2021. Oktber 22. 06:01
Hatsg bnz!

- Hungyar videi
- Leparcarmen videi
Az oldal videi

Ajnl:

- Tigz vs Eskdtszk
- PJP vs EDV ZRT
Navigci
Fõoldal
Hírek
Cikkek
Letöltések
Linkek
Kapcsolatfelvétel
Galéria
Keresés
RSS Hirek

Hanganyag
Videók
Dózis hírek
1. Mecseki mocsok

2. Pszichológiai szakvélemény

3. Autó tolvaj Fõbíró!

4. Belépési kérelem

5. viz-gáz

6. A képlet

7. Tigáz vs Esküdtszék

8. "INTHETÕ Magyar állampolgár"

9. Minden mindegy

10. Döntöttem

11. Közölmény

12. Ország a Nép ellen

13. Értelmetlen hatóság!

14. Sokezeréves összefüggés.

15. KÁL ÕRZÕJE!

16. Tisztelt Miniszter Úr!

17. "...minek nevezzelek?"

18. Téboly

19. Rólunk...

Hírek oldalra...
Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
Kapcsolat
Cím:
Jásdi Kiss Imre

E-mail:
jki.jasdikissimre@gmail.com

Facebook: imrejasdikiss

Telefon: 0036 20 413 4996
RSS
Hrek

Cikkek

Letltsek

RSS - Puzdra oldal
RSS - Magyar Valós Hírek
Boldog B??k??s Kar??cs...
Eur??pa vesz??lyben...
A csapda... avagy fogl...
Nemzeti v??szhelyzet! ...
M??rcius 15....
RSS - Hun Unio
A képlet


V Á Z L A T
A Fejér-megyei bíróságot két családnév fémjelzi: SOÓS és GELENCSÉR
A TIGÁZ-DSO igazgatója :SOÓS
Az E-on Hungária igazgatója :GELENCSÉR
A Fejér-megyei Közig Hivatal igazgatója : GELENCSÉR


A bírósági ELNÖK SOÓS közölte velem, hogy semmi közöm az engem fosztogatók családi kapcsolataihoz.
A Víztulajdonunk eltulajdonítása érdekében folyó szervezkedés bizonyítékai a honlapon láthatóak. A honlapot a bíróság olvassa, hiszen az itt olvasottak alapján jelentett fel egy elmebeteg bírónõ.

A Kolontári "hegyvédõgátat" a Fejérvíz igazgatója építtette, a templom-domb kirablása érdekében. A "privatizáció" néven elhíresült Nemzet Ellenes Bûncselekmény sorozatot a pénzünkön mûködtetett hatósági bûnözõk követték el, és követik el mai napig.

A Vagyon Kezelõ nyíltan a pofánkba röhög, miközben a szolgáltatónak keresztelt SOÓS-GELENCSÉR, TIGÁZ-E-on klán rendõrségi jóváhagyással fosztogatja a megkülönböztetett INTHETÕ-ket.

A szervezett bûnözés a legfelsõ hatóságunkkal azonos. Õseink róvott hagyománya a föld legõsibb energiatermelését, a földgázfejlesztést tanítja számunkra. A földgázunk elleni bûncselekményeket a FM bíróság, a FM rendõrség szervezi és fedezi. Próbáltam népszavazást rendezni a nemzeti vagyon védelmében. Szigeti Péter azzal utasított el, hogy a törvény nem ismeri a nemzetellenes fogalmat.
Jogi fogalmakkal zsonglõrködõk uralják a gyerekeink oktatását is. Nemzetünk kulturális örökségét olyan

idegen hatalmak tépik darabokra, akik a világ összes polgárát megtévesztve, ezzel a tudással fosztogatják õket is.

A vízbõl képzett "gáspár" gáz pár, Gea teljes energiakörforgalmát szabályozza. Ennek jogos haszonélvezõi, és e tudásnak jogos örökösei mi vagyunk. Mégis mi MAGYAROK fizetünk érte, mi adósodunk el miatta. Mi viseljük a "barbár" jelzõt.

Amíg Jézus keresztjét, mint gyilkos eszközét tisztelitek, addig a félelmetekrõl tesztek bizonyságot. Ha gondolkodtok, a honlap elején látható kettõ okirat alapján
azzonnal befejezitek a fizetéseket, de mindent. A "Tigáz vs esküdtszék" filmben bemutatott módon vagytok leszoktatva arról, hogy saját körötökben hassatok. HATÁSKÖR. Olasznak, és Németnek álcázott SOÓS-GELENCSÉR bûnözõk törvénycsavargatással, rendõrterrorral tartanak félelemben benneteket. Ötven éve hallgatod az energia katyvaszt, de soha se merted végiggondolni sem, mi van ha másképpen van.

Merd már összerakni a http://puzdra.com információkat a http://hunpjp.com -mal. Az államba beépült idegen érdek hordja szét az értékeinket, teszi élhetetlenné az országot, mérgezi vizünket, ételeinket. Kinek végez megfigyelést az Adóügy rólad, ha nem neked? Ki kérte a kormányt, hogy törölje a köztársaság fogalmát, kiknek van berendezve a föld alatti labirintusrendszer?
Izrael vízellátása Magyarországról, tenger alatti vezetéken címû, elfogadott találmány csak az én vizemet tudja szállítani. Nem értelek benneteket, minek vinnyogtok a vízszámláról, ha még ezt a nyilvánvaló bûncselekményt sem meritek tárgyaltatni, ne-agy isten térden rúgni pár tetvedéket. Az Esküdtszéki

Igazságszolgáltatás értetek mûködne, ha lenne elég vér a pucában ahhoz, hogy erõssé tegyétek.

Bûnözõk határozzák meg nektek, hogy nem mondhatjátok ki a nevüket. Nem kaptok módot arra, hogy megkérdezzétek, hova lett a Nemzet vagyona. Ettõl számomra csak egy kérdés merül föl, mégpedig az, hogy ki az akinek az érdekét szolgálja. A vélelmezési törvény kimondja, hogy ha kettõször nem veszed át a leveledet, akkor egyszer átvetted. Tizennyolcmilliárd kitûzött bírság a rendõrség ez évi beszedési kvótája. Ha nem jól mûködik a rend õrzése, akkor a rendõröket kell büntetni, neeeem? Aki hiányt tervez az ország költségére, azt pedig agyon kell verni. Észre kellene már venni, hogy értetek semmi sem történik, minden ellenetek van, és ez a ti pénzeteken, a ti gyerekeitek jövõjének terhére megy. A római jog megbukott, Magyar törvényeket hozzunk! Azon egyszerû oknál fogva, hogy ez MAGYARORSZÁG.

Folyamatosan jönnek a megkeresések, hogy oldjuk meg a gondokat. Senki sem kezdte még úgy, hogy mit tegyen, vagy hol segíthet. Sõt, saját magáért is csak elvár tõlünk. Elõadás szervezését kértem tõletek.

Az egy veszprémin kívül senki sem tett semmit. Mit vártok? Mire vártok?
A világ leggazdagabb országa az enyém. Soha semmilyen hitelt nem vettem fel a NEMZETI VAGYON terhére. Aki ilyen papírt írt alá a nevemben az hazaáruló. Az elkövetéskor érvényes törvény szerint kell eljárni vele szemben.

A Német állam tartozik nekünk, de mint afféle hülye gyerekek helyett, õk akarják eldönteni, miért NEM fizetnek. A két világháború között akkora vagyont sikerült összerántanunk, hogy kihúztuk a szarból a németeket, akkor most miért vagyunk eladósodva, tönkre vágva? Az ALKOTMÁNY csûrés nem pont ezt a vagyont célozta meg?

Létezik szerintetek erõ a világon, ami megoldja a mi gondjainkat? A pribékek mindegy milyen pártruhában vannak, külföldnek dolgoznak. A tiszta MAGYAR közélet, csakis tiszta MAGYAR emberek által jöhet létre. A diktatúrát szolgálók adnak jogosítványokat a mai ítészeknek, bürokratáknak. Hazaáruláson kívül mi az amit tanulhattak a tanáraiktól? Kolontárra ráengedték az iszapot, elõtte felmérették repülõvel a terepet, a következményt. Gyilkosok irányítanak. Zsolcán a lidlt védték a rendõrök. Azt a Magyart aki átszakította a gátat, ezzel megmentve az embereket, a rendõrök letartóztatták. A Zsolcaiak hozták ki , erõszakkal. A kolontári templomdomb alatt az én õseim üzenete, nekem szólt. Elrabolták, gyilkosságok árán. Feljelentésemre azt a választ kaptam, hogy nem feljelentés.

2010 szeptemberben lézerrel vizsgálták a környéket, repülõrõl árasztási, és archeológiai szempontból. Aki rendelte a repülõgépet, ugyanaz a Dr Csonki István, aki az altemplom fosztogatáshoz szükséges gátat építtette./Fejér-megyei vízügyi szakember./ Ehhez kellet lezárni a légi forgalmat. Megint Fehérvár, megint múlt hamisítás, még mindig az energia. A gyerekeink egy felnõtt cselekvéseinek nyomán szeretnének örökölni, országot átvenni, és büszkének lenni a szüleikre. Rosszul áll a szénátok. Szégyenei vagytok a Nemzetnek.

Jásdi Kiss Imre
Hozzszlsok
#1 | Pitkin - 2012.01.19. 17:28:57
Ezért a pofátlanságnak is vannak határai. Így szemen köpni a Nemzetet: http://www.hir24....ny-szamit/
Hozzszls kldse
Hozzszls kldshez be kell jelentkezni.
Bejelentkezs
Felhasznlnv

JelszMg nem regisztrltl?
Regisztrci

Elfelejtetted jelszavad?
j jelsz krse
Könyv beszerzése
Januártól a könyv, itt rendelhetõ meg!
Kattints az alábbi képen a könyvre!