2021. Oktber 22. 07:18
Hatsg bnz!

- Hungyar videi
- Leparcarmen videi
Az oldal videi

Ajnl:

- Tigz vs Eskdtszk
- PJP vs EDV ZRT
Navigci
Fõoldal
Hírek
Cikkek
Letöltések
Linkek
Kapcsolatfelvétel
Galéria
Keresés
RSS Hirek

Hanganyag
Videók
Dózis hírek
1. Mecseki mocsok

2. Pszichológiai szakvélemény

3. Autó tolvaj Fõbíró!

4. Belépési kérelem

5. viz-gáz

6. A képlet

7. Tigáz vs Esküdtszék

8. "INTHETÕ Magyar állampolgár"

9. Minden mindegy

10. Döntöttem

11. Közölmény

12. Ország a Nép ellen

13. Értelmetlen hatóság!

14. Sokezeréves összefüggés.

15. KÁL ÕRZÕJE!

16. Tisztelt Miniszter Úr!

17. "...minek nevezzelek?"

18. Téboly

19. Rólunk...

Hírek oldalra...
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Kapcsolat
Cím:
Jásdi Kiss Imre

E-mail:
jki.jasdikissimre@gmail.com

Facebook: imrejasdikiss

Telefon: 0036 20 413 4996
RSS
Hrek

Cikkek

Letltsek

RSS - Puzdra oldal
RSS - Magyar Valós Hírek
Boldog B??k??s Kar??cs...
Eur??pa vesz??lyben...
A csapda... avagy fogl...
Nemzeti v??szhelyzet! ...
M??rcius 15....
RSS - Hun Unio
Gulya, avagy a goj értelme.
Gulya, avagy a goj értelme.

Gulyásunk a világ minden pontján azt jelenti, amit hon-i környezetben is. Marhahúsból készült levesünk megérdemli, hogy körülnézzünk a barmok portáján. A rót írásos korból származó magyar szó körpecséten „a goj” héber értelmet hordozza. Lú, vagy ló kifejezésben, de számtalan más nyelvben is elõforduló u-o cserélhetõség bizonyítja gulya „u”-jának „o”-vá válásának lehetõségét.
Az „olasz: angolo retto”-hoz képest a „portugál:ángulo reto” is csak ennyit változtat azon a derékszögön, amit a héber szerint barom népem a víz felett lógó merõrõl merõlógósnak, illetve merõlegesnek nevez. Talán a görög tudná elmagyarázni mennyi IDÕ kell, míg a himbálózó vödör függõlegesen lógós lesz, hogy ezt a víz szinttel alkotott derék szöget „a-rót” írást is fordítva „tór-a” olvasónak megmutathassa.
Kitartást, rengeteg türelmet, csendes szerénységet kívánok neki ahhoz, hogy a barom, tehát a goj szellemi szintjét, tõle való távolságát felfoghassa!

Jásdi Kiss Imre
Hozzszlsok
#1 | Csicseri - 2017.02.27. 03:21:21
Magam fõleg a szótagok értelmét úgy állapítom meg, hogy veszek a mássalhangzók között lévõ összes magánhangzó lehetõséget, és keresek egy közös értelmet e szótagoknál. Pl. eg, ég, ág, ag, ig, og, ög. Itt még hozzájönnek azok a szótagok is, amiknél "y" betût is használunk. egy, gyé, gyí, így stb. Azok a szótagok is fontosak, amik pl. a következõk: aga, egyé, stb. Mikor így ezek nagyjából együtt vannak, akkor keresem meg azt az értelmet, vagy logikát, ami minden szótagra jellemzõ. ha nem megy, várok addig, amíg a magom rá nem vezet, tehát eljutok addig, míg megértem a szótag jelentését. A jog számomra, jó gömböt jelent, tehát olyan energia áramlást, ahol nincsenek akadályok. A goj, meg az ellenkezõjét, tehát ahol az áramlások akadályoztatva vannak, vagy el vannak terelve. Lényegében ezt jelenti a guly, gulya is, de a héber értelmezés is, mivel állatnak is lehet nevezni azokat, akik akadályozzák a szabad áramlást, de talán pontosabb az a meghatározás, amit magam mondtam. A folyamatokat, tehát istent, ha nem akadályozod, akkor ezt úgy is mondhatod, hogy "isten szent lelke van rajtad". isten jelentése folyamat, szent lélek, mikor nincs benned ék, ok. Tehát, az áramlás, áradást, mint folyamatot, folyamot meg tudod tenni, van rá képességed, tudásod, stb.
Hozzszls kldse
Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Bejelentkezs
Felhasznlnv

JelszMg nem regisztrltl?
Regisztrci

Elfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse
Könyv beszerzése
Januártól a könyv, itt rendelhetõ meg!
Kattints az alábbi képen a könyvre!