2021. Oktber 22. 05:28
Hatsg bnz!

- Hungyar videi
- Leparcarmen videi
Az oldal videi

Ajnl:

- Tigz vs Eskdtszk
- PJP vs EDV ZRT
Navigci
Fõoldal
Hírek
Cikkek
Letöltések
Linkek
Kapcsolatfelvétel
Galéria
Keresés
RSS Hirek

Hanganyag
Videók
Dózis hírek
1. Mecseki mocsok

2. Pszichológiai szakvélemény

3. Autó tolvaj Fõbíró!

4. Belépési kérelem

5. viz-gáz

6. A képlet

7. Tigáz vs Esküdtszék

8. "INTHETÕ Magyar állampolgár"

9. Minden mindegy

10. Döntöttem

11. Közölmény

12. Ország a Nép ellen

13. Értelmetlen hatóság!

14. Sokezeréves összefüggés.

15. KÁL ÕRZÕJE!

16. Tisztelt Miniszter Úr!

17. "...minek nevezzelek?"

18. Téboly

19. Rólunk...

Hírek oldalra...
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Kapcsolat
Cím:
Jásdi Kiss Imre

E-mail:
jki.jasdikissimre@gmail.com

Facebook: imrejasdikiss

Telefon: 0036 20 413 4996
RSS
Hrek

Cikkek

Letltsek

RSS - Puzdra oldal
RSS - Magyar Valós Hírek
Boldog B??k??s Kar??cs...
Eur??pa vesz??lyben...
A csapda... avagy fogl...
Nemzeti v??szhelyzet! ...
M??rcius 15....
RSS - Hun Unio
KÁL ÕRZÕJE!
Attila Ho-n ja TI HON= TIHANY. Lézerrel vizsgálják /külföldi kutatók/a Balaton nádasát különös tekintettel a tihanyi belsõtóra.
Ugyanezzel az szó-építkezéssel keletkezik KOLONTÁR is. Eleink a magas zengõket gyakran keverték, hiszen az értelmet a mássalhangzók határozták meg. A mély hangzók ugyanígy fölcserélhetõk. Káli-medence fõvárosa kál.. . kol-on t õr, KOLONTÁR.
A GYENES-diás/diosz=isten/ GeNeS= GNS=GENESIS vonal, egy Gyenesdiástól indított egyenes, amely a hegytetõkön haladva Pásztó irányában nagyon sok csúcsot érint.
A Kab-hegyet visszatekerve eredeti nevére, megkapjuk a Bakony névadó csúcsát. A Bak-on,/ mint Tih-on, Kol-on/ történteket pedig már hamar megértjük egy térkép segítségével. Bak-on ynana Gályát /patakot/ szül. Bak-on Ybel az apa, Gerincét/patakot/ adja ehhez. Ezek a hegyek soktízezer éve ott vannak, rendbeszedett sorban, egymáshoz igazított magassággal.
Több ilyen vonal fut a Kárpát-medencében, mellettük rendszeresen ismétlõdõ kisebb medencékkel. Kálon mit õriztek, tároltak nem tudom, de a templom-domb fontos információkat tárolt, abban biztos vagyok. Az elõbb említett csúcsok alatti dombokat, hegyeket mindenütt rakodógépek tépik, néhol két oldalról is.

A KOLONTÁRI templomdombot csak úgy lehetett szemtanúk nélkül megbontani, ha indokot gyártanak elõtte a kilakoltatásra. Ez tökéletesen sikerült. A hazaárulás kiemelkedõen magas szintet azzal tudott elérni, hogy a Genezist magának kisajátító nép fiait hívtuk meg a valóságos GENEZIS
eltüntetésére. Izraeli hadimérnökök megjelenését a területen, olyan nemzetellenes bûncselekménynek tartom, amilyet még nem látott a világ. A GENEZIS-vonal létezése, kora, és alkotó pontjainak neve, az egyetemes kultúra bizonyítéka. A Magyarság ellen elkövetett bûncselekmények sorozata magyarázható ezzel a történelmi felismeréssel. Pogányüldözés, Tatárjárás, Trianon, falurombolások, stb.

EMBEREK haltak meg. Szándékos NÉPIRTÁS történt. Vallási csoport érdekeit szolgáló GYILKOSSÁGOK történtek. A VILÁGKULTÚRA elleni bûncselekmény történt.


NINCS HOL FELJELENTÉST TENNI, HISZEN A GYILKOSOK ÜLNEK A HATÓSÁGI SZÉKEKBEN.

Itt tettem javaslatot.

Jásdi Kiss Imre
Hozzszlsok
#1 | Hegel - 2011.04.01. 13:32:01
A puzdra oldalon is kitett képre tekintve egybõl leesett miért "keresztrefeszitéssel"büntették az engedetlennek tartott embereket a hatalom képviselõi, és ezt a cikket olvasva is az a gondolatom támadt hogy eme hegyek nem e olyan alattuk lévõ a magyar-skyta kincseket rejtõ épitmények bujnak meg amelyeknek az eltüntetése nagyon fontos lenne a folytonosság megállitásához! Ahogy annó a habsburgok is vagy irakban a múzeumi régészeti kincsekkel történt. Ahogy Nagy Károly is elorozta az avarok kincsét amiért is Attila végigkutatta európát érte, és totál másként van mára leirva a történelem könyvekben!

Valószinü hogy a átrepülõ keresõk valamit jeleznek amirõl mi nem tudunk és ezért kotorásznak hátha egy a boszniai piramisokhoz hasonló régészeti dologhoz jutnak.

Józan paraszti ésszel csak erre lehet következtetni...már a fõld alól huzzák ki örökségeinket. Hiszen a Kárpátmedencében nagyon sok dolog lehet a fõld mélyére rejtve a 4000-40.000-netán a 400.000 év alatti életrõl.
Hozzszls kldse
Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Bejelentkezs
Felhasznlnv

JelszMg nem regisztrltl?
Regisztrci

Elfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse
Könyv beszerzése
Januártól a könyv, itt rendelhetõ meg!
Kattints az alábbi képen a könyvre!