2021. Oktber 22. 06:55
Hatsg bnz!

- Hungyar videi
- Leparcarmen videi
Az oldal videi

Ajnl:

- Tigz vs Eskdtszk
- PJP vs EDV ZRT
Navigci
Fõoldal
Hírek
Cikkek
Letöltések
Linkek
Kapcsolatfelvétel
Galéria
Keresés
RSS Hirek

Hanganyag
Videók
Dózis hírek
1. Mecseki mocsok

2. Pszichológiai szakvélemény

3. Autó tolvaj Fõbíró!

4. Belépési kérelem

5. viz-gáz

6. A képlet

7. Tigáz vs Esküdtszék

8. "INTHETÕ Magyar állampolgár"

9. Minden mindegy

10. Döntöttem

11. Közölmény

12. Ország a Nép ellen

13. Értelmetlen hatóság!

14. Sokezeréves összefüggés.

15. KÁL ÕRZÕJE!

16. Tisztelt Miniszter Úr!

17. "...minek nevezzelek?"

18. Téboly

19. Rólunk...

Hírek oldalra...
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Kapcsolat
Cím:
Jásdi Kiss Imre

E-mail:
jki.jasdikissimre@gmail.com

Facebook: imrejasdikiss

Telefon: 0036 20 413 4996
RSS
Hrek

Cikkek

Letltsek

RSS - Puzdra oldal
RSS - Magyar Valós Hírek
Boldog B??k??s Kar??cs...
Eur??pa vesz??lyben...
A csapda... avagy fogl...
Nemzeti v??szhelyzet! ...
M??rcius 15....
RSS - Hun Unio
Kinél esett le a tantusz? 3.rész
Kinél esett le a tantusz?
-különösen forintos irat-

SZIGORÚAN NYILVÁNOS!

Készült: A Merész-elek Kapitányság, mint civil kezdeményezés észrevételei alapján
tel.: 06-20/210-9334

Irat tárgya: Feljelentés/ Értesítés

Címzett:
-ENSZ intézménye
-Köztársasági Elnöki Hivatal
-Legfõbb Bíróság
-EU állampolgárai
-és még sokan mások

Iratot készítette: Hajnáczki Csaba, 8080 Bodmér, Vasvári P. 36


Részletek a Merész-elek Kapitányság jelentésébõl:

..Felcsút mellett a kiemelt zónában vagyunk. Több sikeres akciót hajtottunk végre az ellenség (=Fidesz) erõi ellen. Az akciók során sikeresen átléptük, és magunk mögött hagytuk a vakmerõség határát. Az ellenség (=Fidesz) folyatta az elõrenyomulást, és már a kormányhivatalokat is elfoglalta. (Kovács Tamás Legfõbb Ügyész már korábban a Fidesz fogságába esett) A vakmerõség határán túl szerzett információk alapján nyilvánvaló hogy az ellenség (=Fidesz) már a forint ellen is támadást hajtott végre! Államcsõd nem fenyeget, de a jogbiztonság teljesen eltûnt. A hiányzó jogbiztonságot megpróbáljuk külföldi relációból beszerezni.. Nem adjuk fel.. Az akciót a vakmerõség talajára lépve is folytatjuk.. A cél: utat nyitni a jogállamiság barátainak. Az irány: rendületlenül elõre! Az akció fedõneve: Feltámadunk!.. Pontosítok, az akció fedõneve: Fel! Támadunk!

Aktuális kvíz kérdésünk: Kinek esett le a tantusz a 2010. junius 4. történt forint árfolyamvesztés után?

Kedves Olvasó

Nyilván Önnek is feltûnt, itthon, a nemzetközi sajtóban, valamint a mértékadó nemzetközi pénzügyi körökben is nagy port kavaró eset, az Orbán kormány államcsõddel fenyegetõ nyilatkozata. Valamint az ezt követõ forint árfolyamvesztés.
Elsõ hallásra ez elég rossz üzletnek tûnik.? De egy bölcs mondás szerint rossz üzlet nincs, valaki mindig nyer a bolton! Itt ki nyerhet és hogyan? Minden bizonnyal a Kedves Olvasó emlékszik a Merész-elek Kapitányság korábban kezdeményezett ügyeire. Ha esetleg a részletek elhomályosodtak volna, a Fideszes, szép új és bûntelenséget sejtetõ választási ígéretei mellett, kérem, olvassa át õket újra. Az iratokban eljárást kezdeményezek a Fidesz (Fideszesek) ellen egyebek mellett:

-Állam ellenes bûncselekmények
-Az igazságszolgáltatás és a közélet tisztasága ellen elkövetett bûncselekmények
-Vagyon ellen elkövetett bûncselekmények
-Személy elleni bûncselekmények -valamint egyéb bûncselekmények elkövetésének gyanúja miatt.

Hogy hogysem az illetékes hivatalok mindez ideig nem tudtak idõt szakítani mindezek vizsgálatára. Így aztán értesítést sem küldenek. Fordultam ezért az ENSZ-hez is, de sajnos az email postafiókomat az ENSZ- nek címzett kérelmemmel együtt ellopták.. Persze ezért újabb feljelentést tettem, a válasz még nem érkezett meg.. Lehet, hogy azt is ellopták..
Szóval az iratokban elõadom hogy a Fidesz, az emberek megkárosításából (értsd. Meglopásából) -jelentõs, esetleg különösen jelentõs mértékben- jut bevételhez.
( Ugye tudja a Kedves Olvasó, hogy a Fidesz a választási kampányai során, mértékadó becslések szerint több milliárd tisztázatlan eredetû pénzt használ fel!?)
Ezek szerint a Fidesz milliárdos nagyságrendben rendelkezik olyan pénzösszeggel, ami teljességgel rejtett a pártok pénzügyeit ellenõrzõ intézmények elõtt. Ekkora összeget a világ minden részén befektetik valamibe. Vétek lenne ekkora összeget szalmazsákba tartani, hiszen ekkora összegnél még a kis hozamnál is mesés lehet a nyereség. Állítólag a Fidesz ribizlibe is fektetett. Ugye a ribizli fürtökben termõ gyümölcs, ami némi porcukorral finom nassolni való csemege. Persze itt nem errõl van szó. A ribizli az ügyészség titkos fedõneve az az:

Rizikómentes Biznisz Legfõbb Intézete
Nyílván az ügyészségen valakiknek igencsak csurran cseppen, hogy megéri a Fideszes ügyeket módszeresen végighazudni. Rizikómentesen, mert ugye az ügyészség saját magát ellenõrzi, és ugye egy ilyen ellenõrzés teljesen rizikó mentes. De talán a Fidesz zsákjában még így is marad egy kis lé abból a sok milliárdból. Azt mibe érdemes befektetni?
2010. június 4.én egy furcsa hírre lettem figyelmes. A Fidesz nyilatkozataiban államcsõddel riogatott, és ezzel mesterségesen elõidézte a forint árfolyamának esését. Nyilvánvaló hogy tévedésrõl nem lehet szó, hiszen a külföldi pénzügyi szakértõk értetlenkedõ nyilatkozatai után, a kormány szóvivõ és más kormánytagok is megerõsítették az elhangzottakat. Magyarországon államcsõd fenyeget.
Szegény forint meg akkorát esett hogy rossz volt nézni.. Lehet, hogy azért voltak olyanok, akik mindezt örömmel figyelték? Nyilván a Kedves Olvasó is tudja, hogy a nemzeti valuták ellen spekulánsok szoktak szervezett leértékelést kikényszeríteni, mert egy ilyen elõre tudott árfolyamesésen mesés összegeket lehet kaszálni, cirka néhány óra alatt.
Csak most itt a kormányon levõ Fidesz idézte elõ a nemzeti valuta árfolyam esését- szándékosan.
De nézzük meg a következõ példán, hogyan is néz ki ez a képlet.

a, a Fidesznek több milliárdja lehet amit ellenõrizetlenül mozgathat

b, a Fidesz szándékosan elõidézi a forint leértékelõdését
+_________________
= ? mi hiányzik a megoldáshoz?

A képlet megoldható, hogy ha az a+b, tételhez hozzáadjuk a következõ c, tételt.
c, a Fidesz olyan helyre fektetett be ahol a forint árfolyam esésen nyereség képzõdik.
Kedves Olvasó most végezze el a mûveletet, a+b+c, tétel = mesés nyereség!
Ugye Kedves Olvasó így már tudjuk kinél esett le a tantusz a Forint árfolyamesés után. Mint tudjuk rossz üzlet ugye nincs..
A Fidesz ígérete szerint be fogja vezetni a három csapást. Biztos befektetésre vágyóknak ajánlom a következõ tippet: fogadjanak nagy pénzben, arra hogy a Fideszes bûnelkövetõket semmilyen csapás nem éri. Ez egy tuti tipp, csak önnek!
Azért némi gond csak lenne ezzel a Fideszes forintos akcióval. Tudni illik, hogy még nem sikerült teljesen felszámolni a demokratikus jogrendet (folyamatban!). Így aztán egy vaskos könyvben, a címe: -A Magyar Büntetõjog Különös Része- ebben található egyebek mellett a Btk.270/A.§ (1) pontja, mely szerint:

a, Aki más elõtt olyan köznyugalom megzavarására alkalmas valótlan tényt állít hogy a közveszéllyel járó esemény bekövetkezik fenyeget, vagy
b, a köznyugalom megzavarására azt a látszatot kelteni törekszik, hogy a közveszéllyel járó esemény bekövetkezik vétséget követ el-

Azt hiszem egy államcsõd egy ország életében meglehetõsen megzavarja a köznyugalmat, lásd. Külföldi példák. Kedves Olvasó Önnek mi errõl a véleménye? Persze figyelemre méltó lenne az illetékes hatóságok véleményét is megismerni. Vajon õk mit szólnak mindehhez? Találgatások helyett javaslom, tegyünk egy próbát. Kérdezzük az illetékeseket: Az ismertettek miatt, Orbán Viktor kormányfõ, Országgyûlési képviselõ, pártelnök, a Fidesz, valamint ismeretlen személyek ellen feljelentést teszek a jogszabályokba ütközõ esetek miatt. Tekintettel, arra hogy az ismertettek kapcsolatosak a korábban általam kezdeményezett ügyek tartalmával, az az:

-2008. december.8.kelt. Merész-elek Kapitányság címû
-2009. szeptember. 16.kelt. A kecskegidák meg a farkas, és a farkasok juhásza címû
-2009. október. 16. kelt. Eltûnt személy bejelentése címû
-2009. november 27. kelt. A vizeshordó meg a farkas, és az uraság vegyesboltja címû
-2010. március. 26. kelt. A rák meg a farkas, és a keszeg tanácsa címû iratokkal,

feljelentést ezek tartalmát kiegészítve teszem meg.
Semmi gond, a RIBIZLI hivatal még egyet sem intézett el, az azokban foglaltak jelenleg is irányadóak. Semmi gond? Na várjunk csak! A felsorolt ügyekben a szabályok szerint már néhány nap alatt kellett volna határozni. Miért nem történik semmi az ügyekkel, Hohó! Várjunk csak! Az említett iratokban szó van róla, hogy a bûnelkövetõk esetleg Orbán Viktor ismerõsei. Aha. Lehet, hogy itt akadnak el az ügyek. Csakhogy az ilyesmi jogszabályokba ütközõ dolog. Egy tisztességes jogállamban büntetni is szokták az ilyesmit. Szóval az ismertettek miatt indokoltan vélelmezhetõ, hogy Orbán Viktor pártelnök, országgyûlési képviselõ, vagy környezetében élõ, vagy vele kapcsolatot tartó személy a felsorolt ügyekben, a Btk. 225.§, hivatali hatalommal való visszaélést, illetve a Btk. 256.§ (1) pontjába ütközõ hivatali befolyással való üzérkedést, valamint más jogszabályokba ütközõ cselekményt valósít meg, és így akadályozza a jogszerû eljárást.
Mindezekre tekintettel kérem az eljárás megindítását, figyelemmel, arra hogy fennáll a bûnismétlés, valamint a jogszerûeljárás meghiúsításának veszélye.


U.i.:
A feljelentést a Be. 172.§ (2) pontja értelmében, a bíróságnál, továbbá más intézménynél kezdeményezem, figyelemmel arra a tényre hogy az ügyben bírák, illetve bírósági ügyek is érintettek , valamint a tapasztalatok szerint az ügyészség nem rendelkezik a kellõ kompetenciával a Fideszeseket érintõ ügyekbenkelt.: Bodmér,2010.junius-09 Hajnáczki Csaba
A Merész-elek Kapitányság munkatársa..Majdnem elfelejtettem! Egy apróság megint hiányzik. Persze hogy a jogbiztonság. Mert ugye e nélkül a jogszabályok csak arra jók, hogy pénzt lehessen kérni a mellõzésûkért. A Fidesz engedélyezni szeretné a pálinkafõzést.. Világos, a pálinkaiváshoz való jog nem sérülhet.. Várjunk, hogy a joghoz való jogot is bevezessék? Mit tegyünk? Javaslom, inkább próbáljunk meg egy kis jogbiztonságot importból beszerezni. Hátha van valamerre egy kis elfekvõ készlet belõle. A Merész-elek Kapitányság a jogbiztonság import beszerzésébõl is részt vállal, és ezért -narancsos forintos jeligével- felhívást tesz közzé:

Felhívás


A Merész-elek Kapitányság a Magyarországon teljességgel hiánycikknek számító jogbiztonság, importból történõ behozatalának lebonyolítására, gyakorlott, nemzetközi -lehetõleg ENSZ- kapcsolatokkal rendelkezõ munkatársat keres, bonyolítói munkakörbe.

A bonyolító feladata:

a, a külföldi partnerek informálása a jogbiztonságot igénylõ hazai bûnesetekrõl

b, a jogbiztonság importjával kapcsolatos tárgyalások, hazaszállítás stb. lebonyolítása

c, a beszerzett jogbiztonság hazai jogintézményekben történõ ismertetése, bemutatása, igénytelenség esetén kihelyezése

Fontos! A jogbiztonság ellentételezése kizárólag vatikáni valutában történhet!

A bonyolítói munkakörre a pályázók a jelentkezéseiket -narancsos forintos jeligére- az alábbi címre küldjék:

..Most jut eszembe mér az email címemet is lopják! Mindegy, aki tud szerezni egy kis jogbiztonságot, bármilyen keveset, sürgõsen vigye be a legközelebbi jogintézménybe. Csak vigyázzon, nehogy ellopják.
Hozzszlsok
Mg nem kldtek hozzszlst
Hozzszls kldse
Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
rtkels
Csak regisztrlt tagok rtkelhetnek

Jelentkezz be vagy regisztrlj

Mg nem rtkeltk
Bejelentkezs
Felhasznlnv

JelszMg nem regisztrltl?
Regisztrci

Elfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse
Könyv beszerzése
Januártól a könyv, itt rendelhetõ meg!
Kattints az alábbi képen a könyvre!