2021. Oktber 22. 05:27
Hatsg bnz!

- Hungyar videi
- Leparcarmen videi
Az oldal videi

Ajnl:

- Tigz vs Eskdtszk
- PJP vs EDV ZRT
Navigci
Fõoldal
Hírek
Cikkek
Letöltések
Linkek
Kapcsolatfelvétel
Galéria
Keresés
RSS Hirek

Hanganyag
Videók
Dózis hírek
1. Mecseki mocsok

2. Pszichológiai szakvélemény

3. Autó tolvaj Fõbíró!

4. Belépési kérelem

5. viz-gáz

6. A képlet

7. Tigáz vs Esküdtszék

8. "INTHETÕ Magyar állampolgár"

9. Minden mindegy

10. Döntöttem

11. Közölmény

12. Ország a Nép ellen

13. Értelmetlen hatóság!

14. Sokezeréves összefüggés.

15. KÁL ÕRZÕJE!

16. Tisztelt Miniszter Úr!

17. "...minek nevezzelek?"

18. Téboly

19. Rólunk...

Hírek oldalra...
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Kapcsolat
Cím:
Jásdi Kiss Imre

E-mail:
jki.jasdikissimre@gmail.com

Facebook: imrejasdikiss

Telefon: 0036 20 413 4996
RSS
Hrek

Cikkek

Letltsek

RSS - Puzdra oldal
RSS - Magyar Valós Hírek
Boldog B??k??s Kar??cs...
Eur??pa vesz??lyben...
A csapda... avagy fogl...
Nemzeti v??szhelyzet! ...
M??rcius 15....
RSS - Hun Unio
A fideszes cigány, a templom egere, meg a Másé
Mitõl állt fel a templom egerének a farka Felcsútkörnyékén?

-Felcsúti rém-mesék sorozat-

Ez a mese igaz történet. A szereplõi is valódi személyek. Ezért ha a saját dolgaidban ráismersz valamelyikükre, szükség esetén sürgõsen fordulj az illetékes bûnüldözõ szervhez.

FONTOS! Ez a mese megzavarhatja a Fideszesek nyugalmát. Ezért ez az irat szabadon másolható és továbbítható! Kereskedelmi forgalomba nem hozható! Minden jog fenntartva!

FIGYELMEZTETÉS! A szöveg érthetõségének elõsegítése érdekében, a szöveg az írói metaforák érzelemdúsabb kifejezésére, az aktuális szlengnek megfelelõ, de archaikus kifejezéseket is tartalmaz, ezért az olvasása tizenhat éves kor alatt - kizárólag szülõi jelenlét mellett ajánlott!

Valamikor régen, amikor még a cigányok is hegedûvel játszottak, amikor Orbán falvát is csak Felcsútnak csúfolták, akkor élt Felcsúton egy szegény cigány legény. Lõrinc az apja után örökül kapta a Mészáros nevet, de bizony hiába kotorászott a batyujában, mert más egyéb nemigen volt abban útravalóul. Bizony a Felcsúti Mészáros Lõrinc szegényebb volt a templom egerénél.

Hanem aztán ennek a Lõrincnek nagy volt a bánata, amikor meglátta, hogy másnak van, neki aztán meg nincsen. Sóvárgott is eleget szegény, amikor meglátta a Másét. Búbánatában el is szegõdött brácsázni a más vállalkozásába, merthogy neki még saját bótra sem futotta. Húzta-vonta a gázcsövet a Lõrinc nap, mint nap a Váli völgyben, ..de egyszer aztán váratlanul a Lõrinc fõnökét, a vállalkozót, magához rendelte a teremtõ..

Azt a cigány teremburáját! Ennek aztán a fele sem tréfa! Megrettent a Felcsúti Mészáros Lõrinc. Most aztán oda lesz a más vállalkozása! Olyannyira megszállta a Lõrincet a rémület, hogy ijedtében gyorsan a hóna alá kapta a néhai fõnök komputerét. (azon voltak a gázra vágyó ügyfelek adatai) Meg aztán a néhai vállalkozó autóját, tele szerszámostul, (számla nélküli kacat - ne kallódjon már az örökösnél) aztán, uzsgyi! Meg sem állt a Lõrinc az APEH irodájáig. Ott meg ijedtében kért rögtön egy adószámot. Legyen már egy vállalkozása is, ha már úgyis minden más egyebe van hozzá..

Így történt, hogy a Felcsúti Mészáros Lõrincé lett a Másé. No de aztán az a Fideszes cigány vesse a Lõrincre az elsõ követ, amelyik az õ helyében nem ezt tette volna! Szóval, megvoltak szépen - kettesben. A Lõrinc meg a Másé. Az emberek meg a Váli völgyben, ha a házukba gázt akartak, ezen túl a Lõrincnek pengettek. Áramlott is már a gáz a Váli völgybe jócskán, a lóvé meg a Lõrinchez, (az is jócskán) amikor a Lõrincnek sikerült leelõznie a templom egerét, éppen egy Fideszes arasszal.

De egyszer aztán Felcsúton tanyát ütött a Viktor..

Hogy aztán ennek a Viktornak melyik öreganyja volt a cigányvajda szobalánya? Hát.. Azt bizony arrafelé senki sem tudta.. De mit ad az a teremtõ cigány atya úristen, ennek a Viktornak is nagyon tetszett a Másé. Hanem mikor ez a Viktor megtudta, hogy másnak van Felcsúton focicsapata, neki meg aztán nincsen! Na, az volt aztán még csak egy cifra eset Felcsúton! El is öntötte a Viktort a sárgaláz (narancssárga) rögvest. Aztán a nagy sárgaságtól felhevülve, hamarjában el is vette a Viktor a Másét. Azóta van a Viktornak Felcsúton focicsapata, másnak meg azóta nincsen..

Így történt, hogy Felcsúton az Orbán Viktoré lett a Másé. Hanem aztán az az Oxfordban tanult Fideszes cigány vesse a Viktorra az elsõ követ, amelyik az õ helyében nem ezt tette volna! Beszélik, olyan hitvány az Oxfordi iskolarendszer, hogy ott a Másét nem hozzák szóba soha. Az isten tudja miért, de állítólag azon a vidéken már úgy születik mindenki, hogy tudja - tisztelni kell a Másét..

Így vagy úgy, de egy valamire való Fideszes nem lehet meg futball-pálya nélkül. (ha meg már focicsapata is van, akkor meg pláne nem) Ezt beláthatja akárki. Ezért aztán a Viktor is gondolt egyet, és nekifogott befüvesíteni Felcsút boldogabbik felét. Zöldült már a fû Felcsúton szépen, de egyszer aztán kiderült, a fû alatt - de bizony a telek is a Másé..

Tyû! Azt a cigány rézangyalát! Hát nem elég hogy az engedély is csak úgy imitt-amott! Aztán még ráadásul a fû alatt a focipálya is a Másé! Hanem aztán ezt a Viktort nem olyan fából faragták, hogy megijedt volna az a saját árnyékától. De bizony nem félt az még a Másétól sem! Nosza rajta, a Viktor gondolt még egyet. Aztán gyorsan rábízta a Lõrincre a foci-akadémia építését. A Felcsúti Mészáros Lõrinc úgyis nagyon érti hogyan kell a fû alatt mûvelni a Másét..

Hanem erre a Felcsúti fû alatti sertepertére, felfigyelt a FARKAS! Ez a FARKAS elég nagy FARKAS volt, ráadásul meglehetõsen igazi FARKAS is volt. Mert ha nem így lett volna, a végrehajtó sem õ lett volna.. De mivel a FARKAS igazi volt, na meg aztán Tibor is volt, így aztán õ volt a FARKAS Tibor önálló bírósági végrehajtó Felcsútkörnyékén. (teljesen önálló, egyedül csak a Fidesztõl függött) No de aztán ez a FARKAS szerette ám csak igazán a Másét! Ha a FARKAS megtudta, hogy másnak van! Háza, fizetése, (hajaj) addig nem nyugodott, amíg másnak egy kanyi vasa sem maradt (lehetõleg ház nélkül persze). De legjobban mégis a gyerekeknek járó juttatásokat kedvelte..

Hanem aztán amikor ennek a FARKASNAK a fülébe jutott hogy a Lõrinc, meg a Viktor hogyan szeretik a Másét.. Hûû! Azt a cigány árgyélusát! Még a szája is tátva maradt a FARKASNAK az álmélkodástól (pedig elég nagy szája volt ám neki). Na, gondolta a FARKAS - ezek aztán nagyon vágják a pitét ott Fölcsúton! No, de én sem vagyok ám hitványabb Fideszes cigány mint ezek! Elmegyek Felcsútra, aztán szólok nekik - vegyenek be engem is a bandába. Így legalább nem fog molesztálni az a sok anyuka, amelyiknek fölzabálom a gyes-ét.

(Mert azt illik ám tudni Kedves Olvasó, hogy a Fejér Megyei jogintézményekben, a Viktornak /meg a nénak/ a pereputtya intézi ám a jognak a intézését. Mármint hogy kinek van joga a jogtalanhoz, aztán meg kinek nincs joga még a jogához sem. Tetszik érteni?)

(Hogy vágott volna bele annak a bíróságon matató öreganyjának a nyoszolyájába az a sistergõs kénköves cigány istennyila annakidején - a szerz. megjegyz.)

..Szóval a FARKAS pályára lépett Felcsúton. Hát persze hogy bevették. Egy ekkora cigányt nem lehet kihagyni a Felcsúti bandából.. Nem is volt gondja a FARKASNAK ettõl fogva. Felfalhatta a Másét, szõröstül-bõröstül, házastul-gyerektartásostul. Hálából küldött is a FARKAS Felcsútra, fûmagra valót, amennyit csak tudott. Csak küldte-küldte a FARKAS a szecskát Felcsútra (persze úgy Fideszes cigány módra, a fû alatt) vég nélkül. Amit aztán már sehogy sem tudtak a Felcsúti foci-akadémiába belevetni, azt a keveset a Viktor rábízta a Fideszes Lõrinc káeftéjére. Ott õrzik a Viktorét, meg a Másét. Aki nem hiszi, járjon utána..

Így történt, hogy már hárman szerették a Másét, Felcsútkörnyékén. (De õk aztán nagyon) A Viktor hantázott, a FARKAS gyantázott, a Lõrinc meg kontrázott. De aztán a koldus szegény-cigány legény, a végire meg úgy kikupálódott, hogy a Mészáros Lõrinc lett a Felcsúti, Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia Elnöke. (na erre varrjál gombot) Hanem aztán a Fideszes Lõrinc a legújabb Audiján úgy neki iramodott, hogy a templom egere bottal üthette a nyomát. Ezért aztán, amikor a templom egere rádöbbent hogy milyen fürgék, meg sportszerûek a Fideszes cigányok, feladta a versenyt, és gyorsan be is dobta a törölközõt.

A templom egere szomorúan bandukolt Felcsútkörnyékén. Már törölközõje sem volt szegénynek, amikor egyszer csak megbotlott valamiben. Hanem aztán amikor jobban megnézi, látja ám hogy nem más az amibe belebotlott, mint a Másé. Meglepõdve kérdi tõle - Hallod e te Másé! Ugyan mond má, hogyan lettél te ilyen kevés?

Tudod - felelte a Másé - Felcsútkörnyékén a Fideszesek mindig lecsíptek belõlem, aztán csak ennyi maradtam. Azt a Fideszes kormos kandúrját! Hanem a templom egere úgy meglepõdött, amikor ezt meghallotta, hogy még a farkát is felfelé kunkorította izgalmában. De aztán éppen arra masírozott a paragrafus. Kérdik tõle illendõen - hallod e te paragrafus! Aztán mi jogon sétafikálsz te itt Felcsútkörnyékén, ráadásul póráz nélkül?

Én most éppen illegalitásba vonulok - felelte a paragrafus. A Felcsútkörnyéki bíróságon velem szokták betakarni azt a sok Fideszes szennyet-okádékot, de már olyan nagy volt a bûze hogy inkább elszöktem onnét. Azt a fideszes tejfölös köcsögjét! Hanem amikor a templom egere ezt meghallotta, hogy milyen cigány munka folyik a Felcsútkörnyéki bíróságon, bizony úgy meglepõdött, hogy még a farka is lekonyult hamarjában.

Így történt, hogy összetalálkozott a három barát, aztán meg is fogadták - az veti közülük az elsõ követ a Fideszesre, amelyikük elõször találkozik vele..

A templom egere, a Másé, meg a paragrafus, leültek Felcsúton, a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia mellé, az árok partjára. Aztán rágyújtottak egy Lõrinc-ûzõ nótára:

Egy cigány legény röf-röf-röf.
Trombitálgat töf-töf-töf.
A Fideszes víg ormánya,
a Másét túrja döf-döf-döf.

Jön a FARKAS meglátja.
Örvendezve kiáltja.
Jól van Lõrinc, röf-röf töf-töf,
a Viktor is így csinálja!

Most már hárman zenélnek,
a Máséból megélnek.
Töf-töf-töf-töf,
röf-röf-röf-röf,
a fideszes legények!

A templom egere, a Másé, meg a paragrafus még most is ott ülnek Felcsúton, az árok partján, ha közben a FARKAS azóta fel nem falta õket..

A Felcsúti, Fideszes Mészáros Lõrincnek sikerült az élet!
És te hogy boldogulsz?
Te is két kézzel eszed a mackósajtot?

Summa, summarum, de az dörgés Kedves Olvasó hogy Felcsútkörnyékén viszik a Másét, mint a cukrot a Fidesz kormány beiktatása elõtt. Mindez persze a hivatalokban trónoló sarzsikat egyáltalán nem zavarja, hiszen a Merész-elek Kapitányság munkatársát /Hajnáczki Csaba/ érintõ ügyekhez már számtalan esetben csatolva lettek olyan iratok - amelyek alapján teljesen nyilvánvaló, hogy a Felcsúti Fideszes körökhöz kapcsolódó személyek bûncselekményeket valósítanak meg.

Azonban ez ügyben intézkedésre hivatottak, így például Dr. Szekeres Mónika, a Bicskei Bíróság Elnöke - nem nagyon borzolja a tollát, hogy emiatt érvényt szerezzen a jogszabályoknak. Sõt! Az a büdös ribanc inkább még a Fideszes bûncselekmények eltusolására törekszik.

Ezért aztán a Felcsúti, Fideszes Mészáros Lõrinc és bûnözõ társai, köszönik szépen, de prímán megvannak. Kisebb gikszer elsikálásáért, a Fideszes Lõrinc az illetékes súlyának a dupláját használja a lepasszolandó jatt szorzószámaként, azonban nagyobb gáz esetén, a korrupt ügyész/bíró, a saját testtömegének, a sokszorosának a szorzatát is magáénak tudhatja a kialkudott pénznemben.

Mindez a kialakult szokásjog alapján meglehetõsen olajozottan mûködik Felcsútkörnyékén. Ezt a gyakorlatot egyedül még az ilyen eljárások kárvallottjai nem tudták még teljesen megszokni.. Azonban ezeknek az ügyleteknek a szokásjog mellett, a magasabb szintû jogszabályokban is van kompetens megfelelõje. Így más jogszabályok mellett, a Büntetõ Törvénykönyv 250§ - 256§ -ig terjedõ szakasza, a közélet tisztasága elleni bûncselekményeket - vesztegetés, befolyással üzérkedés- börtönbüntetés kiszabásával bünteti. Azonban a Fideszes Lõrinc az ügyleteit elõre kitervelten, nyereségvágyból, nyilván bûnszervezet részeként követi el, tehát a jogsértés minõsített esete is megállapítható lenne. Ennek megfelelõen a Fideszes Lõrincnek és bûntársainak akár nyolc évnyi börtön is járhatna. (az érvényben lévõ jogszabályokat figyelembevevõ, pártatlan és elfogulatlan, tisztességes eljárást feltételezve)

Tekintettel arra, hogy a Felcsúti, Fideszes Mészáros Lõrinc személyével kapcsolatba hozható jogszabályt sértõ ügyletek, meghaladhatják a különösen nagy értékét, valamint a jogszabályt sértõ esetek elterjedtsége, és számos embert megkárosító jellege miatt, a bûncselekmény a társadalomra nézve különösen veszélyes - ezért, a Felcsúti, Fideszes Mészáros Lõrinc és társai ellen, különféle, jogszabályt sértõ cselekmények elkövetése miatt, büntetõ eljárás megindítását kezdeményezem.

A Felcsúti, Fideszes Mészáros Lõrinc és társainak, jogszabályt sértõ tevékenységét ismertetõ további információk széles skálája megtalálható: a Bicskei Városi Bíróság, B.159/2009. számú, -Vigyázat! Veszélyben vagyunk! A Fideszesek lopnak! - feliratú plakátok tárgyában folyó ügyhöz mellékelten, valamint számos hivatal, számos ügyéhez csatoltan

Csatolt iratok:

1, a Merész-elek Kapitányság által csatolt irat:

2, más - szintén károsult állampolgár által csatolt irat:

U.i.: Az ügyben eljáró ügyész/bíró által meghozott intézkedés - a büntetõ és szabálysértési felelõsségének tudatában tett nyilatkozatnak minõsül - abban az értelemben, hogy az ügyben intézkedõ ügyész/bíró tisztában van a jogszabályok által a hivatali személyére rótt kötelezettségekkel, és ismeri a Be. 6.§ 1 pontjának, valamint további jogszabályoknak, a megismert bûncselekmények esetében alkalmazandó, elõírt utasításait.Kelt.: Bodmér. 2011 augusztus 23 Hajnáczki Csaba

a Merész-elek Kapitányság munkatársa :)

Szintén károsult, további állampolgár aláírása:

A közérdeklõdésre figyelemmel, a Merész-elek Kapitányság figyelemmel kíséri a piacon megvásárolható ügyész (bíró) Kg/Ft. áron számított aktuális középárfolyamát. Ezért kérem, a Felcsúti. Fideszes Mészáros Lõrinc éppen aktuális ügyében - éppen nem a jogszabályoknak megfelelõen intézkedõ - ügyészt (bírót), hogy az üggyel kapcsolatos értesítését, az alábbi formula szerint kitöltve szíveskedjék a Merész-elek Kapitányság címére küldeni:

1. sz. példa:
ELUTASÍTOM: mert- bla-bla-bla-pont/dátum; Ügyész aláírása: Dr. Nagyzsebû /Kg/mázsahúsz

2.sz. példa:
Válaszadás nélkül irattárba helyezem: azért mert csak-pont/dátum; Ügyész-mûvész-nõ aláírása: Dr. Nagyfenekû /Kg/nyolcvanhét

Ezzel akkor meg is volnánk. De most hogy elõre borítékba helyeztük a Fideszes bûnözõk elleni eljárások végeredményét, vajon most már elégedetten hátradõlhetünk a hintaszékünkben a csodára várva? Azt hiszen egyáltalán nem. Ha kicsit jobban belegondolunk, nem tettünk mást, hogy másoktól várjuk el a saját jogainkkal való törõdést. Ugye te is emlékszel még arra Kedves Olvasó, hogy a közelmúltban kiderült: Felcsúton fizették a legtöbb adót Magyarországon. A sajtó munkatársainak a mai napig sem sikerült a titokzatos milliárdos kilétét felfedni. Vajon ki lehet õ? És mibõl tett szert erre a hatalmas vagyonra?

Magyarországon egyre nõ az eladósodott-elszegényedett emberek tábora. A végrehajtók gyakran szabad prédaként kezelik az embereket. Eközben pedig titokzatos milliárdosok bukkannak elõ a semmibõl. Vajon milyen sors vár azokra az egyre növekvõ számú eladósodott emberekre, akik végrehajtás alá kerülnek? A Felcsútkörnyékén szerzett tapasztalatok alapján a nagy biztonsággal feltételezhetõ: az eddigi szerzeményük, meg a jövõbeli keresményük is biztos helyet talál majd valamelyik -talán éppen Felcsúti-Fideszes milliárdos vagyona közt. Nem mintha valakit vigasztalna, de nem ez lesz az elsõ eset a történelem során, hogy valakik a mások nyomorúságából gazdagodtak meg. Pedig a jogszabályok ezek ellen megvannak. Az ügyészségek-bíróságok prímán felszerelve, az ítészek székei elfoglalva. A fizetésük rendre kiutalva.. De vajon akkor hol lehet mégis a hiba?

Bizony Kedves Olvasó, a hibát saját magunkban is kell keresnünk. Sajnos Magyarországon az emberek nem fordítanak elég hangsúlyt a jogaikra. Igaz, senki sem tanított bennünket a jogainkkal való törõdésre, de sajnos természetesnek gondoljuk hogy a saját jogainkat mások intézzék, képviseljék.

És bizony a mi hanyagságunkat látva, a hivatalokban akadnak olyan elvetemültek, akik a bûnre kapható politikai körökkel összekacsintva gyorsan megtollasodnak a mi kárunkra. Mi tehát a megoldás?

Törõdjünk többet jogainkkal! Ha valaki szereti a hazáját, akkor törõdik a hazájában a mások jogaival is. Azért hogy ne maradjunk magunkra, védjük egymás jogait. Ha többen vagyunk, többre is juthatunk. Kedves Olvasó, neked mi errõl a véleményed?

Szeresd a hazát - Védd a Másét!
A Merész-elek Kapitányság felhívása!
Aggódsz saját jogaid, és más értékeid miatt? Védd a Másét!

A jogszabályok arra valók hogy védjék az emberek jogait, értékeit. Mindez azonban csak akkor fog mûködni, ha az emberek is védik, és számon is kérik a jogaikat.

Vigyázat! A Fideszesek szeretik a Másét!

Felcsútkörnyékén már bevezetett gyakorlat, hogy sárba tiporják a jogot, azért hogy büntetlenül elvehessék a Másét! Magyarországon máshol is így fognak tenni, azért hogy ott is elvehessék a Másét!

Szeretnéd ha jogaid, meg más értékeid is biztonságban lennének?
Védd a Másét! A saját dolgaid akkor lesznek biztonságban, ha a Másé is ott lesz!
Csatlakozz a Facebookon a Merész-elek Kapitányság felhívásához, és védd a Másét!

Ma két Magyarország van. A rablók országa, meg az áldozatok országa. A sikeres országok egyik titka, a jogszabályok alapján mûködõ jogállam, ahol mindenki joggal bízhat a bûnüldözõ szervek jogszerû mûködésében. Magyarország akkor fog felemelkedni, ha a törvényt a bûnözõk ellen fordítják, és csak egy Magyarország lesz, ahol a jogszabályok mindenkire vonatkoznak. Magyarországon ez még nem így van. Magyarországon ma még egyre több embert fosztanak meg a jogaitól a hatóságok segítségével, azért hogy a szegények javain titokzatos milliárdosok osztozhassanak.
Vigyázat! A Fideszesek el is veszik a Másét!

Csatlakozz a Merész-elek Kapitányság felhívásához és jelöld a Facebook/Hajnáczki Csaba/oldalát

Ha szereted Magyarországot, ha szereted a hazádat, védd a Másét!
Egyetértesz azzal hogy a törvényt a néplopó-bûnözõk ellen fordítsák?
Védd a Másét! Hogy neked is több maradjon!

Lájkold a Merész-elek Kapitányság felhívását!
Szeretem Magyarországot!

Merész-elek Kapitányság
Lájk :)
Hozzszlsok
Mg nem kldtek hozzszlst
Hozzszls kldse
Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Bejelentkezs
Felhasznlnv

JelszMg nem regisztrltl?
Regisztrci

Elfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse
Könyv beszerzése
Januártól a könyv, itt rendelhetõ meg!
Kattints az alábbi képen a könyvre!