2020. Augusztus 15. 11:56
Hatóság bűnöz!

- Hungyar videói
- Leparcarmen videói
Az oldal videói

Ajánló:

- Tigáz vs Esküdtszék
- PJP vs EDV ZRT
Navigáció
Főoldal
Hírek
Cikkek
Letöltések
Linkek
Kapcsolatfelvétel
Galéria
Keresés
RSS Hirek

Hanganyag
Videók
Dózis hírek
1. Mecseki mocsok

2. Pszichológiai szakvélemény

3. Autó tolvaj Főbíró!

4. Belépési kérelem

5. viz-gáz

6. A képlet

7. Tigáz vs Esküdtszék

8. "INTHETŐ Magyar állampolgár"

9. Minden mindegy

10. Döntöttem

11. Közölmény

12. Ország a Nép ellen

13. Értelmetlen hatóság!

14. Sokezeréves összefüggés.

15. KÁL ŐRZŐJE!

16. Tisztelt Miniszter Úr!

17. "...minek nevezzelek?"

18. Téboly

19. Rólunk...

Hírek oldalra...
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Kapcsolat
Cím:
Jásdi Kiss Imre

E-mail:
jki.jasdikissimre@gmail.com

Facebook: imrejasdikiss

Telefon: 0036 20 413 4996
RSS
Hírek

Cikkek

Letöltések

RSS - Puzdra oldal
RSS - Magyar Valós Hírek
Boldog Békés Karácsony...
Európa veszélyben...
A csapda... avagy fogl...
Nemzeti vészhelyzet! (...
Március 15....
RSS - Hun Unio
Autó tolvaj Főbíró!
Autó tolvaj Főbíró!

A Fejér-megyei Bíróságon teljesen mindegy ki az elkövető, /móri ügy/az is mindegy ki a fel, vagy alperes. Mindegy van e bűncselekmény, mert Soós Gyula portáján az lesz az ítélet, amit a rabló és barátai a legjövedelmezőbbnek tartanak. Ha őfelsége rettenetes hatalmától nem reszket a szerencsétlen felperes, akkor besegít az ijesztgetésbe az ORFK dandártábornagyi Szabadfi Árpád. Kezdjük az okiratokkal:

K.22.884/2006/5. IDÉZŐ VÉGZÉS

2007 márc. 28 HIVATALOS FELJEGYZÉS

K.22.884/2006/8 JEGYZŐKŐNYV

K.22.884/2006/8 ÍTÉLET

K.22.884/2006/ TÁRGYALÁSI JEGYZÉK 2007/03/29

K.22.884/2008—B.4069/2007/1 Gelencsér elfogultsági

2007. EI.XV.A.22/16 Soós Gyula elutasító levele

49344/2007 Str.13.cikk /FM—1pontja

2007. EI. A. 22/1. Igazolási kérelem

26-62/36/2007.ált. Fenyeget Szabadfi

You Tube Bűnözők akcióban

Az adóügy titkos megfigyeléseket végez rólunk. Az én figyelési kódom 7-es. Inthető állampolgár vagyok, és 23-at érek végrehajtás szempontjából. Ezzel az adatbázissal dolgozik a Fejér-megyei bíróság. Én tőlük szereztem meg a dokumentumot erről. Nem indítottak eljárást a megfigyelést végzővel szemben. Kinek dolgoznak, nem tudhatjuk, és a feljelentésemre érkezett válaszokból kiderült az ügyészségek, még a Legfelsőbb Ügyészség kiemelt ügyekkel foglalkozó főügyészei is a bűnözők pártján állnak. Ilyen iratokból dolgoznak ellenünk, a mi pénzünkből. Bárány Sándor, Garamvölgyi, és még 169 Dr. 2006 óta levelezek velük, nem jár nekik az ártatlanság vélelme. Okirati bizonyítékok alapján kijelentem: BŰNÖZŐK.

A nemzet fosztogatásához szükségük van csicskákra, ostoba végrehajtókra. Bicskei jegyzők/Molnár Júlia. Bondar …/ Ezek a szerencsétlenek lehetőséget kapnak a nagykutyáktól arra, hogy fosztogathassák az INTHETŐ polgárokat. Az így képződött szennymassza fedi le a közigazgatást, rendőrséget, és a kicsi igazságszolgáltatást. /Bazsó László, Aporfi bíró, Hradszki/ A szolgáltatók vásárolják a hatóságot, és adatokat, amiket mi bizalommal adunk a törvény védőinek. Az adatbázisok rendes vezetése nem kifizetődő, ezért az alvilág rendelkezésére kell és lehet bocsájtani. Soós Gyula így teljesíti a nemzeti vagyon fosztogatása, és az ország élhetetlenné tétele iránt érzett vágyait. Így keveredik egy dandártábornagy a főbíróval bűnszövetségben, teherautó lopásba.

A Bicskei Okmányirodában dolgozik Braunné, aki az adatbázisba hamis adatok bevitelével foglalkozik. 2002. november 03. óta biztosan.

Rettentő mennyiségű hamis okirat keletkezett addig, míg az elévülésre játszva kellett tologatni a dokumentumokat. Ezidő alatt szennyezte be magát a posta vezetője Bicskén, és Zsámbékon is. A mányi jegyző: Szabóné a saját okiratait is meghamisította. A bíróságok miután látták, hogy tudom, a motornak nincsen alvázszáma, a tárgyalási okiratokat kezdték hamisítani. Beidéztek 2008-ra, és tárgyalást hamisítottak 2007márc. 29.-re. A bíróságról származó pecsétes okirat bizonyítja, hogy a jegyzőkönyvezett tárgyalási dokumentumok hamisak. Dr. Hradszki Erzsébet bírónő sajátkezüleg hamisította meg a tárgyalási jegyzéket. A jegyzőkönyv szerint ellenőrizte az idéző végzést. Hamis. Próbáltam a jogi utat járva rendbetenni a dolgot, de a teljes ügyészi, rendőrségi bűnbagázs /146 ember/ bűnrészes. Gelencsér József ellen tettem feljelentést azon a bíróságon, ahol Gelencsér Józsefné a kollégium helyettes. Elfogultsági kifogáshoz kértem információt a hölgytől Soós Gyula azt írta nekem, hogy ő nem ad nekem adatot arról, hogy elfogultság fennáll e, vagy sem. Nem is öt kérdeztem. Bátor bűnöző.

Annak érdekében, hogy a Gelencsér név se kerüljön az aktákba az ügyem /K.22.884/2006 hat féle néven, számmal, al, és felperes keveredéssel tizenkettő módon, nem lett tárgyalva.

Feljelentést tettem mindenhol, ahol legkisebb esély mutatkozott. Soós Gyula a bátor, igazolási kérelemnek rendelte iktatni a feljelentést. A hamisított tárgyalási jegyzék egyértelművé teszi a Soós-Hradszki bűnszövetkezést. Ez 14 év letöltendő mindenütt. /Nálunk annyi történt, hogy az óta elhamisítottak mindenemet./ Ezután fenyegetett meg a dandártábornagy Szabadfi Árpád: … a hamis vád büntetendő cselekmények, ezért kérem, korrigálja a feljelentésben foglaltakat…. Ezt sem illeti meg az ártatlanság vélelme. Mivel őt is feljelentettem, és mégsem indított eljárást hamisvád ügyben, így csak egy hatalommal fenyegetés maradt, de ezt már az Esküdtszéki tárgyalja.

Eltelt öt esztendő. Ezek a szennyedékek hazahordtak száz-kétszázmillió forintunkat, miközben tönkretettek több száz családot. A hatalom mögé bújva fosztogatnak, és előírják nektek, milyen szavakkal nem mondhatjátok a szemükbe: Nemzetgyilkos zsidó bérencek. A Kolontári tömeggyilkosság a judea-keresztény bűncselekmények leplezését szolgálta. Az ORFK vette át a Nemzeti Nyomozó Irodai feljelentésem anyagát Kolontár ügyben. A Fejér-megyei közig, és bírósági összefonódások jelentős témája az anyagnak. Puchelle úr/ORFK/ mégis Soósnak küldi az anyagot. Nemsokára előveszi az aktát Strasbourg. Addig valahogy elmebeteggé kell nyilvánítaniuk valahogy, mert nagy a tét. Én nem az ő szabályaik szerint játszom ezt a halálos játékot. Nem tudok tisztelt bírónak szólítani egy olyan nyanvadékot, aki alárendelt, kiszolgáltatott emberek fosztogatásából él. Önökre gondolok Aporfi, Hradszki, Soós, Árva Szabó, Gothard, Thögl, Höbl hölgyek, urak. A mellékelt bizonyítékok alapján remélem, megértik, nincs joguk, jogot emlegetni. Erőből lehet még tenni ezt, azt, de emberileg annyira mélyen van ez a bagázs, hogy már csak undort érzek.

Tiszta lélekkel kellett kezdjem az évet.

Jásdi Kiss Imre

Melléklet dokumentumai elérhetőek:

Link1

Link2

Link3

Link4


Bíró által hamisított tárgyalási jegyzőkönyv


Link6

Link7

Link8

Link9

Link10


Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást
Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése
Könyv beszerzése
Januártól a könyv, itt rendelhető meg!
Kattints az alábbi képen a könyvre!