: Bodmér, 2009. szeptember 16 Hajnáczki Csaba

Kedves Olvasó!

A fejleményekrol igyekszem majd hírt adni! De nézzünk oda! A kecskegidákról meg majdnem megfeledkeztem! Velük vajon mi lesz? Ok kihez fordulhatnak segítségért? Na nézzük csak... Szabó Máté ombudsman... mondjuk o már elhajtott a búsba, a Farkas ügy releváns meg ilyesmi. Legalábbis szerinte, és o ilyesmivel nem foglalkozik, hát hozzá nem érdemes fordulni. Talán többre mennénk egy jó tündérrel, akinek varázspálcája is van. Sajnos a tündérek a mesében is ritkák, mára meg szinte teljesen eltuntek. Talán egy királyfi? Az mondjuk van, de teljesen el van varázsolva. Várjunk csak! A gidák egy jó vadászhoz fohászkodtak. Egy vadász?...a vadászoknak nincs rossz hírük. A vadász mentette meg a Piroskát meg a nagymamát a farkastól...de hát ez kituno referencia! Igen egy vadász kellene a Felcsútkörnyéki kerek erdobe. Méghozzá egy FOVADÁSZ! Ez az! Aki halja, adja át: a MERÉSZ-ELEK KAPITÁNYSÁG FOVADÁSZT keres!

FELHÍVÁS!

A MERÉSZ-ELEK KAPITÁNYSÁG A FELCSÚTKÖRNYÉKI KEREK ERDOBE -FARKASVÉSZ- JELIGÉRE, FOVADÁSZT KERES AZ

AZ ALÁBBI FELADATOK DEMOKRATIKUS KERETEK KÖZT TÖRTÉNO ELLÁTÁSÁRA:

-KECSKEGIDÁK ÉS MÁS APRÓVADAK MEGÓVÁSA ÉRDEKÉBEN -FARKAS ÉS MÁS DÚVADAK- GYÉRITÉSE ÉS VISSZASZORITÁSA

A FELADATKÖR BETÖLTÉSÉHEZ SZÜKSÉGES:

- FARKAS BEFOGÁSÁRA ALKALMAS JOGSZABÁLYOK FELHASZNÁLÓ SZINTU ISMERETE,

- LEHETOLEG OLYAN BÍRÓSÁGI BEOSZTÁS MEGLÉTE, AMELY A TERÜLET ALAPOS ÁTVIZSGÁLÁSÁT ILLETVE
CSAPDÁK FELÁLLÍTÁSÁT LEHETOVÉ TESZI

- NEM FÉLÜNK A FARKASTÓL TÍPUSÚ HOZZÁ ÁLLÁS, AMELY A SZÜKSÉGES OPERATÍV FELADAT ELLÁTÁST
ELOSEGÍTI

KÉRJÜK A FELTÉTELEKNEK MEGFELELNI TUDÓ , A FELADATHOZ KEDVET ÉRZO SZEMÉLYEKET, HOGY
JELENTKEZÉSÜKET -FARKASVÉSZ- JELIGE FELTÜNTETÉSÉVEL AZ KÖVETKEZO CIMRE KÜLDJÉK:
mereszelek@mailbox.hu

A JELENTKEZOKET A FELCSÚTKÖRNYÉKI KEREK ERDOBE A KECSKEGIDÁK SZERETETTEL VÁRJÁK!
ÉS PERSZE MÉG SOKAN MÁSOK...


MERÉSZ-ELEK KAPITÁNYSÁG

__________________________________________________________________

MERÉSZ ELEK KAPITÁNYSÁG
8080 Bodmér Vasvári P.36
telefon: 0620/210 9334
email:mereszelek@mailbox.huIrat tárgya: Feljelentés / Közlemény

Címzett: Katonai Foügyészség
Legfobb Bíróság
Köztársasági Elnöki Hivatal
Állampolgári Jogok Hivatala
Egyéb Hivatalok , civil szervezetek, média képviseloi,


Az iratot készítette: Hajnáczki Csaba, 8080 Bodmér Vasvári P. U. 36

AZ IRAT SZIGORÚAN NYILVÁNOS!

Részletek Merész Elek Kapitány jelentésébol:

...Felcsút mellett a kiemelt zónában vagyunk. Több önvédelmi akciót hajtottunk végre az ellenség ( = FIDESZ ) eroi ellen. Az ellenség ( = FIDESZ ) a legbiztosabb alkotmányos védelmi fegyverünket a demokratikus jogrend intézményeit, pl.ügyészség elfoglalta és teljesen használhatatlanná tette. A jogbiztonság megszunt! Nem adjuk fel! Megpróbállunk még esetleg muködo jogintézményt felkutatni amellyel a jogbiztonság visszaállítható! Az akciót folytatjuk...megkíséreljük megközelíteni a vakmeroség határát...az irány egyenesen elore! A cél - utat nyitni a jogállamiság barátainak. Az akció fedoneve : Feltámadunk!...bocsánat elírás történt..helyesbítek, az akció fedoneve : Fel! Támadunk!...

Kedves Olvasó!
Ön még nem hallott a Merész Elek Kapitányságról? És arról hogy a FIDESZ Pártot érinto buneset miatt eljárás indult volna? Ugye errol sem...persze mert a FIDESZ--ben SZENTEK vannak és ok nem lopnak! Vagy nem szentek és LOPNAK? Akkor errol miért nem hallani? Ön most mindkettorol olvashat, a Merész Elek Kapitányságról, és arról hogy hogyan tudnak a Fideszesek olyan csendben lopni hogy arról nem is hallani!

A Merész Elek Kapitányság egy civil kezdeményezés, amelynek célja mindezen kérdések megvallászolása, és a közfigyelem felhívása : Vigyázat! Veszélyben vagyunk! A FIDESZESEK LOPNAK!

Személyes több éve tartó tapasztalataim alapján jelenthetem ki mindezt. A hivatalos ügyeim bizony érdekes tapasztalatokkal szolgálnak. Kedves Olvasó most következzen egy ismerteto a teljesség igénye nélkül az ügyekrol:

megjegyzés: a következo ügyekben visszatéroen szerepel Farkas Tibor önálló bírósági végrehajtó -139.V.25./2001/ számú ügye, amely szabálytalanságainak vizsgálatát ( több mill. Ft -os csalási kísérlet ) az ügyészség hivatalai folyamatosan szabotálják- mindent elkövetnek annak érdekében hogy a jogsértést ne keljen vizsgálni. Vajon ki a megrendelo? Ki utasítja a háttérbol az ügyészséget?

1. 2006 február 8.kelt. feljelentést tettem a Legfobb Ügyészségen a FIDESZ Párt ellen mert a párt tagjai ügyeket befolyásolnak különbözo közhivatalokban A feljelentés tartalma érinti Farkas Tibor végrehajtó és társai pénzügyi jogszabálysértéseit.
- a feljelentésre semmilyen válasz nem érkezett..

2. ..ezért 2006 november 4.kelt. beadványban illetve feljelentésben fordultam Kovács Tamás Legfobb Ügyészhez, mert Juhász András Fejér Megyei Foügyész nem hajlandó intézkedni a tudomására jutott jogszabálysértések miatt.

- a beadványra illetve a csatolt feljelentésre válasz vagy elbírálás nem érkezett..
3. ..ezért 2007 november 28.kelt. újabb beadvánnyal fordultam Kovács Tamás Legfobb Ügyészhez, mert az ügyeimben a Fejér Megyei Foügyészség rendszeresen jogszabályt sért, és nem biztosítja az eloírt alkotmányos jogokat sem.
-a beadványra semmilyen válasz nem érkezett...

4..ezért 2008 április 12.kelt. beadvánnyal fordultam Kovács Tamás Legfobb Ügyészhez, és kértem tájékoztasson : milyen jogszabályok teszik lehetové számára a jogszabályt sérto esetek vizsgálatának mellozését.
- a beadványra VÁLASZ ÉRKEZETT, mely szerint : az iratot továbbították a Szfv.nyom.ügyészségre?! mert ott fognak intézkedni! A továbbiakban érdemi intézkedés nem történt,így továbbra sem tudni hogy Kovács Tamás Legfobb Ügyész miért nem intézkedett...

5..ezért 2008 április 26.kelt. Kovács Tamás Legfobb Ügyészhez benyújtott, a Magyar Országgyulés Hivatalához címzett beadványt juttattam el a Legfobb Ügyészséghez - mert Kovács Tamás Legfobb Ügyész jogszabályt sért amikor a tudomására jutott jogszabálysértések miatt nem intézkedik, és kértem az eset parlamenti vizsgálatát.
- a beadvánnyal kapcsolatban a továbbiakban semmilyen értesítést nem kaptam...

6. Idoközben a folyamatos jogsérelem miatt, több feljelentés megtételére kényszerültem, a FIDESZ Párt illetve Fidesz tagok, :

-2008 január 24.kelt. feljelentés kiegészítés - nevezett Fidesz tag és Farkas Tibor végrehajtó ellen -Legfobb Ügyészség
-2008 február 29.kelt. feljelentés - Fidesz Párt ellen - Közp.Nyom.Foügyészség
-
2008 április 18.kelt. feljelentés - Fidesz Párt ellen - Közp.Nyom.Foügyészség

-2008 április 26.kelt. feljelentés - Fidesz Párt ellen - Legfobb Ügyészség
-2008 május 28.kelt. feljelentés - Fidesz Párt ellen - Legfobb Ügyészség
-2008 május 28.kelt. feljelentés kiegészítés - Fidesz Párt ellen - Közp.Nyom.Foügyészség
megjegyzés: a felsorolás nem teljes köru

-ezekben az ügyekben érdemi vizsgálat vagy intézkedés egyetlen esetben sem történt.

7. A - 2208 április 18.kelt. Közp.Nyom.Foügyészségen tett feljelentésemben ismertetem : - Farkas Tibor végrehajtó és társai által folytatott pénzügyi jogszabálysértések valószínusíthetoen a Fidesz Párt megbízásából történnek, nagyszámú állampolgárt sok milliós nagyságrendben károsítanak meg, és a Fidesz Párt ilyen módon különösen nagy értékben jut bevételhez.
- ezt a feljelentést a Közp.Nyom.Foügyészség illetve a Legfobb Ügyészség nem hajlandó feljelentésként kezelni és a tartalmát nem is vizsgálja...

8.Az iratokkal bizonyított - Farkas Tibor végrehajtó és társai által 139.V.25./2001/ számon elkövetett jogszabálysértések - az ügyészség legutolsó megállapítása szerint -elévültek- ezért nem vizsgálhatóak...az eset különlegessége hogy Kovács Tamás Legfobb Ügyész több esetben értesítve lett az ügyrol, igy a Fidesz Párt megbízásából - Farkas Tibor végrehajtó és társai által elkövetett jogszabálysértések -
Kovács Tamás Legfobb Ügyész tudomása mellett évültek el...


9. Mindezen felettébb érdekes tapasztalataim után, 2008 július 1--tol kezdodoen, Farkas Tibor végrehajtó muködési körzetében, az az - Fejér Megye kB.20 településén kb.2000 pld.. felhívás közzé tételével igyekeztem információt gyujteni Farkas Tibor és társai tevékenységérol.
- az adatgyujtés során, rövid ido alatt nagyszámú károsult jelezte : Farkas Tibor végrehajtó jogosulatlanul megkárosította, több esetben milliós nagyságrendu károkozást jeleztek az állampolgárok.
Mindezek után nyilvánvaló az ügyészség által szabotált ügy : - a Fidesz Párthoz kötheto jogsérto cselekmény sorozat - teljes mértékben igazolható - az az buncselekmény gyanúját kelti.

10. 2008 szeptember 29.kelt. kérelemmel Soós Gyula Fejér Megyei Birósság Elnökéhez fordultam, mert igazoltan állítható hogy Farkas Tibor végrehajtónak a bíróságnál is vannak elköveto társai.
- a kapott értesítés szerint az ilyen ügyek nem tartoznak a bíróságra...


Kedves Olvasó! Most pedig felteszem az aktuális kvíz kérdést :

Miért nem intézkedik az ügyészség a FIDESZT érinto ügyekben?

a, elfogyott a papír az ügyészség irodáiban és ezért nem tudnak eljárást indítani ( PAPÍRHIÁNY! )

b, a FIDESZ befolyása alatt vannak az ügyészség hivatalai és ezért nem is akarnak Fideszes ügyekben intézkedni


Értékelés :

Ön az : a, választ választotta? - Ön naiv lélek és súlyosan tájékozatlan! A mellékhatásokról kérdezze tájékozott ismerosét esetleg gyógyszerészét!


b, választ választotta? - Gratulálok! Ön helyesen válaszolt! Lehet hogy ön is egy Merész Elek?

Most pedig lássuk a teendoket!

Mit tegyen :

a, - ha ön és családja jogállami viszonyok között, jogbiztonságban szeretne élni?


- Önnek cselekednie kell! Legyen Merész Elek! Szerelje fel magát az összefogás, a nyilvánosság, és a józan ész fegyvereivel. Fogjon össze tisztességes barátaival ( nem fideszes ) és beszéljenek a környezetükben tapasztalható gyanús FIDESZES ügyekrol. Így védekezzen! Ne feledje : csak összefogva, együtt cselekedve, a nyilvánosság erejét felhasználva lehet egy küszöbön álló diktatúrát megállítani!

b, ha ön FIDESZES diktatúrában kíván élni?

- ...nos önnek semmit sem kell tennie. Várjon türelemmel és a FIDESZES diktatúra elobb vagy utóbb önt is eléri... ( bocsánat de biztos hogy ön jól választott? )

c, - ha ön ügyész vagy bíró és ön betartja a jogszabályi eloírásokat?

- Intézkedjen! Legyen ön is Merész Elek! A tudomására jutott gyanús ügyekben indítson eljárást még akkor is ha a FIDESZ az érintett!

d, -ha ön ügyész vagy bíró és a gyanús esetekben nem intézkedik mert pl.: a Fidesz befolyása alatt áll?

-Sürgosen fizesse vissza az államnak a jogi képzésének költségeit, a diplomáját pedig használja fel másra!

Ezt a következok miatt tegye:

- az államnak szüksége van bevételr

- a társadalomnak nincs szüksége korrupt ügyészre, bíróra

( itt hívom fel a figyelmét : az ön diplomája újra hasznosítható papírból készült, ezért -egyéb- célra is hasznosítható!
,

e, - ha ön ha ön újságíró, képviselo, vagy egyéb tisztviselo, és önnek fontos a jogállam és ön érzékeny a védtelen embereket éro jogsértések iránt?

- A téma az asztalán! Ön is merész Elek! Tegye a dolgát, képviseljen - tájékoztasson! Jogában áll demokratának lenni és cselekedni!


f, - ha ön újságíró, képviselo, és önt nem érdeklik a sok embert megkárosító korrupt ügyek?

- ...hát ..ön pedig doljön hátra kényelmes székében és kapaszkodjon erosen az asztalába. Ön tudja a tutit: kényelmes iroda + asztal = + víg - asztal ! A rázós ügyekbe pedig bukjanak bele mások! ( ilyenek azt hiszem nincsenek..ha mégis akkor az csakis FIDESZES lehet! )

Kedves Olvasó!


Ön kérdezni szeretne? - hívja a 06 20/ 210 - 9334 telefon számot

Ön írni szeretne? -írjon a mereszelek@mailbox.hu email címre

Ön cselekedni szeretne? - ..akkor..legyen ön is Merész Elek! ..és..Fel! Támadunk!


U.I.

Tekintettel arra hogy a jelen irat 1--10. pontjai konkrét jogszabályt sérto cselekményeket ismertetnek, ezért a jelen irat feljelentésként értékelheto. Az ismertetettekbol kitunik: Kovács Tamás Legfobb Ügyész tud a jogsérto cselekményekrol azonban nem intézkedik. A jogszabályok szerint a Katonai Foügyész a Legfobb Ügyész helyettese is, és mivel jelenleg a Legfobb Ügyész cselekvoképtelensége kimutathatóan fennáll -így a Katonai Ügyészség jogosult intézkedni, tekintettel a kat.be. 475.§ /4/ pontjára, mely szerint a Katonai Ügyészség olyan esetekben is eljárhat amelyekre illetékessége nem terjed ki. Ezért a feljelentéssel kapcsolatos intézkedésre a Katonai Ügyészséget kérem ( amennyiben még nem áll a Fidesz befolyása alatt ) . A Magyar Alkotmány 2.§ /1/ bek. kimondja: A Magyar Köztársaság független demokratikus jogállam --a jogállam nélkülözhetetlen eleme a jogbiztonság. Az ismertetett esetekbol kitunik, a Magyar köztársaság jogilag szabályozott rendjét megbontva, a jogállamiság fontos intézményeit az bunelkövetok befolyásuk alá vonták --a Fejér Megyei Bíróság továbbá a Fejér Megyei Foügyészség hivatalait teljes mértékben befolyásuk alatt tartják, továbbá a Legfobb Ügyészség és a Központi Nyomozó Foügyészség intézményeit is jelentos mértékben befolyásolni tudják, ezért a felsorolt hivatalok nem képesek ellátni a jogszabályokban eloírt alkotmányos feladataikat, ezért a jogbiztonság jelentos mértékben veszélybe került.
A fentiek miatt feljelentést teszek a FIDESZ Párt, Farkas Tibor önálló bírósági végrehajtó, Juhász András Fejér Megyei Foügyész, Soós Gyula Fejér Megyei Birósság Elnök, továbbá ismeretlen személyek ellen az

-- Alkotmányos rend eroszakos megváltoztatása Btk.139§ /1/ pontja,
--Alkotmányos rend megváltoztatására irányuló elokészület Btk.139§ /2/ pont,
--alkotmányos rend elleni szervezkedés Btk.139/A§,

ütközo cselekmények, továbbá egyéb jogszabályokba ütközo cselekmények elkövetése miatt. Az elkövetok a jogszabálysérto cselekményeiket jelenleg is folytatják, így Farkas Tibor végrehajtó és társai folyamatosan nagyszámú embert károsítanak meg, havonta több millió Ft. nagyságrendben. tekintettel az ügy nagyszámú embert érinto kiterjedtségére, továbbá a különös figyelemmel a cselekménysorozat -társadalomra való nagymértéku veszélyességére- , kérem a Katonai Ügyészség hivatalát, továbbá a az értesített egyéb intézkedésre jogosult intézményeket, tekintettel a Be.6.§ /1/ pont , továbbá a Btk.150§ /1/ pontjára, eljárás megindítását kezdeményezzék.

Az ügyek az alábbi számokon nyilvántartottak:

Ügyészség: NF.3787/2004, NF.982./2005, NF.2813/2005, NF.5628/2005, NF.2884/2007, NF.3789/2007, Nyom.142/2007, Nyom.240/2007, KF.5072/2007, Nyom.44/2008, Nyom. Nyom.232/2008, KF.3630/2008,

Bíróság: 139.v.25/2001, Pkf.20.859/2007, 2008.EL..XV.A.2/3

A felsorolás nem teljes köru!

Legyen Ön is Merész Elek..és Fel! Támadunk!

kelt.: Bodmér 2008. december 9.

Hajnáczki Csaba

FELHÍVÁS

A Merész Elek Kapitányság felhívást tesz közzé - Narancslekvár- jeligével, az alábbi tárgykörben:

várjuk azok jelentkezését akik tudomást szereznek olyan ügyész létezésérol, aki:
a, a jogszabályi eloírásokat ismeri, és hajlandó azok alkalmazására
b, a Legfobb Ügyészség vagy a Központi Nyomozó Foügyészség alkalmazásában áll
c, ellenorizheto referencia munkákkal rendelkezik

amennyiben valakinek ilyen ügyész létezésérol tudomása van, kérjük az ügyész létezését igazoló iratot, referenciáit küldje el a -Narancslekvár- jelige feltüntetésével a mereszelek@mailbox.hu -email címre

Merész Elek Kapitányság"

Szerkesztõ megjegyzése:

a fentiekben említett email cím idõközben Hajnáczki Csaba tudtán kívül, számára ismeretlen okokból, ismeretlen személyek megszüntették. Hajnáczki Csaba mûködõ emailcíme: hajnaczkicsaba@gmail.com.
Hozzszlsok
Mg nem kldtek hozzszlst
Hozzszls kldse
Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
rtkels
Csak regisztrlt tagok rtkelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrlj

Mg nem rtkeltk
Bejelentkezs
Felhasznlnv

JelszMg nem regisztrltl?
Regisztrci

Elfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse
Könyv beszerzése
Januártól a könyv, itt rendelhetõ meg!
Kattints az alábbi képen a könyvre!