2021. Oktber 22. 06:00
Hatsg bnz!

- Hungyar videi
- Leparcarmen videi
Az oldal videi

Ajnl:

- Tigz vs Eskdtszk
- PJP vs EDV ZRT
Navigci
Fõoldal
Hírek
Cikkek
Letöltések
Linkek
Kapcsolatfelvétel
Galéria
Keresés
RSS Hirek

Hanganyag
Videók
Dózis hírek
1. Mecseki mocsok

2. Pszichológiai szakvélemény

3. Autó tolvaj Fõbíró!

4. Belépési kérelem

5. viz-gáz

6. A képlet

7. Tigáz vs Esküdtszék

8. "INTHETÕ Magyar állampolgár"

9. Minden mindegy

10. Döntöttem

11. Közölmény

12. Ország a Nép ellen

13. Értelmetlen hatóság!

14. Sokezeréves összefüggés.

15. KÁL ÕRZÕJE!

16. Tisztelt Miniszter Úr!

17. "...minek nevezzelek?"

18. Téboly

19. Rólunk...

Hírek oldalra...
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Kapcsolat
Cím:
Jásdi Kiss Imre

E-mail:
jki.jasdikissimre@gmail.com

Facebook: imrejasdikiss

Telefon: 0036 20 413 4996
RSS
Hrek

Cikkek

Letltsek

RSS - Puzdra oldal
RSS - Magyar Valós Hírek
Boldog B??k??s Kar??cs...
Eur??pa vesz??lyben...
A csapda... avagy fogl...
Nemzeti v??szhelyzet! ...
M??rcius 15....
RSS - Hun Unio
viz-gáz
Barátaimtól kapom a visszajelzéseket, hogy nincs összefüggésekben tényfeltáró írás a honlapokon.
A Link és a HUN POLGÁRI JOGOKAT PÁRTOLÓK EGYESÜLETE.com Link

Ez a mostani is a két honlappal együtt érthetõ, de összefoglalok, és elõrevetítek pár dolgot.
A víz kettõ gázból, az oxigénbõl, és a hidrogénbõl áll. A föld mélyében meleg, és szén található.
A lejutott víz a melegtõl kettõ gázára szakad szét. A hidrogének, négy darab a szénnel CH4-et alkotnak, az oxigének, kettõ darab a szénnel CO2-t alkotnak. Pontosan kettõ vízmolekula lép akcióba, kettõ szénatommal. A kettõ gázt BAR-nak és BÁR-nak nevezték, de a nyomásra használjuk még ma is ezeket a meghatározásokat. BAR és BÁR egybeolvasva rámutat a tényre, hogy kik is azok a BARBÁROK. A BAR-láng, peremes -piramis elemzéséhez a veszprémi elõadás a legemészthetõbb, itt most nem megyek bele, megnézhetõ a Link -n

Minden ÕSI TUDÁSUNK, és ÕSI ENERGIÁNK azok kezében van akik hatezer évvel ezelõtt még ISTENNEK tartottak bennünket, mikor összefutottunk a sivatagban. Pásztabot, puzdra csõ, körosztó, stb. érthetetlen fogalmak számukra még ma is, de a Szkíta PÁN-tengelyt sikerrel szétrombolták, kifosztották. A Ja-PÁN, Es-PÁN-tengely itt PÁN-nonián húzódik keresztül, ráadásul Oszto-PÁN település, és PÁN-nonhalma alkotta egyenes, merõlegesen osztója is. /puzdra.com/
Hab a PÁN tortán, hogy Bakonykop-PÁNynál metszik egymást, és mindez URU-PÁN-ban EURÓ-PÁ-ban történik, / A rovás-körírás „N” végébõl lesz a föníciai „E”/ PÁN-dora szelencéjét kinyitottam, de sajnos nagyon rossz hír van legfelül. Ha a víz H2O-ból képzõdött CH4-et szivattyúzzuk, leengedjük, akkor a nemkívánatos másikkal is számolnunk kell. Nem lehet a légtérben, mert akkor már megfõttünk volna, nem dolgozhatták föl a növények, mert ezek pont fordított állapotot mutatnak, csökkennek. BÁR-anya, azaz BARANYA itt alattunk fogadja magába az alsó Dunát, amit régebben „ISTER”-nek hívtunk. Innen alólunk büfög szét a százhatvanhat millió köbméternek megfelelõ mennyiségû kettõ gáz óránként. Igen Óránként 166 millió köbméter vízbõl BÁR-anya gázpárt csinál. Ha csak a jegyzett történelem eseményeit ennek tükrében vizsgálod, minden más képet mutat. A CO2 is itt van alattunk.

Látszólag témát váltunk, de nemsokára a mi van alattunkhoz érünk itt is.
A BABBA-LEYA, ma BIBLIA minden törekvése ellenére sem tudta megváltoztatni azokat az eredet magyarázatokat, melyeknek eszközei, eseményfolyamatai csakis magyar nyelvi alapokon értelmezhetõk. JÉZUS Krisztus mint körosztós a TAR-TÁJ felett épített KÁL-vonalon teszi a TARSOLYOS-ok dolgát. Része a Szkíta-birodalmi mûködésnek, igazi URU-vá válik. A pásztaURA lesz, azáltal, hogy URA a pásztázás tudományának. Az UR mindig a tudás bírását jelenti. A mai OROSZLÁNY is az URUS LÁY, geológiailag értelmezhetõ rendszerben elfoglalt helye alapján kap logikus nevet. A szén fölött itt sincsen erdõ, tehát TAR a TÁJ. A vízzel ÁRasztás tudománya megint URU lesz az ÁR VÍZ URA szóban. ÁRVISURA. A tar tájból tartályt csinálni a tér képezésével lehetséges. Az ÁR lukat, vagy lukasztót jelent. Az ÁR víz, a lukakon szabályozott vizeket jelenti.
TA benne értelmet mutat a szóösszetételekben. TA -URUS a „S” okán már cselekvést határoz meg.
A dinosaurus szóban dino körbeírásával olvasható ODIN AZ URUS összefüggés.
A VIZ PEREM VESZPRÉM, PEREM ÁR TÓNus PEREMARTON így kapnak értelmet, illetve ezen értelembõl kapják neveiket.

Az épített táj, illetve TÉR, amit KÉPeztünk ilyen olvasata minden kultúrát megelõzõ hatalmas Szkíta-birodalmi világkultúrát bizonyít. A kultúra évszámai, és a jégkorszak idejének egybevetése nyilvánvalóvá teszi, hogy minimum kettõ lefagyásból származó tapasztalat alapján szabályozzuk a gázokat. A BAR-ka rovás-körírás szerint a KABAR törzs nevét adja. A kicsi nyomással feljövõ, becézett „ka” gáz itt van alattunk.
A zsidó, szanszkrit, germán, keresztény alapok ezekbõl a BARBÁR gázfejlesztési fogalmakból építkeznek. Nemzetünk beszélt nyelve rettenetes veszélyt jelent számukra, azokra a kitalált legendákra, kiváltságokra, hamis istenekre, kikre hivatkozva fosztogatják, gyilkolják a világot hatezer éve. Nézzetek rá a purim ünnepre! Mit is ünnepelnek az URU-PÁN medencéjében idegenek. Attól hogy kétezer éve megölték egy tanítónkat, én nem hiszem a torz tanokat. Attól hogy ezer éve megölték az utolsó PÁN-herceget, Koppányt, én nem hiszem, hogy szent a gyilkosa. Attól hogy nem oktatják Magyarországon a világ legõsibb kultúrlenyomatát a rovásírást, én nem hiszem, hogy civilizált a nyugat. Mióta fölfogták kik a Szkíták, mekkora az a tudás amivel átmentettük a bioszférát a jégkorszakon, azóta mindent elkövetnek a tudás bizonyítékai, a nemzet ellen.

Mitõl KÖZTÁRSASÁG a Köztársaság, a puzdrán olvasható. 2011. október. 23.-án az ország közjogi méltóság nélkül marad. Mindenki megmagyarázza miért olyan fontos elutaznia. 2000 idegen katona tartózkodik az ország területén. A legnagyobb hadgyakorlat esik véletlenül arra az évfordulóra, melyet egyetlen vezetõnk sem vállal föl. Akik itthon maradnak a NATO repülõk közelében lesznek. Az a katonaság kapott tömegoszlató helikoptereket, aki tûri a HAARP-olást. Ki ül a gépbe?
A széndioxid gáz itt van alattunk. A Kolontár-i tömeggyilkosságról írtakra emlékeztek még? Nem tévedtem. A TÖMEGGYILKOSSÁG már beigazolódott, az oka is kiderül nemsokára, ha 23.-án nem tudnak elárasztani benneteket szén-dioxiddal. Egy becsapódást vetítenek elõre, megint valami mûhold. Itt ülünk a gáz tetején. Kolontáron iszap volt. Légi mozgás a hadgyakorlat. Kolontáron a Balaton fényképezése volt. A Nemzet kultúrája a célpont. Kolontáron az altemplom volt, amit ki is raboltak. Felelõsök most senki, itthon se, Kolontáron természeti katasztrófa az iparigát szakadás.

A szén-dioxid =CO2 nehezebb fajsúlyú mint a levegõ. Ha a felszínre tõr kettõ perc alatt végez mindenkivel. Hatalmas barlangjainkból ki vagyunk zárva. Légókiképzést nem kaptak az emberek.
Az õrlángok, õrtüzek erre az esetre lettek meggyújtva annak idején. A CO2 elfolytja a tüzet. Nem véletlen torzultak el ezek a fogalmak.
Rettenetesen büszke vagyok õseim tudására. Viszont azt látom, hogy pontosan ezzel a tudással ölnek meg benneteket anélkül, hogy sejtésetek lenne róla mi a jogos örökségetek. A világ leggazdagabb országát a gazdagsága miatt butították olyan mélyre, hogy a tömeggyilkosságokat saját polgáraival követtetik el. Az államunk fosztogatja a Nemzetet. Állami vezetõk tömeggyilkosságokat adnak-vesznek. Mór, Kolontár a közelmúlt. Mi kell még, hogy kinyíljon a szemetek? Ebben a békeidõben több Magyart öltek meg, mint Izland teljes lakossága. Autótolvaj rendõrök tartóztatnak le október 05.-én. Soós, Gelencsér Fejér-megyei bírósági klán fedezete alatt, Soós, Gelencsér E.ON, TigázDSO néven fosztogatja a kiszolgáltatott lakosságot. Minden kifizetett forintotok tolvajok kezébe kerülnek, és csak annyi kerül vissza az országba, amennyi ellenetek kell.
Semmi sem állítja meg õket, ha mi nem. Kintrõl távvezérelt bûnözõk. Adómentes ország lehetnénk, csak azért fizetünk, hogy beledögöljünk. A gazdasági helyzetünket semmi sem indokolja, csak a Nemzetpusztító szándék. Ne menjetek az utcára! Mondjátok Ti is, hogy meghívtak benneteket valahova! Gondoljátok végig kit fizettek, az mire használja a pénzeteket! Hétfõtõl pedig saját hatáskörbe hozzatok döntést, és tartsátok is be!
HELYEZZÜK VISSZA AZ ORSZÁGOT JOGAIBA!

Áldás Jásdi Kiss Imre a PJP elnöke

Hozzszlsok
Mg nem kldtek hozzszlst
Hozzszls kldse
Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Bejelentkezs
Felhasznlnv

JelszMg nem regisztrltl?
Regisztrci

Elfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse
Könyv beszerzése
Januártól a könyv, itt rendelhetõ meg!
Kattints az alábbi képen a könyvre!