2021. Oktber 22. 07:38
Hatsg bnz!

- Hungyar videi
- Leparcarmen videi
Az oldal videi

Ajnl:

- Tigz vs Eskdtszk
- PJP vs EDV ZRT
Navigci
Fõoldal
Hírek
Cikkek
Letöltések
Linkek
Kapcsolatfelvétel
Galéria
Keresés
RSS Hirek

Hanganyag
Videók
Dózis hírek
1. Mecseki mocsok

2. Pszichológiai szakvélemény

3. Autó tolvaj Fõbíró!

4. Belépési kérelem

5. viz-gáz

6. A képlet

7. Tigáz vs Esküdtszék

8. "INTHETÕ Magyar állampolgár"

9. Minden mindegy

10. Döntöttem

11. Közölmény

12. Ország a Nép ellen

13. Értelmetlen hatóság!

14. Sokezeréves összefüggés.

15. KÁL ÕRZÕJE!

16. Tisztelt Miniszter Úr!

17. "...minek nevezzelek?"

18. Téboly

19. Rólunk...

Hírek oldalra...
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Kapcsolat
Cím:
Jásdi Kiss Imre

E-mail:
jki.jasdikissimre@gmail.com

Facebook: imrejasdikiss

Telefon: 0036 20 413 4996
RSS
Hrek

Cikkek

Letltsek

RSS - Puzdra oldal
RSS - Magyar Valós Hírek
Boldog B??k??s Kar??cs...
Eur??pa vesz??lyben...
A csapda... avagy fogl...
Nemzeti v??szhelyzet! ...
M??rcius 15....
RSS - Hun Unio
Autó tolvaj Fõbíró!
Autó tolvaj Fõbíró!

A Fejér-megyei Bíróságon teljesen mindegy ki az elkövetõ, /móri ügy/az is mindegy ki a fel, vagy alperes. Mindegy van e bûncselekmény, mert Soós Gyula portáján az lesz az ítélet, amit a rabló és barátai a legjövedelmezõbbnek tartanak. Ha õfelsége rettenetes hatalmától nem reszket a szerencsétlen felperes, akkor besegít az ijesztgetésbe az ORFK dandártábornagyi Szabadfi Árpád. Kezdjük az okiratokkal:

K.22.884/2006/5. IDÉZÕ VÉGZÉS

2007 márc. 28 HIVATALOS FELJEGYZÉS

K.22.884/2006/8 JEGYZÕKÕNYV

K.22.884/2006/8 ÍTÉLET

K.22.884/2006/ TÁRGYALÁSI JEGYZÉK 2007/03/29

K.22.884/2008—B.4069/2007/1 Gelencsér elfogultsági

2007. EI.XV.A.22/16 Soós Gyula elutasító levele

49344/2007 Str.13.cikk /FM—1pontja

2007. EI. A. 22/1. Igazolási kérelem

26-62/36/2007.ált. Fenyeget Szabadfi

You Tube Bûnözõk akcióban

Az adóügy titkos megfigyeléseket végez rólunk. Az én figyelési kódom 7-es. Inthetõ állampolgár vagyok, és 23-at érek végrehajtás szempontjából. Ezzel az adatbázissal dolgozik a Fejér-megyei bíróság. Én tõlük szereztem meg a dokumentumot errõl. Nem indítottak eljárást a megfigyelést végzõvel szemben. Kinek dolgoznak, nem tudhatjuk, és a feljelentésemre érkezett válaszokból kiderült az ügyészségek, még a Legfelsõbb Ügyészség kiemelt ügyekkel foglalkozó fõügyészei is a bûnözõk pártján állnak. Ilyen iratokból dolgoznak ellenünk, a mi pénzünkbõl. Bárány Sándor, Garamvölgyi, és még 169 Dr. 2006 óta levelezek velük, nem jár nekik az ártatlanság vélelme. Okirati bizonyítékok alapján kijelentem: BÛNÖZÕK.

A nemzet fosztogatásához szükségük van csicskákra, ostoba végrehajtókra. Bicskei jegyzõk/Molnár Júlia. Bondar …/ Ezek a szerencsétlenek lehetõséget kapnak a nagykutyáktól arra, hogy fosztogathassák az INTHETÕ polgárokat. Az így képzõdött szennymassza fedi le a közigazgatást, rendõrséget, és a kicsi igazságszolgáltatást. /Bazsó László, Aporfi bíró, Hradszki/ A szolgáltatók vásárolják a hatóságot, és adatokat, amiket mi bizalommal adunk a törvény védõinek. Az adatbázisok rendes vezetése nem kifizetõdõ, ezért az alvilág rendelkezésére kell és lehet bocsájtani. Soós Gyula így teljesíti a nemzeti vagyon fosztogatása, és az ország élhetetlenné tétele iránt érzett vágyait. Így keveredik egy dandártábornagy a fõbíróval bûnszövetségben, teherautó lopásba.

A Bicskei Okmányirodában dolgozik Braunné, aki az adatbázisba hamis adatok bevitelével foglalkozik. 2002. november 03. óta biztosan.

Rettentõ mennyiségû hamis okirat keletkezett addig, míg az elévülésre játszva kellett tologatni a dokumentumokat. Ezidõ alatt szennyezte be magát a posta vezetõje Bicskén, és Zsámbékon is. A mányi jegyzõ: Szabóné a saját okiratait is meghamisította. A bíróságok miután látták, hogy tudom, a motornak nincsen alvázszáma, a tárgyalási okiratokat kezdték hamisítani. Beidéztek 2008-ra, és tárgyalást hamisítottak 2007márc. 29.-re. A bíróságról származó pecsétes okirat bizonyítja, hogy a jegyzõkönyvezett tárgyalási dokumentumok hamisak. Dr. Hradszki Erzsébet bírónõ sajátkezüleg hamisította meg a tárgyalási jegyzéket. A jegyzõkönyv szerint ellenõrizte az idézõ végzést. Hamis. Próbáltam a jogi utat járva rendbetenni a dolgot, de a teljes ügyészi, rendõrségi bûnbagázs /146 ember/ bûnrészes. Gelencsér József ellen tettem feljelentést azon a bíróságon, ahol Gelencsér Józsefné a kollégium helyettes. Elfogultsági kifogáshoz kértem információt a hölgytõl Soós Gyula azt írta nekem, hogy õ nem ad nekem adatot arról, hogy elfogultság fennáll e, vagy sem. Nem is öt kérdeztem. Bátor bûnözõ.

Annak érdekében, hogy a Gelencsér név se kerüljön az aktákba az ügyem /K.22.884/2006 hat féle néven, számmal, al, és felperes keveredéssel tizenkettõ módon, nem lett tárgyalva.

Feljelentést tettem mindenhol, ahol legkisebb esély mutatkozott. Soós Gyula a bátor, igazolási kérelemnek rendelte iktatni a feljelentést. A hamisított tárgyalási jegyzék egyértelmûvé teszi a Soós-Hradszki bûnszövetkezést. Ez 14 év letöltendõ mindenütt. /Nálunk annyi történt, hogy az óta elhamisítottak mindenemet./ Ezután fenyegetett meg a dandártábornagy Szabadfi Árpád: … a hamis vád büntetendõ cselekmények, ezért kérem, korrigálja a feljelentésben foglaltakat…. Ezt sem illeti meg az ártatlanság vélelme. Mivel õt is feljelentettem, és mégsem indított eljárást hamisvád ügyben, így csak egy hatalommal fenyegetés maradt, de ezt már az Esküdtszéki tárgyalja.

Eltelt öt esztendõ. Ezek a szennyedékek hazahordtak száz-kétszázmillió forintunkat, miközben tönkretettek több száz családot. A hatalom mögé bújva fosztogatnak, és elõírják nektek, milyen szavakkal nem mondhatjátok a szemükbe: Nemzetgyilkos zsidó bérencek. A Kolontári tömeggyilkosság a judea-keresztény bûncselekmények leplezését szolgálta. Az ORFK vette át a Nemzeti Nyomozó Irodai feljelentésem anyagát Kolontár ügyben. A Fejér-megyei közig, és bírósági összefonódások jelentõs témája az anyagnak. Puchelle úr/ORFK/ mégis Soósnak küldi az anyagot. Nemsokára elõveszi az aktát Strasbourg. Addig valahogy elmebeteggé kell nyilvánítaniuk valahogy, mert nagy a tét. Én nem az õ szabályaik szerint játszom ezt a halálos játékot. Nem tudok tisztelt bírónak szólítani egy olyan nyanvadékot, aki alárendelt, kiszolgáltatott emberek fosztogatásából él. Önökre gondolok Aporfi, Hradszki, Soós, Árva Szabó, Gothard, Thögl, Höbl hölgyek, urak. A mellékelt bizonyítékok alapján remélem, megértik, nincs joguk, jogot emlegetni. Erõbõl lehet még tenni ezt, azt, de emberileg annyira mélyen van ez a bagázs, hogy már csak undort érzek.

Tiszta lélekkel kellett kezdjem az évet.

Jásdi Kiss Imre

Melléklet dokumentumai elérhetõek:

Link1

Link2

Link3

Link4


Bíró által hamisított tárgyalási jegyzõkönyv


Link6

Link7

Link8

Link9

Link10


Hozzszlsok
Mg nem kldtek hozzszlst
Hozzszls kldse
Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Bejelentkezs
Felhasznlnv

JelszMg nem regisztrltl?
Regisztrci

Elfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse
Könyv beszerzése
Januártól a könyv, itt rendelhetõ meg!
Kattints az alábbi képen a könyvre!